Şimdi Ara

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
31
Favori
78.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
  • Şöyle bir siteye denk geldim, güzel ve farklı kılıflar mevcut

Dara Aksesuar
    Apple iPhone 11 Kılıf Kahverengi Zebana Elegan Kumaş Kılıf
    https://daraaksesuar.com/urun/apple-iphone-11-zebana-premium-kumas-kilif-02-renk-kahverengi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: Judgement13

Merhaba, içine toz alıyor mu bu kılıf ve ekran tarafında çıkıntı var mı ekran üstü düşmelere karşı?

Alıntıları Göster
    Kamera lenslerini koruyor, ekranının da 1-2 mm kadar üstte duruyor, ekran da korunuyor. Aşırı toz alması yok, memnunum. Darbelere karşı aman aman korumaz gibime geliyor. Şimdiye kadar sürümedik cihazı,

İphone 11 kırmızı var bende de. Caseology şeffaf kılıf ve spigen tam koruma ekran koruyucu almıştım ama kılıftan çok kalınlaştırdığı için ekran koruyucudan da çok fazla parmak izi bıraktığı için memnun değilim. Slim fit düz model şeffaf kılıf ve parmak izi bırakmayan güzel bir ekran koruyucu önerileri olan varsa yardımcı olabilirler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Spigen La Manon Calin

Orijinalden alıntı: Puredistance

Merhabalar herkese,

İphone 11 kırmızı var bende de. Caseology şeffaf kılıf ve spigen tam koruma ekran koruyucu almıştım ama kılıftan çok kalınlaştırdığı için ekran koruyucudan da çok fazla parmak izi bıraktığı için memnun değilim. Slim fit düz model şeffaf kılıf ve parmak izi bırakmayan güzel bir ekran koruyucu önerileri olan varsa yardımcı olabilirler mi?
    bakın herkes spigen spigen deyince kalite olmuyor maalesef o kadar para veriyorsunuz randıman alamayınca sıkıntı oluyor bırakın şu spigen olayını nedir yani?
    bakınız elinizdeki telefon oyuncak değildir pahalı ücret mukabilinde verdiğiniz telefonunuza dandik oyuncak gibi kılıf ve ekran koruyucuya kullanamayacağınız şeylere boşuna para vermeyin
    ben bunu kaç kez şunu alın diye dile getirdiğimde yaw ekran koruyucu pahalı diye gidip spigen alıyorsunuz sonra burada ne alayım demenin mantığını çözebilmiş değilim

@Puredistance sana gelince sana tek bir ekran koruyucu önereceğim ben çok 4-5 defa farklı koruyucu alıp pişman oldum senin gibi toplamda 300 tl boşa gitti ama uag ekran koruyucu aldım 170 tlye kafam rahat etti dediğiniz parmak izi leke vs yok pişman olmazsınız uag alın n11 sitesinde var

kılıfa gelince aldığınız caseology dandik bir kılıftır 20 cm yere düşürünce telefona zarar verirsiniz korumaz darbe emici özelliği yoktur kalın olması bir seyi değiştirmez absorbe edebilmesi önemlidir 200-250 tl güzel bir kılıf bakın aldığınız kılıfa değecektir ucuz etin yahnisi yavan olur
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE

• dephyr kullanıcısına yanıt
    Üstad uag ekran koruyucu ile uag civilian kılıf 2lisini almayı düşünüyorum. Özellikle kılıfı merak ediyorum kullanıyor musunuz çok kaba duruyor mu acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sahrud83 kullanıcısına yanıt
    Bir de ekran koruyucuyu uygulaması kolay mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sahrud83

Üstad uag ekran koruyucu ile uag civilian kılıf 2lisini almayı düşünüyorum. Özellikle kılıfı merak ediyorum kullanıyor musunuz çok kaba duruyor mu acaba?
    uag ekran koruyucu ve uag civilian siyah olanını kullanıyorum telefonu çok defa düşürdüm hiçbir sey olmadı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz darbe ve kırılma sertifikası almış ve testler yapılmış youtube videolarında görebilirsiniz
    kılıf hiçde kaba durmuyor elinize tutuşu farklı ve sağlam hissiyatı yaratıyor uag firması kendini kanıtlamış ve güvenilir pişman olmayacaksınız ben kullandıkça artık başka ekran koruyucu ve kılıf aklıma gelmiyor çünkü rahatım
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • dephyr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Uygulaması basit mi peki? Güvenilirliği ve koruyuculuğundan şüphem yok sadece fazla kaba durur mu endişem.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahrud83

