Şimdi Ara

IPGHONE 3GS 6.1.6 SIMLOCK YURTICI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar epeydir iphone dan uzak kaldığım için konuya benden çok daha vakıf usta arkadaşlar vardır. 1 sene öncsine kadar aktif kullnırlırken askerlik dolayısıyla bir süre yatmış olan GENPA çıkışlı bi iphone 3gs var. Bunu aldım açtığımda itunese bağla yazıyor. Bağlayınca bağlandı yazıyor. Bazen takılı sm yok servis yok. Lütfen iphonu etkinleştirmek için simkart takın diyor takılı olduğu halde. Dediğim gibi cihaz genpa dan çıkmış imeiden baktım. 1 haftadır telefoncuya vermiştim. Bekletti bekletti bunu kullanman için 4.1 versiyona düşürmemiz lazım dedi. Bende watsap kullanılmıyor diye kalsın dedim. Karışıkmı yazdım bilmiyorum ama bu konuda yapılabilecek birşey varmı. Watsap çalışacak bir versiyon olsun yeter bana.

Cihaz

MC132TU

Türkiye malı. Bu cihaz biyerde gördüğüm bi detayda Turkcell'den simkilitsiz vodafondan simkilitli çıkmış.

Ama vodafonu aradım bizden alınmamış dediler.

Turkcell ise TİM'e gitmeniz gerek bilgi veremiyoruz dediler.

Sizde bendeki sorun simkartlamı alakalı. Şuan vodafone hat var ama çekmiyor. Avea takıyorum ondada hat yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.