Şimdi Ara

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
8
Favori
328.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha 3 günlük kullanıcıyım. bir kaç sorum olacaktı
    1)sim rehberimi göremiyorum rehberi iphoneye nasıl atıcam
    2) şarkılarda playlist yapabiliyormuyuz

cvp veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
  • İsim diye program var installerdan onu kur böylece kişileri görüp tele aktarabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

quote:

Orjinalden alıntı: Takao

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Takao

Her şeyi denedim derken,neler yaptığını veya yapamadığını bizlerle paylaşırsan,ne yapılabilirliliğini konuşuruz.bizim sayfamızdami installer sorunu nasıl aşılır konusunu okudun mu? uyguladın mı?

orda yazan herşeyi yaptım zaten :)

Son bir hafta içinde installettiğin her ne program olursa olsun "tekrar yüklersin" uninstall edip,tekrar kapatıp açarak bi kontrol edersen,bi değişme olacak mı? Değişirse ne ala ama değişmezse,bi gelişme olmazsa,o zaman Restore dışında bir çözüm yolu görünmüyor. Olur olmaz programları lütfen yüklemeyiniz.

hep sizin sourcestan ekliyodum ama neyse restore için bi sürü şey gerekiyodu bi şekilde hallediyodum neyse atarım bi ara :) teşekkürler yinede :)

sorunu hallettim :) ben bilgisayardada opendns kullanıyorum iphonedada dnsleri öyle yaptım youtubetan video indirmek için bi kaç gündürde aklıma dnsden olabilirmi sorun diye takıldı sonra yok canım olmaz falan diyordum bu gün şimdi dnsleri 4.2.2.1 yaptım düzeldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 25 Temmuz 2008; 17:40:15 >

• ya arkadaşın iphone u restore yapıyorum itunes tan fakat "iphone could not be restored.an unknown error occured (1015)" yazıyo...sonra ziphone u açıyorum sim kilidini kırmak için işlem yazpıyo yazılar yazı ekranda ama sim kilit kalkmıyo...çözemedim bir türlü???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhatugur

ya arkadaşın iphone u restore yapıyorum itunes tan fakat "iphone could not be restored.an unknown error occured (1015)" yazıyo...sonra ziphone u açıyorum sim kilidini kırmak için işlem yazpıyo yazılar yazı ekranda ama sim kilit kalkmıyo...çözemedim bir türlü???

Versionu yükseltiyor musun yoksa düşürüyor musun?
    Eğer düşürüyorsan böyle bir hata alman normaldir.1.1.4 versiona yükseltiyorsan böyle bir hata almaman gerekiyor.
    Alt üst geçişlerde Shift yapmadan Restore yapınca istediğin firmware'yi seçemiyorsun,direkt en son sürümü yani en üst sürümü istiyor.
    Çözüm olarak; DFU Mode alıp sonra Restore yapmalısınız.Sonra yine bu hatayı verecek,siz ona aldırmayın :) ve Ziphone'u açın ve sadece Do it all yapın.Bu işlem hem unlock eder,hem de DFU Mode'dan çıkarır.

• ya cihazı yeni aldık...versiyonu 1.1.4. ama ben yinede sıfırlamak istiyorum o yüzden böyle yaptım...yani 114 versiyonu hem sıfırlamak hemde sim kilidini kırmak istiyorum...ama birazdan senin söylediğin şekilde denicem,gelişmeleri yazarım...
  • Arkadaşlar herşey için teşekkürler ancak MAIL çalışmıyor dock'datıkladığımda açılıyor ardından hiçbir işlem yapmadan geri kapanıyor yardımcı olur musunuz 1.1.4 yüklü???
  • quote:

Orjinalden alıntı: nosficik

Arkadaşlar herşey için teşekkürler ancak MAIL çalışmıyor dock'datıkladığımda açılıyor ardından hiçbir işlem yapmadan geri kapanıyor yardımcı olur musunuz 1.1.4 yüklü???

Cihazını kapatıp açtın mı?
    Eğer yine de çalışmıyorsa o zaman restoren de bir sorun olmuş tekrar restore yaparsan düzelecektir. Jealbreak yap.Daha öncesinde, yedeklerini almayı unutma.
  • quote:

ya cihazı yeni aldık...versiyonu 1.1.4. ama ben yinede sıfırlamak istiyorum o yüzden böyle yaptım...yani 114 versiyonu hem sıfırlamak hemde sim kilidini kırmak istiyorum...ama birazdan senin söylediğin şekilde denicem,gelişmeleri yazarım...

O zaman Refursih ve sonrası Restore yap.Adım adım sayfada anlatılıyor.
  • Evet açıp kapadım ama malesef halen çalışmıyor ki gün içerisinde oldukça yoğun kullanıyorum mail programını olmazsa olmaz .( mecburen yeniden restore ve jailbreak yapacağım sanırım
  • baha kardeş senin yönergeyi adım adım yapıyorum fakat REFURBISH yaparken yazılar geçiyor ama biyerde bi hata veriyo -ne yazdığını göremiyorum çünkü hemen kapatıp açıyo telefon kendini- tekrar yazılar geçiyo en son itunes ta restore yap diyo onuda yapıyorum ama sonuç aynı...2 gün önce kendi telime yaptım hiç sorun yaşamadım bunda sorun yaşıyorum yaa
  • sinir etti beni arkadaşın cihazı aynı şeyleri kendi cihazımda denedim sorun çıkmadı...ama onunkini yaparken ziphone bi hata veriyo bence ama çözemiyorum ne olduğunu...benim telde sorun yok...ziphone denemediğim seçenek kalmadı...sadece ERASE BASEBAND INFO yu yapmadım...
    yaw bide bazen şebeke çubukları geliyo ama hiç çubuk olmuyo tabi,bazende SERVİS YOK diyo...telefona herşeyi yükledim bi şebekeyi yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatugur -- 26 Temmuz 2008; 0:12:18 >
  • baha arkadasim yardimina ihtiyacim var
    sorunum su itunesten muzik atacaktim itunesi actigimda kucuk bir pencerede installer yaziyordu bende installe yaptim ve tlf numun ekraninda itunesle usb kablosu resmi cikiyor ve tlf calismiyor ne yapabilirim yardimci olurmusun ltf
  • Arkadaşlar,
    ''Orblive'' manyak bir program, Allah senden razı olsun Baha Hocam, ellerine sağlık arayıp bulmuşsun soursa yüklemişsin, süper.
    Görünürde İnternette Live yayın yapan TV ve Radioları izleme imkanı tanıyor gibi duruyor, çokda güzel ve net izleniyor ama bir özelliği varki kullanmaya başladım kafayı yedim, küçük kızım bakıcı ile duruyor ve aklım onda kalıyordu, ''Orblive'' sayesinde internet üstünden hesabı açtıktan sonra o kadar kolayca açık bırktığım laptopa bağlı genel açılı aktif kameraya (gizlenmiş tabiki ) ev dışından okadar rahat ulaştımki anlatamam ve çok net. Yani Wifi yada Edge yada herhangi bir bağlantıyla ''Orblive'' programını açtıktan 7 saniye sonra gerçeğinden 9 saniye geçikmeyle gelen görüntüyü alıyorsunuz, manyak birşey değilmi? İnsanlar büyük ücretlerle kamera sistemleri ile bunu yaparken biz canlarımız ıphonelerimize atacağımız bir programla bunu ücretsiz yapabiliyoruz.
    Çok çok tavsiye ederim.
    Saygılarımla...

Not; Bakıcıda temiz çıktı, merak edenlere belirteyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oral.sezen -- 26 Temmuz 2008; 0:39:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oral.sezen

Arkadaşlar,
    ''Orblive'' manyak bir program, Allah senden razı olsun Baha Hocam, ellerine sağlık arayıp bulmuşsun soursa yüklemişsin, süper.
    Görünürde İnternette Live yayın yapan TV ve Radioları izleme imkanı tanıyor gibi duruyor, çokda güzel ve net izleniyor ama bir özelliği varki kullanmaya başladım kafayı yedim, küçük kızım bakıcı ile duruyor ve aklım onda kalıyordu, ''Orblive'' sayesinde internet üstünden hesabı açtıktan sonra o kadar kolayca açık bırktığım laptopa bağlı genel açılı aktif kameraya (gizlenmiş tabiki ) ev dışından okadar rahat ulaştımki anlatamam ve çok net. Yani Wifi yada Edge yada herhangi bir bağlantıyla ''Orblive'' programını açtıktan 7 saniye sonra gerçeğinden 9 saniye geçikmeyle gelen görüntüyü alıyorsunuz, manyak birşey değilmi? İnsanlar büyük ücretlerle kamera sistemleri ile bunu yaparken biz canlarımız ıphonelerimize atacağımız bir programla bunu ücretsiz yapabiliyoruz.
    Çok çok tavsiye ederim.
    Saygılarımla...

Not; Bakıcıda temiz çıktı, merak edenlere belirteyim dedim.

