Bildirim
ipe dolanma-açısal momentum iliskisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
_____________________________ -
dolanan ipli olan soruda ipin doğrultusu dönme ekseni üzerinde olmadığı için dış etki (tork) oluşuyor.
diğer sorudaysa bir dış etki söz konusu değil.
Birinci soruda cevap nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
up ben de anlamasım açısal momentum değişme olayını
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ★ Olmak istediğim yer olmak zorunda olmadığım yerdir ★ -
-
Yine 2 benzer soru ve farklı cevap.. Evet usta fizikçileri bekliyoruz. _____________________________ -
Birinci soruda cevap d değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam iki soruda da dolanıyor zaten
ama ilkinde ucundan başlayarak dolanmış
ikincisinde ise direk dolanmış
sonucta dış etki olması gerekmiyor mu ikisinde de_____________________________ i wish i could be like David Watts -
1e-2d _____________________________ i wish i could be like David Watts -
sen de bitirdin degil mi bu denemeyii hocam _____________________________ i wish i could be like David Watts -
Alttakini çözdüm. Nihat bilginden ancak açısal momentum azalır alttaki için. Üsttekini neden farklı dedik anlamadım.
2. soru çok inceymiş burada görmesem momentum korunur yapıp geçerdim herhalde
hocam buna benzer bi soruya cevap vermiştiniz , ordan yola çıkarak yaptım da yanlış çıktı , farkı nedir acaba? _____________________________ i wish i could be like David Watts -
hocam kusura bakmayın okumamışım ilk soruyu. ilkinde ipin üst ucu dönme eksenine bağlı diye tork oluşmuyor sanırım, ikincisindeyse bir bant misali dolanmış. emin de değilim ama.
İlkinde açısal momentum korunmamalı bence çünkü çubuğun merkezine doğru bir tork var ama çubuğu çok ince düşünmüş olabilir öyle olursa tork oluşturmaz
Hocamm dh halkı yardımınız bekliyor :)
updullah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ i wish i could be like David Watts -
hâlâ aklım bu soruda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- soner akıncı ayt matematik pdf
- 7 ayda yks biter mi
- fixdual nedir
- gre sınavı örneği
- kadın doğum uzmanı maaşı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt