Şimdi Ara

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
8
Favori
328.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oral.sezen

quote:

Orjinalden alıntı:baha40n

Ben şahsen maceraya atılmak istemiyorum.Artı,şu an için bana 2.0'ın fazladan bi getirisinin olması "şimdilik" önemli değil. Telfonum açık ve huzurla kullanıyorum.Ne zaman ki stabil olur o zaman version yükseltmesi yaparım. Kimseye de tavsiye etmiyorum şu an için çünkü başlarını öyle ya da böyle ağrıtacaklar. Bu konuda çok mağdur var ama hatadan dönülen çok az sayıda insan var. Çokların olduğu kategoride olmak istemem.

Baha Hocama aynen katılıyorum ve ekliyorum;
    şu an hala 1.1.4 ü bile kullanamayan veya sıkıntı çekenler var 2.0 mı? Aman şöyle dursun. Tamamen otursun getirisi çoğalsıon o zaman bakarız.
    Saygılarımla...

Ben de sana katılıyorum
    Bugün, yanlışlıkla 2.0 yapılmış 3 adet IPhone'u 1.1.4'e çevirdim.
    Gördüm ki sıkıntı sadece arkadaşların telefonlarını Recovery mod'u, DFU Mode aldıklarını sanmalarından meydana gelmektedir.Bunu bizzat yaşayarak şahit oldum.
    Ne zaman ki,neyi nasıl yapmamız gerekitğini öğreniriz, işte o zaman dertlerimizi biraz daha hafifletir, bilinçli bir kullanıcı oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 22 Temmuz 2008; 16:55:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

Mesela dosya yöneticisi bir program ile resimleri açmak istiyorum, safaride açılıyor resim ancak o dosya yöneticisine geri dönmek ve kaldığım yerden devam etmek için mutlaka home tuşu ile anamenüye dönüp programı tekrar çalıştırmam gerekiyor. Başka yolu yok mu olduğum yerden devam etmemin?

Resimlerini açmak için ne kullanıyorsun? Hangi Programı?

Resmi sadece örnek olsun diye söylemiştim. Başka bir örnek vereyim daha iyi anlaşılmak için:Mesela installerda bir programın açıklamasına bakmak için verdiği linke tıklıyorum ve o link safariyi açıyor, safariyi kapatıp installerda tekrar kaldığım yere dönmenin herhangi bir yolu var mı yani? Yoksa gene anamenüden herşeyi baştan mı açmak gerek?

• Bana çağrı geldi ve arama kaydı kilitlendi açılmıyor cevapsız çagrı geldiğini gösteriyo ama arama kaydına girmek istediğimde ana menüye dönüyoo acaba neden olmuş olabilir reset attım olmadı acill yardımm???
  • baha40n arkadaşım çok teşekkür ederim emeğine, ilgine. 1 aydır iphone kullanıcısıyım, sayende korkularım sevince dönüştü. Tüm programlarımı sayende kurdum, yükledim ve öğrendim. Hakkınız ödenmez sağolasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Budd

baha40n arkadaşım çok teşekkür ederim emeğine, ilgine. 1 aydır iphone kullanıcısıyım, sayende korkularım sevince dönüştü. Tüm programlarımı sayende kurdum, yükledim ve öğrendim. Hakkınız ödenmez sağolasın.

Hayrını görün.
    Güle güle kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaqa17

Bana çağrı geldi ve arama kaydı kilitlendi açılmıyor cevapsız çagrı geldiğini gösteriyo ama arama kaydına girmek istediğimde ana menüye dönüyoo acaba neden olmuş olabilir reset attım olmadı acill yardımm???

Neyle unlock yaptın? Verison kaç?
  • quote:

quote:

quote:

Mesela dosya yöneticisi bir program ile resimleri açmak istiyorum, safaride açılıyor resim ancak o dosya yöneticisine geri dönmek ve kaldığım yerden devam etmek için mutlaka home tuşu ile anamenüye dönüp programı tekrar çalıştırmam gerekiyor. Başka yolu yok mu olduğum yerden devam etmemin?

