Şimdi Ara

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
8
Favori
328.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tas7035

quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

Alıntılar biraz uzun oldu ama, bi şeyin altını çizmek için özellikle böyle yaptım ki mukayese edilebilsin diye.

Şimdi sorununa gelince. Daha önce hiç kablolu veya kablosuz "IPhoneBrowser / FileZilla" bağlandın mı? Bağlandıysan ub senin sorununa çözüm olabilir. Eğer bağlanmadıysan,bu yukarda yazdığım programların nasıl çalıştığını anlatan yazım var onu okuyup Programlar üzerinden Iphone'a bağlanabilir, içini görebilir ve senin tespit ettiğin ya da en son yüklediğin programları, bir tıkla kaldırabilirsin. Sorunun çözülür.Her seferinde,install ettiğin bir programın cihazı kitleme sonrasında REstore tabi ki saçma olur.Onun içindir ki bu işlem senin ve senin mağdur olmuş kişilere ilaç olacaktır.
    Kolay gelsin.
    Sonucu paylaşırsan sevinirim.

Filezillayı dün yükledim ve wireless bağlandım sorunsuzca, kablolu bağlanmak da aynı şekilde mi oluyor acaba? Peki oraya ip adresi giriyoruz, teli recovery modda açınca filezilla teli görecek mi aynı ip adresinden?
    Şimdi gene restore yaptım umarım kilitlenme yaşamam bir daha, yaşarsam da bu yöntemi dener sonuçlarını paylaşırım.

FileZilla zaten kablosuz,uzaktan bağlanmaktır.Yani,sanıyorum ki USB kablon bağlı olduğundan,kablo üzerinden bağlandığını sandın.Oysa ki kabloyu da çıkarmış olsan,işlemlerini rahatlıkla kablosuz halledebilirsin.
    Telefonun elma'da dahi olsa onun içine bu yolla girebilir,sıkıntı olduğunu düşündüğün programları kaldırabilir ve hatta Terminal programına küçük bir müdahale ile cihazını restart yapıp açabilirsin. Bu işler ilerleyen zamanlarda olacak şeyler.Biraz daha tecrübe gerektirir.
    Restore işlemini yaptığında,installeri yüklerken sadece gereken programları yükle.Bak cihazının durumu ne.Ona göre diğer programları yüklemen sıkıntı olmaz.
    Kolay gelsin.

• Yanlış anlaşılma oldu sanırım, ben de kablosuz bağlandım zaten filezillaya. Öğrenmek isediğim eğer ki tel apple logosunda takılıp açılmazsa o zaman kablosuz bağlantı da çalışmayacaktır, ben nasıl bağlanacağım filezillaya ya da filezilla sadece kablosuz bağlantı için ise iphone browser görecek mi teli ve silebilecek miyim dosyaları?
  • quote:

Yanlış anlaşılma oldu sanırım, ben de kablosuz bağlandım zaten filezillaya. Öğrenmek isediğim eğer ki tel apple logosunda takılıp açılmazsa o zaman kablosuz bağlantı da çalışmayacaktır, ben nasıl bağlanacağım filezillaya ya da filezilla sadece kablosuz bağlantı için ise iphone browser görecek mi teli ve silebilecek miyim dosyaları?

Ben de size onu anlatmaya çalışıyordum
    O tür zamanlarda tek yapabileceğimiz şey,dışardan müdahale edemediğimiz için,tek çıkar yolumuz ve başvurabileceğimiz yöntem,cihaza dışardan,kablosuz yöntemle,hiç ellemeden ulaşabilmektir.Genelde bu yöntem işe yaramaktadır.Eğer ki siz IP numaranızı bilmeseniz bile,Bilgisayarınızın IP numarası sizin wi fi'de ki IP numaranız olacağından,IP konusunda sıkıntı çekmez bulup FileZilla'da ki IP numarası olan yere yazmanız kolaydır.Diğerleri de zaten bellidir.kullanıcı adı: root, şifre alpine ve port 22.BUnları girdikten sonra FileZilla ile bağlan dediğinizde büyük ihtimalle bağlanacaktır.

