Şimdi Ara

İpad2 mi ,ASUS Eee Pad Transformer mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
6.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İpad 2 tabiki.Asus kim ya? Senelerce millete iyi donanımı ucuz fiyata veriyoruz diye keklediler bizimkilerde yedi sonuç 0.İpadden işe yaramaz ve daha pahalı bir tablet..
  • Senin kullanimina bakarak, ipad kullanicisi olarak, eee pad diyorum
  • ipad almayacaksan bence ipad dısındaki en iyi seçenek samsung galaxy tab 10.1 olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: empath

İpad 2 alacaksın tabiki

• Ne sen bu soruyu sormuş ol ne de ben görmüş olayım.
  • Sadece sunu söyleyeyim...asus urundeki bir cok hatayıkabul ederek ingilterede urunleri geri almaya basladi..
    Asus prime topiginde gerekli bilgiler mevcut zaten...
  • Ifanboy lar "diğerleri" ni kullanmadan yorum yapmaya devam ediyorlar anlaşılan Çok bilmişlik yapmak yerine biraz araştırma yapın,kıyaslayın,görün ondan sonra konuşun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 3 Mart 2012; 20:18:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Ifanboy lar "diğerleri" kullanmadan yorum yapmaya devam ediyorlar anlaşılan Çok bilmişlik yapmak yerine biraz araştırma yapın,kıyaslayın,görün ondan sonra konuşun.

Siz hepsini kullandınız heralde?
  • asus alacağınıza iPad 1 alın :D
    Sonuna kadar iPad 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Ifanboy lar "diğerleri" kullanmadan yorum yapmaya devam ediyorlar anlaşılan Çok bilmişlik yapmak yerine biraz araştırma yapın,kıyaslayın,görün ondan sonra konuşun.

Siz hepsini kullandınız heralde?

Evet hepsini kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 3 Mart 2012; 20:17:56 >

• asus nedir ipad in yanında. farkı anlamak için menuler arası bir scroll yapman yeterlidir.
  • En iyisi ben son sözü,boş yorumlar yerine video karşılaştırma ile söyleyeyim. Takım tutar gibi Apple destekleyen arkadaşlar da kimseyi yanıltmamış olur böylece.. :

http://www.youtube.com/watch?v=nzcFQN5h0NM

Antiparantez(Ipad 2 çok iyi bir tablettir ama daha iyisi Transformer TF201'dir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 3 Mart 2012; 21:16:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

Ben iPad 2 kullanıyorum. Çok çok memnunum. Akıcı, basit ve çok yazılımı var. Ben genelde kitap okumak, ders çalışmak, dışarda döküman hazırlamam gerekirse döküman hazırlamak bir de yatakta dizi film izlemek gibi işlerde kullanıyorum. Nerdeyse hiç oyun oynamadım. Ben çok memnunum bu işler için. Pages ve keynote var office için çok başarılı, yakında MS office de çıkacak.

Yakın bir arkadaşım da galaxy tab kullanıyor android. O da memnun. O sadece film dizi izlemede ve nette dolaşmada kullanıyor. Karar senin. iPad çok akıcı ve bol yazılımlı. Android daha esnek vs. zaten herkes yazmış. Ben aynı para olduklarından iPad aldım. Aynı parayı vereceksem Apple alırım.

Dizi ve filmleri rahat izleyebiliyor musunuz. Ucretsiz sitelerden hd kalitesinde.su flas yok htmlvar olayi ne anlama geliyor. Flash olmamasi ne ile baasbasa birakir beni. Win7 home basic notebooktaki pdf, video ve muzic leri rat ataaabilir miyim. Isim bitince kolayca silip tekrar yukleme yapabilir miyim. Lutfen yardim.androidimi sattim ve ipad 2 de ykari cikmak istiyorum ama akicilik yaninda b olgular kafami kurcaliyor. Android sorunlu eve ama senkronizasyon olayi olan patform. Ipad kaapi bir kutu mu o kadar. Ben internetten cok yuklediklerimle mobil olmak icin aliyorum tableti.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

