Şimdi Ara

IPB Bilen Var mı Aranızda???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ipb'nin 1.3 sürümünü bulup siteme kurdum. Ancak bi türlü çözemediğim sorunlar yaşıyorum. Belki aranızda bu işlerle haşır neşir olanlar varsa anlar..

Sorun-1: Forum açılırken hiçbir zaman otomatik login yapmıyor. Her seferinde şifreyi tekrar istiyor. Bunu nerden düzeltebilirim?

Sorun-2: Forumda konu açmaya veya mesaj atmaya çalıştığınızda metninizi yazıp tamam'a bastığınızda karşınıza bomboş, beyaz bir sayfa geliyor. Ama aslında işleminiz yapılmış oluyor. Yani sayfayı yeniden açtığınızda mesajınızın gitmiş olduğunu görüyosunuz. sorun nere, sayfa yönlendirme işleminde mi? bunun çözümü zor mu?

Çözüm Olasılığı-1: Sitenin kurulu olduğu server'da şöyle bi sorun var. bütün klasör ve dosyaların CHMOD'ları 777'ye ayarlanmış olmasına rağmen sürekli conf_global dosyasına yazma işlemi yapılamadığına dair bi hata mesajı alıyorum. Tüm bu sorunların sebebi bu olabilir mi?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• 1.3 Kurdum bende iç bir sorun yaşamadım. Ya sendeki dosyalar sorunlu yada dediğin gibi hostta sorun var.

Büyük bir ihtimalle hostta sorun vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaintEagle

1.3 Kurdum bende iç bir sorun yaşamadım. Ya sendeki dosyalar sorunlu yada dediğin gibi hostta sorun var.

Büyük bir ihtimalle hostta sorun vardır.

Evet ya muhtemelen sorun hostta. Server izin vemedikçe şu chmod olayını değiştirsen de bişeyi etkilemediğini duymuştum. Sanırım onunla ilgili bir şey. Zaten host firmama mail attım bu konuda ama daha cevap gelmedi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    12 yıl önce açıldı
    Badoo Nedir Bilen Var Mı?
    9 yıl önce açıldı
    Migrosnet kullanan var mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.