Resimlerini açmak için ne kullanıyorsun? Hangi Programı?

Resmi sadece örnek olsun diye söylemiştim. Başka bir örnek vereyim daha iyi anlaşılmak için:Mesela installerda bir programın açıklamasına bakmak için verdiği linke tıklıyorum ve o link safariyi açıyor, safariyi kapatıp installerda tekrar kaldığım yere dönmenin herhangi bir yolu var mı yani? Yoksa gene anamenüden herşeyi baştan mı açmak gerek?

Nasıl kullanıyorsan aynen öyle.Başka bi yolu şu an için yok gibi.

• installer dan arama kaydı limiti yülseltme diye bir program yükledim düzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaqa17

installer dan arama kaydı limiti yülseltme diye bir program yükledim düzeldi

Kullandığın programın ismi ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 23 Temmuz 2008; 0:16:33 >
  • quote:

Ben de sana katılıyorum
    Ne zaman ki,neyi nasıl yapmamız gerekitğini öğreniriz, işte o zaman dertlerimizi biraz daha hafifletir, bilinçli bir kullanıcı oluruz.

Hocam, bu sözüne katılmak ne kelime altına imzamı atarım,

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu arada açizane eski bir telefonluktan bozarak yaptığım araç için çok yönlü askıyı sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar, fikri olanlara ışık tutar belki;

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar

Sadece seyahat ederken bana kolaylık sağlamasını hedefledim, hem bana hemde küçük kızıma.

Saygılarımla...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oral.sezen -- 23 Temmuz 2008; 1:54:36 >

• benim installerda sorun var 1 haftaya yakındır :( şu package sorununu veriyor her şeyi denedim ama olmuyor ne yapabilirim ? (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: Takao

benim installerda sorun var 1 haftaya yakındır :( şu package sorununu veriyor her şeyi denedim ama olmuyor ne yapabilirim ? (:

Her şeyi denedim derken,neler yaptığını veya yapamadığını bizlerle paylaşırsan,ne yapılabilirliliğini konuşuruz.bizim sayfamızdami installer sorunu nasıl aşılır konusunu okudun mu? uyguladın mı?
  • quote:

quote:

benim installerda sorun var 1 haftaya yakındır :( şu package sorununu veriyor her şeyi denedim ama olmuyor ne yapabilirim ? (:

Her şeyi denedim derken,neler yaptığını veya yapamadığını bizlerle paylaşırsan,ne yapılabilirliliğini konuşuruz.bizim sayfamızdami installer sorunu nasıl aşılır konusunu okudun mu? uyguladın mı?

orda yazan herşeyi yaptım zaten :)
  • Ya lanet olsun bu tel gene kitlendi ama bu sefer farklı, customize programında birşeyin ikonunu değiştirdim, çıktım ve dönen yuvarlak takılı kaldı, resetledim bu sefer elma logosou ve sonra normal dönen yuvarlak çıkıyor bekliyorum ancak bu sefer de orada takılı kalıyor ve menüyü açamayınca kendi kendine tekrar açılıp kapanıyor ekran, gene mi restore yapmam gerekecek bıktım yaa
  • quote:

Ya lanet olsun bu tel gene kitlendi ama bu sefer farklı, customize programında birşeyin ikonunu değiştirdim, çıktım ve dönen yuvarlak takılı kaldı, resetledim bu sefer elma logosou ve sonra normal dönen yuvarlak çıkıyor bekliyorum ancak bu sefer de orada takılı kalıyor ve menüyü açamayınca kendi kendine tekrar açılıp kapanıyor ekran, gene mi restore yapmam gerekecek bıktım yaa

Fazla meraktan maraz doğar derler :)
    Customize programı sorunlu programların başında gelir.İnstall etmesi değil tabi.Kullanırken bir yanlışın,Restore'ye kadar götürür.Bazı programları kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyor.
    Geçmiş olsun.
    Yapılacak şey ne yazık ki Restore gibi görünüyor.
    Aslında benim tecrübesiz arkadaşlara ya da deneyimi az olan arkadaşlara tavsiye ettiğim konuyu okursanız,ne derece haklı olduğumu anlayacak ve bu sözüme hak veceksiniz umarım.

• quote:

quote:

quote:

Son bir hafta içinde installettiğin her ne program olursa olsun "tekrar yüklersin" uninstall edip,tekrar kapatıp açarak bi kontrol edersen,bi değişme olacak mı? Değişirse ne ala ama değişmezse,bi gelişme olmazsa,o zaman Restore dışında bir çözüm yolu görünmüyor. Olur olmaz programları lütfen yüklemeyiniz.

• quote:

quote:

Ya lanet olsun bu tel gene kitlendi ama bu sefer farklı, customize programında birşeyin ikonunu değiştirdim, çıktım ve dönen yuvarlak takılı kaldı, resetledim bu sefer elma logosou ve sonra normal dönen yuvarlak çıkıyor bekliyorum ancak bu sefer de orada takılı kalıyor ve menüyü açamayınca kendi kendine tekrar açılıp kapanıyor ekran, gene mi restore yapmam gerekecek bıktım yaa

Customize programı sorunlu programların başında gelir.İnstall etmesi değil tabi.Kullanırken bir yanlışın,Restore'ye kadar götürür.Bazı programları kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyor.
    Geçmiş olsun.
    Aslında benim tecrübesiz arkadaşlara ya da deneyimi az olan arkadaşlara tavsiye ettiğim konuyu okursanız,ne derece haklı olduğumu anlayacak ve bu sözüme hak veceksiniz umarım.

Apple logosunda takılı kaldığında bilgisayara bağladım ve şansıma hem itunes hem de iphone browser gördü teli böylece girip customizeı sildim ve açıldı telim Ancak şimdi orijinal ikonları göremiyorum birkaçının yerinde soru işareti var, summerboard temaları da değişmiyor, nasıl ilk haline getirebilirim?

• quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun.

Apple logosunda takılı kaldığında bilgisayara bağladım ve şansıma hem itunes hem de iphone browser gördü teli böylece girip customizeı sildim ve açıldı telim Ancak şimdi orijinal ikonları göremiyorum birkaçının yerinde soru işareti var, summerboard temaları da değişmiyor, nasıl ilk haline getirebilirim?

Customize programını tekrar kurup şansını deneyeceksin.Ya da olmadı tam olarak yolunu bulup orjinal ikonları yerine atacaksın.Tabi bunları yapsan bile yine de sorun çıkaracağa benziyor.Sen en iyisi mi,Restore işini yap,bir seferde temiz bi şey çıksın ve bir daha o tür sıkıntılı programlara yanaşmayasın,Ya da kullanırken daha çok dikkat edesin.
    Kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Son bir hafta içinde installettiğin her ne program olursa olsun "tekrar yüklersin" uninstall edip,tekrar kapatıp açarak bi kontrol edersen,bi değişme olacak mı? Değişirse ne ala ama değişmezse,bi gelişme olmazsa,o zaman Restore dışında bir çözüm yolu görünmüyor. Olur olmaz programları lütfen yüklemeyiniz.

hep sizin sourcestan ekliyodum ama neyse restore için bi sürü şey gerekiyodu bi şekilde hallediyodum neyse atarım bi ara :) teşekkürler yinede :)

• Süper bir sayfa olmuş eline sağlık.Çok işime yaradı.Bir çok şeyi sayende öğrendim. Edindiğim bilgiler ışığında şimdi de 2.0 peşindeyim. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Her kez bi şeyler söylüyor ama siz bu konuda hep suskun kalıyorsunuz.Neden? En azınhdan bizlere tavsiye ediyor musunuz bu 2.0 a geçmeyi,yoksa biraz daha beklemeli miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.