Ben iPad 2 kullanıyorum. Çok çok memnunum. Akıcı, basit ve çok yazılımı var. Ben genelde kitap okumak, ders çalışmak, dışarda döküman hazırlamam gerekirse döküman hazırlamak bir de yatakta dizi film izlemek gibi işlerde kullanıyorum. Nerdeyse hiç oyun oynamadım. Ben çok memnunum bu işler için. Pages ve keynote var office için çok başarılı, yakında MS office de çıkacak.

Yakın bir arkadaşım da galaxy tab kullanıyor android. O da memnun. O sadece film dizi izlemede ve nette dolaşmada kullanıyor. Karar senin. iPad çok akıcı ve bol yazılımlı. Android daha esnek vs. zaten herkes yazmış. Ben aynı para olduklarından iPad aldım. Aynı parayı vereceksem Apple alırım.

Dizi ve filmleri rahat izleyebiliyor musunuz. Ucretsiz sitelerden hd kalitesinde.su flas yok htmlvar olayi ne anlama geliyor. Flash olmamasi ne ile baasbasa birakir beni. Win7 home basic notebooktaki pdf, video ve muzic leri rat ataaabilir miyim. Isim bitince kolayca silip tekrar yukleme yapabilir miyim. Lutfen yardim.androidimi sattim ve ipad 2 de ykari cikmak istiyorum ama akicilik yaninda b olgular kafami kurcaliyor. Android sorunlu eve ama senkronizasyon olayi olan patform. Ipad kaapi bir kutu mu o kadar. Ben internetten cok yuklediklerimle mobil olmak icin aliyorum tableti.

evet rahat izliyorum. Yabancıdiziizle, diziport ve bir iki site html 5 e geçmiş rahat oynatıyor bunları. Ben adını yazdığım ikisini kullanıyorum. Başka bi yerden izleyeceksem ve html5 desteği yoksa "puffin browser" flashları full screen modda sorunsuz açıyor. İstediğin gibi muzik film atarsın. AVPlayer ile mkv 720p leri rahat izliyorum. Burda tek sorun benim ipad2 16gb. Dizi film çok yer tutuyor, 32gb öneririm en az. Benim sistemin kapalı olmasından yana bir şikayetim yok. JB bile yapma gereği duymadım açıkcası.

Başka bir konuya gelirsek, bu yazdıklarımın üstünden zaman geçti. Arkadaşla oyun karşılaştırması yaptık geçen gunlerde. FIFA 12 ve bir iki rpg oyunu. Oyun konusunda iOS daha iyi. Daha çok özenilmiş oyunlarına. Açıkcası ipad almanı öneririm. ipad 2 veya ipad 3, zaman ve parana göre karar verirsin. Benim arkadaş biraz pişman bu aralar android aldığı için. Objektif yazma çalıştım ama ne kadar objektif oldu bilmiyorum. Son olarak diyeceğim ipad gerçekten üstün, zamanla bunu anladım. Tabi yazılımlara para veriyorsun ama genelde çok kaliteli yazılımları.

Edit olarak bir konudan daha bahsetmek istiyorum. ipad bir çok yabancı ve az da olsa türkçe dergileri takip etmek çok rahat, ayrıca bu dergiler basılı hallerinden daha güzel, interaktif olduklarından. Ayrıca çok daha ucuza geliyor. $15'a "popular science" dergisine yıllık abone oldum mesela, basılı halini almaya kalkışsan tek sayısına bu kadar veriyorsun türkiye'de. Bu aralar paso dergi okuyorum, ingilizcemin yettiği kadar tabi :) Newsstand çok iyi açıkdası dergi takip etmek için iOS 5 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert_rain -- 4 Mart 2012; 22:49:49 >

• tablet konusunda tartışmasız ipad2 önde...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.