Tüm uğraşılarımın bedelini işte böyle bir konuda arkadaşımıza canı gönülden "Allah razı olsun" demesiyle,fazlasıyla almış oldum. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
    Ayrıca,bakıcının da güvenilir çıkması sevindirdi. Güle güle kullanın.

Bu arada; arkadaşlar,benim bu hafta ev taşımam gerekiyor ve bir hafta kadar sorularınıza cevap veremeyebilirim.Çünkü,eve telefon hattı bağlanması ve ADSL'nin faliyete geçmesi,benim eve yerleşmem vs zaman alabilir ve vakit bulamayabilirim.Bunun için şimdiden hepinizden özür dilerim. Tabi foruma girer gelişmelere bakarım ama cevap konusunda ise kafam dağınık olduğundan cevap veremeyebilirim,lütfen mazur görünüz.Teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: yalnizgurbetci

baha arkadasim yardimina ihtiyacim var
    sorunum su itunesten muzik atacaktim itunesi actigimda kucuk bir pencerede installer yaziyordu bende installe yaptim ve tlf numun ekraninda itunesle usb kablosu resmi cikiyor ve tlf calismiyor ne yapabilirim yardimci olurmusun ltf

Tam olarak ne yaptığını anlayamadım ama şu an durum nedir? Hala usb kablosu ekranda mı? Home ve Power tuşuna beraber bas,kendini resetlesin. Sonucu yazarsan sevinirim.Geçmiş olsun.
  • quote:

sinir etti beni arkadaşın cihazı aynı şeyleri kendi cihazımda denedim sorun çıkmadı...ama onunkini yaparken ziphone bi hata veriyo bence ama çözemiyorum ne olduğunu...benim telde sorun yok...ziphone denemediğim seçenek kalmadı...sadece ERASE BASEBAND INFO yu yapmadım...
    yaw bide bazen şebeke çubukları geliyo ama hiç çubuk olmuyo tabi,bazende SERVİS YOK diyo...telefona herşeyi yükledim bi şebekeyi yapamadım

Şu an durum ne? Şebeke ile problemin bulunduğun yerle alakalı olmasın? Ya da o telefonun düşürülme ihtimali olabilir mi?
    netice de aynı işlemleri her iki telefona da uygulayıp sonuçları test ettiğinde,biri diğerine göre füarklılık arzediyorsa,ortaya çıkan sonucun direkt telefonun kendisiyle ilgili bir sorunu olduğunu gösteriyor.

• bişe sormak istiyorum...ziphone un iphone a müdahale edememe gibi bi durumu var mı acaba??çünkü en son fake imei işlemi yaptım...kendi telefonumda sorun olmadı ama diğer cihazda ekranda yazılar geçerken birden telefon reset atıyo -diğer işlemlerde de böyle oluyo- ,tekrar yazılar geçiyo ekran işlem bitti diyo ama telefonda değişen bişey yok...iliberty diye bi program var,onunlada denedim aynı şeyi bootloader la ilgili işlem yaparken hata veriyo...bi türlü çıkamadım işin içinden
    peki versiyonu düşürüp sonra tekrar 114 yapabilir miyiz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatugur -- 26 Temmuz 2008; 9:59:57 >
  • baha sorunun ne oldugunu anlamamissin tekrar anlatayim
    itunesten muzik yukleyecektim itunesi actigimda ufak bir pencere cikti intalle yaziyordu istale yaptim sonra telefonumda itunesle usb kablosu cikti tlf dili ingilizce oldu pin kodu istiyor pin kodunu giriyorum ekranda klavye resmi cikiyor acil aramalar yaziyor bu arada tlf bagliyken ituneste i phonun resmi cikiyorya eslesmesi icin once orda kendi ismin yaziyordu dun baska bisiy yaziyordu galiba tlf orjinal adi yaziyordu bende ituneste orayi tekrar kendi ismimi yazdim butun olay bu arkadasim ltf yardim et
  • quote:

Bu arada; arkadaşlar,benim bu hafta ev taşımam gerekiyor ve bir hafta kadar sorularınıza cevap veremeyebilirim.Çünkü,eve telefon hattı bağlanması ve ADSL'nin faliyete geçmesi,benim eve yerleşmem vs zaman alabilir ve vakit bulamayabilirim.Bunun için şimdiden hepinizden özür dilerim. Tabi foruma girer gelişmelere bakarım ama cevap konusunda ise kafam dağınık olduğundan cevap veremeyebilirim,lütfen mazur görünüz.Teşekkürler.

Baha Hocam,
    Allah kolaylık versin zordur ev taşımak! Evi taşımadan çok yerleştirmek adamı bititrir iyi bilirim.
    Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.