Şimdi Ara

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
8
Favori
328.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • itunesda iken sezen aksunun sarkilarini ayni album bilgisine girdiin zaman sorun hallolacaktir ;)

sms olayini ise tam bilmiyorum malesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: boronkay

UYARIDIR..

IPHONE LARDA SES YUKSELTMEK ICIN IGNE ILE HOPARLOR E DELIK ACMAYA CALISANLAR OLUYORMUS. BUNU YAPMAYIN ARKADA NE OLDUGUNU
    GORMUYORSUNUZ MIKROFONU YADA HOPARLOR U PATLATABILIRSINIZ.. BUNUN COZUMU MEVCUTTUR BURAYADA YAZAYIM ISTEDIM

SAKIN IGNE ILE DELMEYIN ZARAR VEREBILIRSINIZ COZUM BULUNDU

ARKADASLAR KESIN COZUM OLARAK SUNUYORUM.. BIRAZ UGRASTIKTAN SONRA DIKKATLICE ARKADAKI SIYAH KAPAGI CIKARTIN AMA NAZIK OLUN MERAK ETMEYIN KIRILMAZ.. CIKARTIRKEN TIRNAKLARIMI KULLANDIM SADECE

KAPAGI ACTIKTAN SONRA ORDA IKI TANE SIYAH BEZ GORUCEKSINIZ BI TANESI HOPARLORUN ONUNDE DIGERI MIKROFONUN ONUNE GELIYOR
    YAPISIKTIR KAPAGA TIRNAGINIZLA KAZIYARAK ATIN

VE VE VEEEE MUHTESEM SESI DUYUN... INANIN SES 4 KAT ARTTI DIYEBILIRIM.

VE UNUTMADAN KAPAGI GERI TAKARKEN DIKKAT EDIN ILK BASTA GIRMEYECEK GIBI GORUNUYOR.. ORADA OTURMASI GEREKEN YERLER VAR
    EN ASAGIDAN SUREREK YERINE TAKIN SONRA GUMUS ARKA KAPAKLA SIYAH KAPAK ARASINDA UFAK BOSLUK KALACAK ONUDA SIYAH KAPAGI SAGINDAN VE SOLUNDAN BASTIRARAK ILERI SURUN KAPAGINIZ KAPANMIS OLUCAKTIR... CIT DIYE SES GELICEK SAGDAN VE SOLDAN GUMUS KAPAKLA BIRLESIM YERINDEN

SES SIMDI MUTHIS OLDU YA.. HERALDE HICBIR TELEFONDA BU KADAR SES YOKTUR.. COZUMLER HERZAMAN VARDIR....

DIP NOT: MIKROFON KISMININ BEZINI SOKMEK SIZE KALMIS. ONU SOKMEYEBILIRSINIZ. IPHONE YI KENDINIZE CEVIRDIGINIZDE SOL TARAFTAKI HOPARLOR SAG TARAFTAKI MIKROFONDUR

BUNU GERCEKTEN TAVSIYE EDIYORUM BASKA BIR COZUM YOK ARKADASLAR... VE SONUC MUKEMMEL OTESI OLDU

yöntem mantikli ama bence kapagi actiktan sonra igne ile delmek daha mantikli sen bezi sokunce herturlu pislik hoparlore dolcak.

ancak o bezi igne ile biraz oyup delmek bence dha mantikli bir olay ses gene artar ve tozlara ve yabanci cisimlere karsida bir guvenlik duvarin olur

• quote:

Orjinalden alıntı: baha40n Bulmuş olduğun Ringstone'leri dışarı "masaüstü'ne" taşıdığında bi sorun var mı? Eğer yoksa ve m4r yaptığında da yine çalışıyorsa,orada da çalışmaması için hiç bir neden yok..Alynı şekilde m4r olan bir Ringtone çıkarın ve masaüstünde deneyiniz. Seslerin açık olduğundan ve titreşimde olmadığından emin olunuz.
    Dediğim gibi masaüstünde çalıştırabilirsen,orada da çalışmaması için bir sebep yok.
    Kolay gelsin.

Baha Hocam,

Ringstonelerde sorun vardı açmıyordu, bende sizin marker amaçlı (iPhoneRingToneMaker 2.5.1 version) indirmek için sunduğunuz programı indirdim (sizin verdiğiniz link problemli haberiniz olsun googleden arattım) bu program işimi gördü açıkcası. Yaptığı Ringstoneleri ıtunes deki Rinstone ibaresine dolayısıyla ıphoneme rahatça atabildim bence bu işlem ıtunes programını kullanan birisi için daha kolay ve zahmetsiz, denemelerimle sabitlendi.

Size yine çok teşekkürler Hocam, artık dertlerimi kendim çözer hale geldim sayenizde, ve her geçen gün özelliklerini tanıdıkça, dahada aşık olmaya başladım ıphoneme.

Saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: boronkay ARKADASLAR KESIN COZUM OLARAK SUNUYORUM.. BIRAZ UGRASTIKTAN SONRA DIKKATLICE ARKADAKI SIYAH KAPAGI CIKARTIN AMA NAZIK OLUN MERAK ETMEYIN KIRILMAZ.. CIKARTIRKEN TIRNAKLARIMI KULLANDIM SADECE

KAPAGI ACTIKTAN SONRA ORDA IKI TANE SIYAH BEZ GORUCEKSINIZ BI TANESI HOPARLORUN ONUNDE DIGERI MIKROFONUN ONUNE GELIYOR
    YAPISIKTIR KAPAGA TIRNAGINIZLA KAZIYARAK ATIN

VE VE VEEEE MUHTESEM SESI DUYUN... INANIN SES 4 KAT ARTTI DIYEBILIRIM.

Valla Dostum, sen yapmışsın olmuş tebrikler, ancak iyi cesaret bence yaptığın. Şöyle bir zorladım acaba nasıl açılıyor diye ama nafile, açılacak gibi durmuyor, oysa sen tırnakla açmışsın ilginç, yinede önemli bir görevi olmasa bu bezi koymazlardı diye düşünüyorum üretenler, oysaki IBM firması Apple için çok ciddi ARGE (araştırma geliştirme) çalışmaları yapıyor, onlar istemezlermiydi 4 kat fazla ses çıkmasını?

Senden rica edeceğim Dostum, resim koyabilirsen kapağın açılma ve işlem resimleri ve bezi çıkardıktan sonra takibe almanı istesem cihazını, olumsuz birşeyler olabilirmi diye, buradan paylaşırsan kendi ARGE mizi gerçekleştiririz belki.

Saygılarımla...

• Elimde iPhone icin 6 adet tamir ve kapak acma gerecleri Bulunmakta Isteyen Olursa Pm Atabiliir ;)
  • Baha Binbasim;
    Cok emek verilmis belli,bize de dusen bu emege sapka cikararak,elimizden su an ancak bir tesekkur gelmekte,hizmetlerinizin devami dilegi ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altobelli -- 20 Temmuz 2008; 21:04:20 >
  • İphone için magic videolardan nereden indirebiliriz, bahanın verdiklerinden başka kartla, metal parayla olan güzel videolar da varmış.

Yeni zil sesi veya mesaj sesi bulamadım, direkt olarak indirip tele yükleyebileceğim yerler biliyor musunu hiç çevirmeye falan gerek kalmadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tas7035 -- 20 Temmuz 2008; 23:53:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dynner

itunesda iken sezen aksunun sarkilarini ayni album bilgisine girdiin zaman sorun hallolacaktir ;)

Off yüzlerce şarkı için ayrı ayrı albüm bilgisi girmek ölüm yaw
  • arkadaslar merhaba
    iphone recovery modda takılı kalıyor bu neden olabilir..
    1.1.4 yükleyemiyorum hata veriyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tayfta

arkadaslar merhaba
    iphone recovery modda takılı kalıyor bu neden olabilir..
    1.1.4 yükleyemiyorum hata veriyor..

