Şimdi Ara

ipd touchu sizce satmalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben pepsi kampanyasından bir ipod touch kazandım bu bnm için çok sevindirici oldu fakatdaha önceden iphone almak istiyordum bilindiği gibi i-touchda tel özelliği yok benim birde n70 telefonum var size sorum şu sizce i-touchu, telefonumu falan satıp iphone alayım mı buna gerçekten değermi yoksa ipod ve telefonumu satmayıp kullanayım mı? sizce hangisi daha mantıklı iphone ile touch arasında kayda değer fark var mı?

acil yardımlarınızı bekliyorum kafam çok karışık

• N70'in varsa bence iPhone gereksiz olur. Ama kendin karar vermen lazım. Touch'la iPhone arasındaki farkları forumda bulabilirsin.
  • ewt n70 im var birde bp den kazandığım sıfır samsung e250 var hatta onuda satmayı düşünüyorum sizlerden yorumlar bekliyorum burdan çıkacak sonuçlara göre iphone alacağım veya almayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oGuxXx* -- 5 Nisan 2008; 22:37:33 >
  • ben senin düşündüğün gibi yaptım touch'ı ve telefonu satıp iphone aldım şu an gayet memnunum değer yani
  • bence aytaçı bana çok ucuza satmalısın
  • Kendine çıkardın hemen payı
  • ya bu iphone un kayıt ıslemlerı falan varmıs.bu tıp seyler bnm gozumu cok korkutuyor.ve alcak olsam bıle almaktan cayarım dıye dusunuorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digiturk almalımıyım sizce
    9 yıl önce açıldı
    Ps4 kaça satmalıyım
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tun4

ya bu iphone un kayıt ıslemlerı falan varmıs.bu tıp seyler bnm gozumu cok korkutuyor.ve alcak olsam bıle almaktan cayarım dıye dusunuorum

kayıt işi çok kolay 10 ytl ye bi 3310 alacaksın tamamdır
  • bence.en azından biraz hevesini al derim ben.mükemmel bir alet.bende de 2 tane ipod touch var.ama ben pepsiden değil.super teklif sevgililer gününde kazanmıştı.mükemmel birşey tadını çıkar .
  • yaw bu aleti neden satamıyorum 400 ytl ye beleşe gidiyor fakat bir türlü satamadım bi yardım edin nolur ben iphoe istiyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogux06

yaw bu aleti neden satamıyorum 400 ytl ye beleşe gidiyor fakat bir türlü satamadım bi yardım edin nolur ben iphoe istiyom

400ytl malesef beleş değil.
    Gittigidiyoru incelersen "0"' ları o fiyata satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strom -- 13 Nisan 2008; 13:11:38 >

• yaww alet zaten 0 gir bak gg ye garantili cihazları kaça satıorlar
    quote:

Orjinalden alıntı: strom

quote:

yaw bu aleti neden satamıyorum 400 ytl ye beleşe gidiyor fakat bir türlü satamadım bi yardım edin nolur ben iphoe istiyom

• quote:

yaww alet zaten 0 gir bak gg ye garantili cihazları kaça satıorlar

"0" derken kutulu demiştim.
    Evet Türkiye garantili olanlar pahalı satılıoyr ama 1 yıl garanti verenlerin fiyatı çok uygun.
    -----------------------------
    Sakın yanlış anlama.Eleştirmek için yazmadım.
  • quote:

quote:

yaww alet zaten 0 gir bak gg ye garantili cihazları kaça satıorlar

"0" derken kutulu demiştim.
    Evet Türkiye garantili olanlar pahalı satılıoyr ama 1 yıl garanti verenlerin fiyatı çok uygun.
    -----------------------------
    Sakın yanlış anlama.Eleştirmek için yazmadım.

katılmıyorum hocam normalde zaten alet 2 yıl garantili 1 yıl garanti diye birşey yokithalatçı firma bilkom ve 2 yıl garanti var anlaşmada...1 yıl olanlar fasondur söyleyeyim ben senin yerinde olsam mağaza fiyatı 800 küsür ytl olan bir aleti bu paraya asla satmamhatta denize fırlatırım daha iyi

• Telefonu ve iPodu yanında taşımak bence biraz zor olur. Bilmiyom ama bence iphone almak daha mantıklı gibi şahsen bende telefon olsaydı öle yapardım.

NOT:Eğer satacaksan İpod Touchu bana pm at. Bi arkım ipod touch arıyo
  • quote:

quote:

ben pepsiden 2 adet kazandım 700 den aşağı satmam satanlarda bence bedavaya vermiş olur aleti
    buyrun hepsi buradahttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=94200&productid=bd49950

854 ytl
    buyrun teknosa
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110360686&CS_Category=_MP3_CALAR714&CS_Catalog=_MP3

Şu anda hala piyasada pepsi toucları dolaşıyor biraz daha zaman geçsin fiyatlar artar+gg de satılan ne idüğü belirsiz+ garanti dışı+çin malı touch larla bunlar bir mi yani 700 den bir kuruş aşağı vermem hem de iki tane var bende bir tanesi kargoda geliyor diğerini kullanıyorum.
    alın GG den garantisiz ürünleri sonuçta elektronik alet bozuldu diyelim ki elinizdemi patlayacak bir de verdiğin fiyat komik oğlu komik yahuuuu...sen laptop gibi bir cihaz alıyorsun 400 etmezmiş

İpod nano 370 ytl yahu
    NOT:700 ytl birazcık pazarlık payımız da vardıralmak isteyenler pm den ulaşsın..alan kişinin adresini veririm pepsiye oraya kargolarlar aleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaynett -- 13 Nisan 2008; 17:26:11 >

• @vaynett
    700e müşteri bulman imkansız gibi birşey o fiyata alana müsteri değil başka birşey denir

gg dekilerin %90ı çin malı değil gerçek ayrıca Amerikadan gelenlerin 1 yıl garantisi de var ohh ben şahsen 400e pepsiden çıkanlardan aldım memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 13 Nisan 2008; 17:55:27 >
  • 1 yıl garantili olanlar apple tüm bölgelere vermiş olduğu standart garantidir.
    Çakmalarda vardır ama arkadaşın dediği gibi %90 sağlamdır.Zaten çakma ipod touch'ları belirtiyorlar
    Zaten ipod touch'ın Amerika fiyatı 250$ civarı olması lazım.GG'de amerikadan getirtiyorlar.

quote:

forumda kargo dahil 400e sıfır 2yıl garantili satan var

Link isterim
  • quote:

1 yıl garantili olanlar apple tüm bölgelere vermiş olduğu standart garantidir.
    Çakmalarda vardır ama arkadaşın dediği gibi %90 sağlamdır.Zaten çakma ipod touch'ları belirtiyorlar
    Zaten ipod touch'ın Amerika fiyatı 250$ civarı olması lazım.GG'de amerikadan getirtiyorlar.

quote:

forumda kargo dahil 400e sıfır 2yıl garantili satan var

Link isterim

ABD'de 299$ sanırım, PM

• $284.99

Yani 400ytl tam normal fiyat Ülkemizdeki vergiler, ithalatçılar, soyguncular yüzünden saçma sapan fiyatlara satılıyor.

TR fiyatlarını baz almayın. 700YTLye 8gb aytaç alana bi yerimle gülerim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.