• Telefon açılmamışken wifisi nasıl çalışır ki anlayamadığım nokta burada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tas7035 -- 19 Temmuz 2008; 12:08:54 >
  • Evet bu konuda haklısınız.Yani Telefon açık değilken,hiç bir tepki vermeyeceğinden bu tür bağlantıların olması mümkün değildir.Dikkat ederseniz,benim orada iifade ettiğim ve yazdığım elma dahi olsa diyerek vurgu yapmıştım,bu elma değil de DFU mode'de olabilir.
    Zaten bizim söylemlerimiz kapalı olmayan bir cihaz için geçerlidir.Pili bitmemişse,mutlak bi şekilde cihazı açmanın bir yolu,yöntemi vardır onun içindir ki bu yöntem her zaman,genelde işe yaramaktadır. Siz düşüncenizde haklısınız ama dedeğim gibi pil bitmedikten sonra cihaza ulaşmak genelde mümkündür.
    Kolay gelsin.
  • DFU moda alınca wifi çalışırmı? hani home tuşuna basılı tutup usb kabloyu bağlayınca ekranda beliren kablo ve cd işareti çıkıyor ya o zaman wifi ile bağlanabilir miyiz tele, gene sanmıyorum ama.
  • quote:

DFU moda alınca wifi çalışırmı? hani home tuşuna basılı tutup usb kabloyu bağlayınca ekranda beliren kablo ve cd işareti çıkıyor ya o zaman wifi ile bağlanabilir miyiz tele, gene sanmıyorum ama.

Cihaz açık olacağından ve daha önce de wi fi bağlanıldığından bağlanma olasılığı var olabilir diye düşünüyorum.Denemediğim için kesin bir şey söyleyemeyeceğim. Cihazımı Restore ettiğimde bunu ilk fırsatta deneyip,sizlerle bu konuyu paylaşacağım.Yapan arkadaş olur da bilgi verirse memnun oluruz.

Not: Bu arada SSH ile iPhone bağlanabilmek için Wi-Fi ve SSH Servislerinin açık olması gerektiğini biliyoruz.Ayrıca, Cihazda OpenSSH ve BSD Subsystem paketleri yüklü olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 19 Temmuz 2008; 13:39:05 >

• Malesef Dfumodundayken iphone dfu olarak ayarlandigi icin hic bir fonksiyonu calismamakta Wifi de dahil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dynner

Malesef Dfumodundayken iphone dfu olarak ayarlandigi icin hic bir fonksiyonu calismamakta Wifi de dahil.

Teşekkürler dynner arkadaşım.Sayende test etmeden bu konuda da bilgimiz oldu.Bilmediğim,denemediğim,test etmediğim hiç bir konuyu sizlere yaptım ettim ya da şöyle yapın diye hiç bir zaman yönlendirmedim,tavsiye de etmem.
    Bilmiyorsam,bilmiyorum der, bilen bir arkadaşın bilgisi varsa o kunuşsun biz bilgilenelim derim.Bilmemek ayıp değil ya Her konuyu bileceğim diye de bir kural yok di mi ama? Bildiklerimi paylaşıyorum.Bilmediklerimden sorumlu değilim.
    Tekrar Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 19 Temmuz 2008; 14:58:33 >

• O zaman bu verilen programlarla telin içini görüp de sorun yaratan programı silmem mümkün değil. Ben özellikle belirtmek isterim burada telin içini görmek derken, telefonu kapatıp açınca apple logosunda takılıp kaldığı halden bahsediyorum, menüyü yükleyemiyor beyaz elmada takılı kalıyor öylece, hiçbir şey işe yaramıyor restore dışında
  • Evet hicbirsey ise yaramaz malesef cunku springboard yuklenmio bunun sebebi programlar ancak senin kastetigin program Mms prgrami ister istemez sistem ile ilgili bilgileri yukluor iphone a.

iphone da bu bilgileri cozemediig icin duzgun olarak acamiyor sprongboardi.

Yani icini gorsek programi silsek bile sistem tabaninda belli dosyalari silmek mumkun olmadigi icin restore dan baska caremiz kalmamakta :)
  • Peki teşekkürler, o zaman adam gibi patch çıkana kadar yüklemeyeyim ben de:), gerçi deneme sürümü sorunsuz çalışıyor bilgilerinize...
  • Aslında sorun şu,install edeceğimiz programın bir başka cihazda çalışması,test aşaması ve kullananların deneyimini bilmeden,araştırmadan, bilmediğimiz programı install etmekten kaynaklanıyor. Siz bilseydiniz ki bu patch sıkıntı veriyor,sanırım yükleme cesaretini bile gösteremezdiniz. Onun içindir ki,install edeceğiniz programların güvenirliliğini lütfen araştırınız ve öyle install ediniz.
    Kolay gelsin.
  • Çok teşekkürler yardımlarınız için. Bu arada sizin sourcestaki tüm oyun ve programlar güvenlidir değil mi? Yükleyebiliriz yani, bu kadar sorun yetmedi ya biraz daha aranıyorum
  • quote:

Çok teşekkürler yardımlarınız için. Bu arada sizin sourcestaki tüm oyun ve programlar güvenlidir değil mi? Yükleyebiliriz yani, bu kadar sorun yetmedi ya biraz daha aranıyorum

Evet bu konuda hiç şüphen olmasın. Hepsi güvenilir ve sıkıntı çıkarmayan programlardır. Tereddüt etmeden tümünü yükleyebilirsiniz.
    Sizin sorununuz,yukarda da yazdığım gibi bilmediğiniz programı install etmenizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 19 Temmuz 2008; 17:45:47 >
  • yeni bir cihaz aldım. iphone sizin dediğiniz ziphonede fabriha ayarlarını yapacağım ancak Refurbish tusunu bulamadım tarıf ederseniz sevinirim.
  • UYARIDIR..

IPHONE LARDA SES YUKSELTMEK ICIN IGNE ILE HOPARLOR E DELIK ACMAYA CALISANLAR OLUYORMUS. BUNU YAPMAYIN ARKADA NE OLDUGUNU
    GORMUYORSUNUZ MIKROFONU YADA HOPARLOR U PATLATABILIRSINIZ.. BUNUN COZUMU MEVCUTTUR BURAYADA YAZAYIM ISTEDIM

SAKIN IGNE ILE DELMEYIN ZARAR VEREBILIRSINIZ COZUM BULUNDU

ARKADASLAR KESIN COZUM OLARAK SUNUYORUM.. BIRAZ UGRASTIKTAN SONRA DIKKATLICE ARKADAKI SIYAH KAPAGI CIKARTIN AMA NAZIK OLUN MERAK ETMEYIN KIRILMAZ.. CIKARTIRKEN TIRNAKLARIMI KULLANDIM SADECE

KAPAGI ACTIKTAN SONRA ORDA IKI TANE SIYAH BEZ GORUCEKSINIZ BI TANESI HOPARLORUN ONUNDE DIGERI MIKROFONUN ONUNE GELIYOR
    YAPISIKTIR KAPAGA TIRNAGINIZLA KAZIYARAK ATIN

VE VE VEEEE MUHTESEM SESI DUYUN... INANIN SES 4 KAT ARTTI DIYEBILIRIM.

VE UNUTMADAN KAPAGI GERI TAKARKEN DIKKAT EDIN ILK BASTA GIRMEYECEK GIBI GORUNUYOR.. ORADA OTURMASI GEREKEN YERLER VAR
    EN ASAGIDAN SUREREK YERINE TAKIN SONRA GUMUS ARKA KAPAKLA SIYAH KAPAK ARASINDA UFAK BOSLUK KALACAK ONUDA SIYAH KAPAGI SAGINDAN VE SOLUNDAN BASTIRARAK ILERI SURUN KAPAGINIZ KAPANMIS OLUCAKTIR... CIT DIYE SES GELICEK SAGDAN VE SOLDAN GUMUS KAPAKLA BIRLESIM YERINDEN

SES SIMDI MUTHIS OLDU YA.. HERALDE HICBIR TELEFONDA BU KADAR SES YOKTUR.. COZUMLER HERZAMAN VARDIR....

DIP NOT: MIKROFON KISMININ BEZINI SOKMEK SIZE KALMIS. ONU SOKMEYEBILIRSINIZ. IPHONE YI KENDINIZE CEVIRDIGINIZDE SOL TARAFTAKI HOPARLOR SAG TARAFTAKI MIKROFONDUR

BUNU GERCEKTEN TAVSIYE EDIYORUM BASKA BIR COZUM YOK ARKADASLAR... VE SONUC MUKEMMEL OTESI OLDU

• quote:

Orjinalden alıntı: oneriy868

yeni bir cihaz aldım. iphone sizin dediğiniz ziphonede fabriha ayarlarını yapacağım ancak Refurbish tusunu bulamadım tarıf ederseniz sevinirim.

