Şimdi Ara

Iphone 11 128 GB + Apple Watch mu Iphone 12 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonumu değiştirmem lazım ve size danışmak istiyorum.

Iphone 11 128 GB ve Apple Watch SE mi almalıyım yoksa Iphone 12 64 GB mı almalıyım ikisi de aynı fiyata geliyor . 11in ekranı 12 ekranına göre çok farklı ama arada da 3000 tl fark var şu anda , tasarım konusunda da 12 cok güzele benziyor ve 5g var . yardım ederseniz sevinirim teşekkürler  

• Eğer XS vs 11 olsaydı XS alınırdı ama 11 vs 12 olunca eğer bu bir yükseltme değilse, yani X den falan geçilmiyorsa bence 12 alınmalı. Daha güçlü, daha hafif, güncel harika bir ekran, göreceli olsa da daha şık tasarım, daha uzun güncelleme alma imkanı ve daha uzun piyasa ömrü. Ayrıca bir telefonu benim gibi en az 4 sene kullanmayı hedefliyorsanız 5G desteğini de göz ardı etmeyin. Bu ülkede 4G yaygınlaşmaya başlayınca 1 sene içinde 3G kullanan neredeyse kalmadı unutmayın. Şu anda yaygınlaşmadığı için pek önemsenmese de birkaç yıl içinde 5G aranan kriter haline gelecektir.
  • Eğer XS vs 11 olsaydı XS alınırdı ama 11 vs 12 olunca eğer bu bir yükseltme değilse, yani X den falan geçilmiyorsa bence 12 alınmalı. Daha güçlü, daha hafif, güncel harika bir ekran, göreceli olsa da daha şık tasarım, daha uzun güncelleme alma imkanı ve daha uzun piyasa ömrü. Ayrıca bir telefonu benim gibi en az 4 sene kullanmayı hedefliyorsanız 5G desteğini de göz ardı etmeyin. Bu ülkede 4G yaygınlaşmaya başlayınca 1 sene içinde 3G kullanan neredeyse kalmadı unutmayın. Şu anda yaygınlaşmadığı için pek önemsenmese de birkaç yıl içinde 5G aranan kriter haline gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Öyle ahım şahım + larını görmedim. 12 alın. Watchlar sık sık indirime giriyior. Yeni seri alırsınız biraz zaman geçtikten sonra.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK
  • Apple Watch'ı 5 senedir kullanıyorum. İlk çıktığında aldığım için "aa bildirimler geliyor ne kadar güzel, aa şöyle güzel böyle güzel" ilgimi çekiyordu. Garantisinin bitmesinden kısa bir süre sonra sorun çıkardığında Apple birebir değişim vermişti. Yani şuan kullandığım saatin bataryası yaklaşık 2-2.5 yıllık. Günü zar zor çıkartıyor diyebilirim. Şarkı değişimi için inanılmaz kastığını söyleyebilirim. Bildirimler için arada güzel kullanışlı oluyor. Arada kalp ritmini ölçmesi olsun, adım takibi olsun evet güzel özellikler.

Ama 1. nesil kullanan benim 5. nesil ya da 6. nesil almam için gördüğüm sebepler yeni kadranlar ve daha iyi pil ömrü. Türkiye'deki Apple Watchlara esim gelmeden yeterince kullanışlı değiller bence. Onun dışında güzel bir takı/aksesuar olarak alınabilirler. Telefon gibi fark yaratan bir deneyim sunmuyorlar. Ekg dersek bile kaç defa kullanacağım soru işareti.

Xr'dan 12'ye geçen biri olarak fark yartan bir deneyim hissettim, size de tavsiyem 11+watch yerine 12 almanız yönünde olacaktır. Watch'a sonradan da alabileceğiniz bir takı gözüyle bakın bence.

iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.