Şimdi Ara

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
8
Favori
328.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazınızı yanlışlıkla 2.0 versiyonu yaptınız anladığım kadarıyla...tekrar 114 e indirmeniz gerekiyor ve gerekli yazılar forumda mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: mero_gts

Selam arkadaşlar,Benim Telefonum son 2-3 gündür donup kalıyor
    kendine geliyor ama anlamadıgım nokta neden donuyor genelde şarjda ikene işim olursa telefonla o zamanlar donup kalıyor,sim kartı çıkarıyorum sonra bi müddet sonra düzeliyor ama yine zaman alıyor kendine gelmesi,restore edilse düzelirmiki acaba..

Evet. Cihazınızı imzamdaki sayfadan Restore yaparsanız düzelecektir.
    Kolay gelsin.
  • ekranda yazılar falan çıktı ondan sonra telefon açıldı eski halindeydi fakat şebeke yok diyo düzeltemiyorum ne yapmam gerekiyo????
  • Time Capsul ile alıp maillediğim backup(lar)ı nasıl geri yüklerim acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zLha61

gunaydın dün telefonumu itunes bağladım daha önceden kendibaşıma denememiştim restore falan azıyodu salak gibi restorye bastımşuan telefonu açınca ıtunes işareti ve kablo işareti gösteriyo sanırım telefonu tekrar kurmam gerekio konu başında ki adımları tek tek uygulamaya çalşıcam burda biri var mı yardımınız gerekebilir şimdiden teşekkürler

Eğer itunes'u uptade yapıp sync yaptıysanız 2.0 olma ihtimali var.Böyle olunca, Bu link'tenhttp://forum.donanimhaber.com/m_24710247/tm.htm gerekli adımları izleyerek,tekrar 1.1.4'e dönebilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ugur31

Time Capsul ile alıp maillediğim backup(lar)ı nasıl geri yüklerim acaba ?

Tekrar aynı yere atarak bunu yapabilirsin.Ya da iphoneBrowser veya FileZilla ile bu işlemleri yapıp önce Bilgisayara, sonra da TimeCapsül'ün olduğu yere veya direkt olarak neyin backup'unu aldıysan onun backup alınan klasörüne atmayla bunu yapabilirsin.Bunun için imzamdaki sayfada backup alma tarifleri var.İşinize yarayacaktır.Artı Timecapsule ile backup alma anlatımı da var.
    Kolay gelsin.
    Bu arada taşındım ve şu aralar internete girme sıkıntım var "en azından geceleri" gündüz fırsat buldukça,sorularınızı yanıtlamaya devam edeceğim.
    Kolay gelsin.
  • çok teşekkür ederim denedim ama telefon değişmedi sadece açıldı şimdide servis yok diyo düzeltemiyorum :(:(:
  • Orjinalden alıntı: Takao

Orjinalden alıntı: baha40n

Orjinalden alıntı: Takao

orda yazan herşeyi yaptım zaten :)

Son bir hafta içinde installettiğin her ne program olursa olsun "tekrar yüklersin" uninstall edip,tekrar kapatıp açarak bi kontrol edersen,bi değişme olacak mı? Değişirse ne ala ama değişmezse,bi gelişme olmazsa,o zaman Restore dışında bir çözüm yolu görünmüyor. Olur olmaz programları lütfen yüklemeyiniz.

hep sizin sourcestan ekliyodum ama neyse restore için bi sürü şey gerekiyodu bi şekilde hallediyodum neyse atarım bi ara :) teşekkürler yinede :)

sorunu hallettim :) ben bilgisayardada opendns kullanıyorum iphonedada dnsleri öyle yaptım youtubetan video indirmek için bi kaç gündürde aklıma dnsden olabilirmi sorun diye takıldı sonra yok canım olmaz falan diyordum bu gün şimdi dnsleri 4.2.2.1 yaptım düzeldi :)

sorun dnsdende kaynaklanmıyo galiba evdeki modemden ne yaparsam yapıyım giremiyorum şimdi dışarıda bi modemden 1 kerede bağlandımevde modemle uğraşıyım bi az sonucu yazarım ha bu arada benim sorun installerdanda değilmiş önceki mesajda yazmayı unutmuşum sorun internetle alakalı (:

En azından sorunun ne olduğunu çözmüş gibisin.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 28 Temmuz 2008; 15:17:14 >

• quote:

çok teşekkür ederim denedim ama telefon değişmedi sadece açıldı şimdide servis yok diyo düzeltemiyorum :(:(:

İmei numaranıza TK'dan bakar mısınız kayıtlı mı?
    Değilse sinyal olmaması normaldir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalnizgurbetci

baha hocam tlf versiyinunu yazmistinya ituneste versiyonun oldugu kisimda soyle bir yazi var
    name:iphone
    capacity:n/a
    software version:n/a
    serial number/na
    sol kisimda bulunan sizin haberci olarak ornek gosterdiginiz yerdede sadece iphone yaziyor isim filan yazmiyor bilgine

Home ve Power tuşuna beraber basıp DFU mode geçtikten sonra shift ve Restore tuşlarına basıp,1.1.4'ü seçer misin? Eğer okeylerse,normal Restore işlemlerini uygulayın.Olmazsa ne hata veriyor bilgi verirseniz yardımcı olmaya devam ederiz.
  • quote:

quote:

çok teşekkür ederim denedim ama telefon değişmedi sadece açıldı şimdide servis yok diyo düzeltemiyorum :(:(:

telefonun arkasındaki numarayı kendi numaramla eşleştirdirdim uymadı kayıt yaptılar aldığım yerden ama geçen gün itunestan şarkı yükliyim derken restore yapmışım sonra tekrar kurulumu denedim işte bahsettiğim gibi yazılar falan çıktı ondan sonra açıldı eski halinde hiçbi bilgikaybolmamıştı telefonda sıfırlanmamıştı fakat servis yok diyo ondan önce çalışıyodu telefonum ne yapmalyım biliyorum yardımların için şimdiden çok sağol :(

• quote:

Baha kardeş,

Niffob'un sourcesindeki herşeyi yüklememe rağmen turkcell logo çıkmıyor. Sorun ne olabilir ?

Teşekkürler

Benim sources'den " iappcat.com/r/24330 dan" Haberce_Program_Oyun katagorisinde, şebeke logoları var, onları yüklerseniz bu sorununuz hallolacaktır.
  • quote:

quote:

quote:

telefonun arkasındaki numarayı kendi numaramla eşleştirdirdim uymadı kayıt yaptılar aldığım yerden ama geçen gün itunestan şarkı yükliyim derken restore yapmışım sonra tekrar kurulumu denedim işte bahsettiğim gibi yazılar falan çıktı ondan sonra açıldı eski halinde hiçbi bilgikaybolmamıştı telefonda sıfırlanmamıştı fakat servis yok diyo ondan önce çalışıyodu telefonum ne yapmalyım biliyorum yardımların için şimdiden çok sağol :(

Orjinal imei olmadığında,her Restore sonrası imei numaranız orjinal iemi no ya döner,kullandığınız imei no kaybolur.Böylelikle,siz de bunu kayıt ettirmediğinizden,sinyal almamış olursunuz.Bu konuyla ilgili olarak,ya imei no kayıt ettireceksinizya da farklı yollar bulacaksınız.Ne mi? Forumda bu konalırı tartışmak yasak olduğu için,ayrıntılara girmeyeceğim.Ya da şöyle diyeyim.Nasıl yatıysanız veya yaptırdıysanız o yolu kullanıp yine hat'tın gelmesi sağlanabilir.Kolay gelsin.

• Orjinal imei olmadığında,her Restore sonrası imei numaranız orjinal iemi no ya döner,kullandığınız imei no kaybolur.Böylelikle,siz de bunu kayıt ettirmediğinizden,sinyal almamış olursunuz.Bu konuyla ilgili olarak,ya imei no kayıt ettireceksinizya da farklı yollar bulacaksınız.Ne mi? Forumda bu konalırı tartışmak yasak olduğu için,ayrıntılara girmeyeceğim.Ya da şöyle diyeyim.Nasıl yatıysanız veya yaptırdıysanız o yolu kullanıp yine hat'tın gelmesi sağlanabilir.Kolay gelsin.