Teşekkürler. Uygulaması basit mi peki? Güvenilirliği ve koruyuculuğundan şüphem yok sadece fazla kaba durur mu endişem.
    uygulaması basit kendin yapabilirsin havasız toz almayacak yerde güzelce ekranı temizleyip uygulayabilirsin yada telefoncuya taktırabilirsin kılıfla birlikte ekran koruyucu dikkat cekmiyor çünkü kılıf 1 mm ekrandan yüksek

• _____________________________
    No Sign

• fofer kullanıcısına yanıt
    Bu kılıfı bende gördüm beğenmiştim alırsanız paylaşın size zahmet

• Dostlar iyi akşamlar, iPhone 11 Siyah için şeffaf kılıf (yalnız bu köşelerinde ekstra koruyucu bölme olanları pek sevmiyorum) ve tam kaplayan ekran koruyucu arıyorum önerileriniz var mıdır? Spigen markasının ürünlerine baktım fakat Hepsiburada vs. sitelerde baktığım ürünler stokta bulunmuyor ve forumdan bir arkadaşın dediğine göre stoklar gelecekmiş ancak ne zaman geleceği belli değil değilmiş o yüzden uygun yollu beni en azından bir iki ay sıkıntısız idare edecek ürün arıyorum yardımcı olursanız çok makbule geçer.

Orijinalden alıntı: raspedolmi

Dostlar iyi akşamlar, iPhone 11 Siyah için şeffaf kılıf (yalnız bu köşelerinde ekstra koruyucu bölme olanları pek sevmiyorum) ve tam kaplayan ekran koruyucu arıyorum önerileriniz var mıdır? Spigen markasının ürünlerine baktım fakat Hepsiburada vs. sitelerde baktığım ürünler stokta bulunmuyor ve forumdan bir arkadaşın dediğine göre stoklar gelecekmiş ancak ne zaman geleceği belli değil değilmiş o yüzden uygun yollu beni en azından bir iki ay sıkıntısız idare edecek ürün arıyorum yardımcı olursanız çok makbule geçer.
    Dafoni ürünlerine bakın derim.

Orijinalden alıntı: emrhyldrm

iPhone 11 için Spigen'in bu deri modelini kullanan var mı acaba? Tavsiye eder misiniz?

Spigen La Manon Calin
    Deriyi altı açık diye tercih etmedim. La manon classy modelini aldım. Şimdiye kadar kullandığım en şık Kılıf. Çok güzel duruyor. Ekran ve kamera çıkıntıları çok hoş yapılmış. Kalın bir camla bile cam zemine değmiyor. Tavsiye ederim. Uag gibi ucube kılıflar almak yerine hem tarz sahibi hem de en az onun kadar koruyan bir kılıf almış oldum.

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    dokunuş hissi nasıl bilgi verir misiniz? la canon modelinden almayı düşünüyorum. spigen silikon fit black kılıfından almıştım. beklentim apple silikon kılıfları gibi güven vermesiydi fakat kılıf zeytinyağına batırılıp gönderilmiş gibi telefon elden kaymak için can atıyodu.

Soigen internet sitesinde 119₺

Bende 85₺

Spigen Thin Fit Air Ultra İnce

iPhone 11 Pro Max Kılıf, Spigen Thin Fit Air Ultra İnce

Malzeme: Polikarbonat

● 0,7 mm ultra ince tasarımı ile şık ve zarif

● Ergonomik yapısı ile cep dostu tasarım

● Dışa dönük düğmeleri ile hassas yapı, mükemmel uyum

● Tuş tasarımı ile hassas ve hızlı erişilebilirlik sunar

● Air Cushion Technology® ile Mil-grade sertifikalı

● Çizilme ve darbelere karşı güçlü koruma

● Benzersiz tasarım ve olağanüstü görünüm

● Kablosuz şarj ile uyumlu

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri

• neoorog kullanıcısına yanıt
    Elden kaymıyor. Arka desenleri iyi bir tutuş sağlıyor. Güneşte de arkası oldukça hoş gözüküyor. Altı kapalı zarif bir deri Kılıf bulana kadar zannediyorum en iyisi bu. Arkası sert bir silikon olmasına rağmen çerçevesi ve özellikle tuş kaplamaları çok yumuşak ve güzel hissettiriyor.

Baseus Wing iPhone 11 Ultra İnce Kılıf, Opak Siyah: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00JPGOM90/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

Parmak izi tutmuyor, elden kaymıyor, bu fiyata çok iyi.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.