Ziphone 2.6b versionunu indireceksiniz ki göresiniz.
    Benim sayfada var onu indiriniz göreceksiniz zaten soldaki kategorilerde.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 20 Temmuz 2008; 1:36:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: boronkay

UYARIDIR..

IPHONE LARDA SES YUKSELTMEK ICIN IGNE ILE HOPARLOR E DELIK ACMAYA CALISANLAR OLUYORMUS. BUNU YAPMAYIN ARKADA NE OLDUGUNU
    GORMUYORSUNUZ MIKROFONU YADA HOPARLOR U PATLATABILIRSINIZ.. BUNUN COZUMU MEVCUTTUR BURAYADA YAZAYIM ISTEDIM

SAKIN IGNE ILE DELMEYIN ZARAR VEREBILIRSINIZ COZUM BULUNDU

ARKADASLAR KESIN COZUM OLARAK SUNUYORUM.. BIRAZ UGRASTIKTAN SONRA DIKKATLICE ARKADAKI SIYAH KAPAGI CIKARTIN AMA NAZIK OLUN MERAK ETMEYIN KIRILMAZ.. CIKARTIRKEN TIRNAKLARIMI KULLANDIM SADECE

KAPAGI ACTIKTAN SONRA ORDA IKI TANE SIYAH BEZ GORUCEKSINIZ BI TANESI HOPARLORUN ONUNDE DIGERI MIKROFONUN ONUNE GELIYOR
    YAPISIKTIR KAPAGA TIRNAGINIZLA KAZIYARAK ATIN

VE VE VEEEE MUHTESEM SESI DUYUN... INANIN SES 4 KAT ARTTI DIYEBILIRIM.

VE UNUTMADAN KAPAGI GERI TAKARKEN DIKKAT EDIN ILK BASTA GIRMEYECEK GIBI GORUNUYOR.. ORADA OTURMASI GEREKEN YERLER VAR
    EN ASAGIDAN SUREREK YERINE TAKIN SONRA GUMUS ARKA KAPAKLA SIYAH KAPAK ARASINDA UFAK BOSLUK KALACAK ONUDA SIYAH KAPAGI SAGINDAN VE SOLUNDAN BASTIRARAK ILERI SURUN KAPAGINIZ KAPANMIS OLUCAKTIR... CIT DIYE SES GELICEK SAGDAN VE SOLDAN GUMUS KAPAKLA BIRLESIM YERINDEN

SES SIMDI MUTHIS OLDU YA.. HERALDE HICBIR TELEFONDA BU KADAR SES YOKTUR.. COZUMLER HERZAMAN VARDIR....

DIP NOT: MIKROFON KISMININ BEZINI SOKMEK SIZE KALMIS. ONU SOKMEYEBILIRSINIZ. IPHONE YI KENDINIZE CEVIRDIGINIZDE SOL TARAFTAKI HOPARLOR SAG TARAFTAKI MIKROFONDUR

BUNU GERCEKTEN TAVSIYE EDIYORUM BASKA BIR COZUM YOK ARKADASLAR... VE SONUC MUKEMMEL OTESI OLDU

Bu yöntemi daha önce de arkadaşlar burada tartıştılar,ancak iğne deliği kadar açıldığında toz belasından etkilenmeyebileceğini ama daha fazla açılırsa,ilerde oluşabilecek toz zerreciklerinin hoparlöre ve diğer donanıma zarar verebileceğinden bahsettiler.Bu sebeple ancak bu kadarını uyguladılar.Oysa içini açıp sadece oradaki delinen yeri kaldırmakla bu işin bitmeyeceğini,sesin yüksek olarak çıkabileceğini ama bu toz işinin riskli olduğu kararına varılınca, kimse sizin yaptığınız yöntemi uygulamaya yanaşmadı.
    Tabi yine takdir arkadaşlarındır.Siz yaptınız ve memnun kaldınız,arkadaşlara da tavsiye ediyorsunuz.Bakalım yorumlar nasıl gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 20 Temmuz 2008; 1:44:19 >

• İphoneda simdeki messajlarını görebilmenin ya da smsleri telden sime kopyalamanın yolu var mı?

Bir de itunes ile müzik atınca örneğin sezen aksudan birçok şarkı var, onları tek bir klasörde toplamıyor, kimini aynı yerde kimini tektek farklı yerlerde gösteriyor, nasıl düzenlenir bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tas7035 -- 20 Temmuz 2008; 13:30:54 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.