çok teşekkürler bişey daha sorucam sizce telefonu bu haliyle tekrar restore yapıp temiz bitelefonhalinegetirebilirmiyim hazır böyleolmuşken düzgün olsun diye ama işin içinden çıkılmaz duruma gelirmi sizce ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: oral.sezen

quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

Ben de kurdum ntvyi açıyorum, pcde media playerda oynuyor ama telde bağlanamıyor, kamera da aynı şekilde. Telde hiçbirşeyi göremedim yani. Daha detaylı anlatabilir misiniz rica etsem.

Hocam,
    Önce Wifi yada Edge yada her neyle bağlanıyorsanız interneti Iphonede açıyorsunuz, fakat aynı anda bilgisayarınızında açık olması ve internete bağlı olması gerekiyor ve bağlı, tanıtılmış birde kamera olucak tabiki. Daha sonra Orblive yi ıphonede açıyorsunuz, sizin daha önce kayıt alarak isminize ait orblive sitesinde bir sayfanız olduğunuda düşünerek hareket ediyorum tabiki, sizin sayfa isminizi yazarak Conneting yazar ve kısa süredede bağlanır, açılan sayfadadan Webcams e basıyorsunuz, yine coneting dedikten sonra pc nizde aktif olan kameranızın ismi ne ise onu yazan bir ikon görürsünüz, onuda tıklayın ve ekranda siz, biraz kurcaladığınızda çözersiniz emin olun, saygılarımla...

oral.sezen arkadaşıma canı gönülden katılıyor, deneme yanılma yöntemiyle çok daha iyiye ulaşacağınıza eminim.Bazı şeller var kianlatımla zor olabiliyor ama bunu deneme yanılma yöntemi kullanıldığın da hem tecrübe artıyor,hem de kendinizin uğraş vererek bulduğu bir şeyi kullanmak daha heyecan veriyor.

• quote:

çok teşekkürler bişey daha sorucam sizce telefonu bu haliyle tekrar restore yapıp temiz bitelefonhalinegetirebilirmiyim hazır böyleolmuşken düzgün olsun diye ama işin içinden çıkılmaz duruma gelirmi sizce ???

Evet.Refurbish uygulayıp,telefonunuzu fabrika ayarlarına getirebilir siniz.
    Ardından Restore işlemlerini yaparsınız.bu arada imei no unutmayınız.Gereğini yapmazsanız tekrar orjinal imei olacağından şebeke sıkıntısı yaşarsınız. İşin içinden çıkılmaz bir durum asla olmaz.Aksine daha temiz bir cihaz kullanmış olursunuz.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 28 Temmuz 2008; 15:38:01 >
  • quote:

quote:

Evet.Refurbish uygulayıp,telefonunuzu fabrika ayarlarına getirebilir siniz.
    Ardından Restore işlemlerini yaparsınız.bu arada imei no unutmayınız.Gereğini yapmazsanız tekrar orjinal imei olacağından şebeke sıkıntısı yaşarsınız. İşin içinden çıkılmaz bir durum asla olmaz.Aksine daha temiz bir cihaz kullanmış olursunuz.
    Kolay gelsin.

tlefon rehberimi kaybetmekistemiyorum bunu nasıl koriycam peki bide ilk dememde telefon sıfırlanmamıştı tekrar aynı sorunu yaşarmıyım

• quote:

quote:

Baha kardeş,

Niffob'un sourcesindeki herşeyi yüklememe rağmen turkcell logo çıkmıyor. Sorun ne olabilir ?

Teşekkürler

Benim sources'den " iappcat.com/r/24330 dan" Haberce_Program_Oyun katagorisinde, şebeke logoları var, onları yüklerseniz bu sorununuz hallolacaktır.

Yüklemelere ilk başlarken bu programı yüklemiştim zaten, daha sonra yüklmesi gerekli uygulamaları yükledikten sonra yine logonun kaybolduğunu gördüm. Şebeke logoları programını silip tekrar yükleyince düzeldi. Yüklenen bir program logo programını olumsuz etkiliyor ama hangisi bilmiyorum.

• Installer'de sadece bir-iki program için "can't find host" hatası veriyor. Sebebi ne olabilir acaba ? Hata verdiği iki programdan biri yine THTouch programı, reset atmama rağmen yükleyemiyorum bu oyunu, deli olacağım valla :(

Edit : telefonu rstart yaptım ve nihayet düzeldi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugur31 -- 28 Temmuz 2008; 16:34:42 >
  • millionaire oyununun Turkce si varmi?
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.