2.0 mı yapmıştın ki Recovery mod'u eçemiyorsun? Yoksa normal bir Restore mi yapmıya çalışıyorsun?
  • itunes ile indirdiğim dosyayla restore ettim

iPhone1,1_2.0_5A347_Restore

yazan dosya
  • quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

quote:

itunesda iken sezen aksunun sarkilarini ayni album bilgisine girdiin zaman sorun hallolacaktir ;)

Off yüzlerce şarkı için ayrı ayrı albüm bilgisi girmek ölüm yaw

quote:

sms olayini ise tam bilmiyorum malesef

Bazı şeyleri henüz tam manasıyla yapamıyoruz.Biz istiyoruz ki,bir elimiz yağ'da bir elimiz bal'da olsun.Ya da sıcak'tan soğuğa elimizi sokmayalım.Her istediğimiz malesef şu an için mümkün değil gibi görünüyor ama imkanları zorlayıp ta dynner arkadaşımın dediğini yaptığında bu işleri de aşabiliyorsun.İlerde,çok daha pratik bilgiler ve programlar çıkacağından eminim. Geçtiğimiz sürece bakarsanız,IPhone için en basit bir telefonu dahi mukayese edebiliyorlardı ama şimdi o eleştirileri yapanları göremiyoruz. Yani,her geçen gün IPhone daha da sorunsuz hale geliyor. Mesaj olayına gelince,yine bunu yapan bazı programlar var ama tam manasıyla ben kullanmadığım için, size nedir,nasıldır bilgi veremeyeceğim.Forumda vardır mutlaka bi araştırırsanız bulursunuz.Olmazsa ben de sizin için bakabılırım.Kolay gelsin.

• quote:

itunes ile indirdiğim dosyayla restore ettim

yazan dosya

1.1.4 Restore yapmayacak mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tas7035

İphone için magic videolardan nereden indirebiliriz, bahanın verdiklerinden başka kartla, metal parayla olan güzel videolar da varmış.

Yeni zil sesi veya mesaj sesi bulamadım, direkt olarak indirip tele yükleyebileceğim yerler biliyor musunu hiç çevirmeye falan gerek kalmadan?

Magiç video'lar için daha önce söylediğim yöntemle IPhone'a indirmeniz mümkündür.Sadece ne indireceğinizi bilin.İsmini yazın Mxtube'de arattırın,mutlak bulacaktır.
  • evet 1.1.4 ile restore edicem fakat olmayınca bende bu dosyayı indirdim onun la ettim..
    1.1.4 ile hic bi şekilde olmadı..
    bununla restore edince oluyo fakat recovery moduna gecince yine öylece kalıyor telefon..
  • quote:

Orjinalden alıntı: altobelli

Baha Binbasim;
    Cok emek verilmis belli,bize de dusen bu emege sapka cikararak,elimizden su an ancak bir tesekkur gelmekte,hizmetlerinizin devami dilegi ile...

quote:

Orjinalden alıntı: oral.sezen

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n Bulmuş olduğun Ringstone'leri dışarı "masaüstü'ne" taşıdığında bi sorun var mı? Eğer yoksa ve m4r yaptığında da yine çalışıyorsa,orada da çalışmaması için hiç bir neden yok..Alynı şekilde m4r olan bir Ringtone çıkarın ve masaüstünde deneyiniz. Seslerin açık olduğundan ve titreşimde olmadığından emin olunuz.
    Dediğim gibi masaüstünde çalıştırabilirsen,orada da çalışmaması için bir sebep yok.
    Kolay gelsin.

