Bildirim
iphoe 6s rose gold erkek için alınırmı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pembe gömlek giyiyorsan onu da kullanabilirsin, netice de bu devirde bayan erkek diye bir ayrım kalmamalı artık. -
Bence sacma pembe bayanlarla ozdesmis renk neden okadar renk dururken pembe. Ohalde cantanizi elbiselerinizi v.s hepsini pembe alin nasil olsa bayan erkek farketmz diyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden alınmasın yahu burda bazıları diyor 6s olduğu belli olsun diye alırsan al diyorlar resmen saçmalık zevkler ve renkler tartışılmaz. gönül rahatlığı ile alabilirsin fakat bi space grey'in yerini tutmaz..
Yorumu beğenmeyip üzerine şikayet etmek nedir ?..
Blok. -
renkler ve zevkler tartışılmaz -
alırsan haberim olsun
dermişim.
ayrıca sokakta rose gold iphone kullanan görünce ister istemez kendimi tarlabaşında kalın sesiyle naber ayol diyen birine rastlamış gibi oluyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 6 Kasım 2015; 16:50:56 > -
Pembe gömlek , pembe şort , pembe tshirt , pembe kazak ve pembe pantolon giyen rose gold'u da alır. -
alınır, 6s olduğu belli olsun -
Erkekliği iPhone'larının rengiyle ölçen creeper'lar gelmeden alınır derim. Doğal,pembeden ziyade bir madeni renk gibi görünüyor. Al geç sevdiysen. Ben sevmedim,o ayrı. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fotoburak
Bence sacma pembe bayanlarla ozdesmis renk neden okadar renk dururken pembe. Ohalde cantanizi elbiselerinizi v.s hepsini pembe alin nasil olsa bayan erkek farketmz diyorsunuz.
Kafaya gel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski kasa opel tigra kullanıyorsan sırıtmaz
Yeşil Samsung veya Gold Rose iPhone veya bir başkası. Türkiye'de yaşıyorsan dalga geçilmesi ve birilerinin sana takılmasını göze alacaksın. Herkesin eğitim ve kültür seviyesi Yüksek olsa bu halde olmayız zaten.
Benim favorim eskiden beyaz idi. Beyaz ilk çıktığı Zaman beyaza bile laf edenlere Gold Rose ağır gelir zaten.
Benim şahsi fikrim ben tercih etmem ve etmedim ama senin yaşam tarzına kişisel tercihlerine uygun ise tercih edebilirsin tabii.
Kız kardeşime aldım, inceledim ve kesinlikle erkeğe yakışmaz diye karar verdim. Şahşi fikrim. -
asdsadjslaşdjakdas -
toz pembesi ojelerle süper oluyor öneririm.. -
Erkekliği telefonun rengiylede kıyaslıyorsunuz ya cidden alkışlıyorum sizi . Hayır cırtlak bir pembe falan olsa hadi anlarımda bildiğin madeni bir renk . -
alınır süper renk -
Al al dudak büzerek selfiede çekersin -
Ben bir kaç kişide gördüm ve inanın yakışmıyor. İlla 6s olduğunu göstereceğim derseniz yine görgüsüzlük oluyor ve yine olmuyor. Ama pembe takıntım var cüzdanım çantam kindle kılıfım vs pembe diyorsanız benim gibi alın tabi :) ojeleri beraber süreriz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iphone ekranda siyah çizgi
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- iphone sim kart yuvası açılmıyor
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- dizipal indir ios
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- en iyi kılıf markaları
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X