Şimdi Ara

iPadler Yarın Türkiye'de Satışa Çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yarın iPadler satışa çıkıyor. Belki biraz garip gelecek ama.. Migros'ta satılacak.

32 GB hafıza kartlı, 3G özellikli iPadler 2.290 TL'den isteyene 12 taksitle, 64 GB, 3G özellikli versiyon ise 2.490 TL'den satılacakmış...

5M migros 100 metre uzaklıkta.. yarın bir tane almayı düşünüyorum..

Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
  • Ben bunlaın ticaretini yapacam

Orijinalden alıntı: gezegenci

Ben bunlaın ticaretini yapacam

Amerika'ya tekrar gidip 30 40 tane iPadle dönücem.. dükan açıcam. adı: aypetçi olacak burda 1500 den vericem

• kusura bakmayın ama 2500 tl buna verecegime daha biriktirir 27 inç imac alirim odama misler gibi
    Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
  • bu ne rezillik. bu fiyatlar ne? 832 tl ye aldığım ipad ülkemde fahiş fiyatlardan satılıyor yazıklar olsun bir kez daha.
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2
  • Yuh be yuh..!

dünden itibaren satışına başlandı tüm türkiye 5M ve istanbul 3M'lerde
    hatta ilk parti bitmek üzere diye biliyorum.
  • Aklın yolu birdir.. Bu alete bu ulkede bukadar para verenin aklına şaşarım... Gittigidiyor e bay ve malum yerler de alet sudan ucuz...kimse almasın bakalım ne yapacaklar..koyun gibi milletiz nereye sürerlerse cumbur cemaat gidiyoruz bu kabuğu kırmadıkca daha çok kere 3 kurusluk seyi 10 kurusa koyarlar önümüze....
  • 2.490 tl çok ya. bi arkadaşın dediği gibi macbook pro falan alırım. sadece dokunmatik diye popülaritesi var diye 2.500 verilmez. ticaretini yapsaydım keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: nec85

ohaa yaa geçen bir konuda 2.500 tl'den satarlar demiştim tutturmuşum farka bak arkadaş ya bu ülkede elektronik manyağı olmak demek her şeye 2 3 kat fazla para vermek demek

manyaklık seviyesine gelirsen... yurt dışında çıktığı gibi sipariş ettirirsin zaten..

• 500 daha ekle macbook al.
  • 32 gb wifili modeli 1300 liraya almistim, iphone'a baglayip jbli olarak istedigim yerden 3g hizi ile nete giriyorum ayricana sim kart ve hat almayada gerek yok. Iyiki zamaninda kacaktan almisim, bu fiyatlara yasal alinmazmis....
  • bilkomun açıklamasını okudunuz mu?
    migroslara teknik servis vermeyeceğiz çünkü resmi olarak giriş henüz yapılmadı diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozok -- 17 Temmuz 2010; 16:33:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack
    Aklın yolu birdir.. Bu alete bu ulkede bukadar para verenin aklına şaşarım... Gittigidiyor e bay ve malum yerler de alet sudan ucuz...kimse almasın bakalım ne yapacaklar..koyun gibi milletiz nereye sürerlerse cumbur cemaat gidiyoruz bu kabuğu kırmadıkca daha çok kere 3 kurusluk seyi 10 kurusa koyarlar önümüze....

ilk parti 1000 adet ipad getirilmiş ilk gün 700 ü satılmı ş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.