Baha Hocam,

Ringstonelerde sorun vardı açmıyordu, bende sizin marker amaçlı (iPhoneRingToneMaker 2.5.1 version) indirmek için sunduğunuz programı indirdim (sizin verdiğiniz link problemli haberiniz olsun googleden arattım) bu program işimi gördü açıkcası. Yaptığı Ringstoneleri ıtunes deki Rinstone ibaresine dolayısıyla ıphoneme rahatça atabildim bence bu işlem ıtunes programını kullanan birisi için daha kolay ve zahmetsiz, denemelerimle sabitlendi.

Size yine çok teşekkürler Hocam, artık dertlerimi kendim çözer hale geldim sayenizde, ve her geçen gün özelliklerini tanıdıkça, dahada aşık olmaya başladım ıphoneme.

Saygılarımla...

Arkadaşlar, ben de sizlere teşekkür ederim.Azmin elinden bir şey kurtulmaz.Sizler öğrenmek istiyorsanız,mutlak bu işi başaracak ve kimseye minnet etmeyeceksinz.Hatta başka arkadaşlara bile faydanız dokunacak.Yeter ki okuyalım ve okuduklarımızı geliştirelim.
    Kolay gelsin.

• bu arada ben bu restore dosyasını (iPhone1,1_2.0_5A347_Restore) yüklediğim zaman versiyonu ne oluyor..
    bundan sonra da 1.1.4 neden yüklenemiyor olabilir ?

şimdi bu restoreyi tekrar yaptım itune şöyle bi uyarı veriyor

the iphone cannot be used with itunes because the information required for activation could be obtained from the iphone.
    check that the simcard is inserted in your iphone and that is not pin-locked

bu arada sim takılı değil

işte bundan sonra 1.1.4 kurmak istiyorum olmuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfta -- 21 Temmuz 2008; 11:04:41 >
  • baha40n kardeşim senden 1.1.4 versiyondaki gibi 2.0 da el atmanı anlaşılır bir konu yapmanı bekliyoruz umarım bizi bu konudada yalnız bırakmazsın diyer konulara bakıyorumda arkadaşlar pekte anlaşılır bir konu yapmammışlar kendi anladıkları dilde anlıyacakları şekilde yapmışlar yardımlarını bekliyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ugur31

THTouch oyunu, modmyifone.com/installer.xml oyunun doğru sources'i imiş, pardon..

Baha usta,
    şu THTouch oyununu yüzlerce defa denedim ama yüklenmiyor, sorun ne olabilir ?
    Aslında sorun şu, Ziphone ibrickr fix programı yüklü olmasına rağmen yüklü değilmiş gibi algılıyor.
    Aynı sorunu İPhone PC Suite programında da yaşıyorum. ibrickr Fix programını silip tekrar yüklüyorum
    fakat sorun çözülmüyor.
    Yardımın olabilir mi ?
  • quote:

bu arada ben bu restore dosyasını (iPhone1,1_2.0_5A347_Restore) yüklediğim zaman versiyonu ne oluyor..
    bundan sonra da 1.1.4 neden yüklenemiyor olabilir ?

şimdi bu restoreyi tekrar yaptım itune şöyle bi uyarı veriyor

the iphone cannot be used with itunes because the information required for activation could be obtained from the iphone.
    check that the simcard is inserted in your iphone and that is not pin-locked

bu arada sim takılı değil

işte bundan sonra 1.1.4 kurmak istiyorum olmuyor..

Firmware dosyası 2.0 yani şu an için yüklenilmemesini istediğimiz sürümdür.Eğer bunu yüklerseniz,başınıza bela alır ve 2.0'ın kırılmasını beklemekten başka çareniz kalmamaktadır.
    Bunu yükleyen kişinin telefonu açılmadığı gibi,1.1.4 versiona'da geçmeniz zahmetlidir.
    Tam olara bu 2.0 verison stabil olmadıkça bu 2.0 'ı yüklemeyiniz,iTunes'u uptade "7.7 v" yapmayınız.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.