Şimdi Ara

Ipad2 Ile ilgili herturlu sorunuzu sorun cevaplayabilirim .... (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.204
Cevap
16
Favori
96.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

Cevaplarınız için çok teşekkürler.Sorunu hallettim sayılır.

Nasil hallettiniz?

Önce Itunes hesabıma girip daha önce yetkilendirilmiş bilgisayarlarda ki yetkiyi kaldırdım. Sonra tekrar kendi bilgisayarıma yetki verdim. (Mağaza/Bu Bilgisayarı Yetkilendir)
    En son aşamada Ipad in içinden yüksek boyutlu olan 1-2 ücretsiz uygulamayı sildim. Biraz yer açılmış oldu. Bu aşamalardan sonra Ipad in içindeki uygulamaları Itunes a aktarabildim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Cevaplarınız için çok teşekkürler.Sorunu hallettim sayılır.

Nasil hallettiniz?

Önce Itunes hesabıma girip daha önce yetkilendirilmiş bilgisayarlarda ki yetkiyi kaldırdım. Sonra tekrar kendi bilgisayarıma yetki verdim. (Mağaza/Bu Bilgisayarı Yetkilendir)
    En son aşamada Ipad in içinden yüksek boyutlu olan 1-2 ücretsiz uygulamayı sildim. Biraz yer açılmış oldu. Bu aşamalardan sonra Ipad in içindeki uygulamaları Itunes a aktarabildim.

Teşekkurler

• Bir sitede girmek istediğim bölüme tikladigimda belirli satırlarda javascript hatası olduğu mesajı geliyor.explorerda popup engelleyicisini kaldırarak girebilmiştik o bölüme.ama iPad 2 de giremiyorum,o sayfa açılmıyor.ne yapabilirim bilgisi olan varsa paylasabilirse çok sevinirim
  • twitterda bir türlü tt listesini türkiye gündemine çeviremiyorum denemediğim yöntem kalmadı öyle bi seçeneğe bile erişemedim daha düşünün yani.pc den giriyorum türkiye gündemi ipad 2 den giriyorum gene dünya gündemine çeviriyor nası çözeriz bunu?
  • iPhone'u bul uygulaması ile iPadimi bulamıyorum bunun sebebi nedir ?
    -iPadi bul ve icloud açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Licht -- 5 Mart 2012; 19:26:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockpark

twitterda bir türlü tt listesini türkiye gündemine çeviremiyorum denemediğim yöntem kalmadı öyle bi seçeneğe bile erişemedim daha düşünün yani.pc den giriyorum türkiye gündemi ipad 2 den giriyorum gene dünya gündemine çeviriyor nası çözeriz bunu?

konum servisleri açık konumda olmalıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_1997_25_1907_fb

quote:

Orijinalden alıntı: rockpark

twitterda bir türlü tt listesini türkiye gündemine çeviremiyorum denemediğim yöntem kalmadı öyle bi seçeneğe bile erişemedim daha düşünün yani.pc den giriyorum türkiye gündemi ipad 2 den giriyorum gene dünya gündemine çeviriyor nası çözeriz bunu?

konum servisleri açık konumda olmalıdır

eyvallah:)
  • iPhone'u bul uygulaması ile iPadimi bulamıyorum bunun sebebi nedir ?
    -iPadi bul ve icloud açık.
  • arkadaşlar ipadde puffin indirdim dizi izlemek için normalde safariden dizimagte izliyordum ama bir dizinin bi sezonu için flash gerekiyordu . Ama büyük ekran yaptığımda ses ve görüntü aynı zamanda gelmiyor. Başka bir site önerebilicek olan var mı ya da başka bir çözüm? yabancidizi izle de denedigimde büyük ekran olmuyor veya diziportta yukarıdakı o simge çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rkv08

arkadaşlar ipadde puffin indirdim dizi izlemek için normalde safariden dizimagte izliyordum ama bir dizinin bi sezonu için flash gerekiyordu . Ama büyük ekran yaptığımda ses ve görüntü aynı zamanda gelmiyor. Başka bir site önerebilicek olan var mı ya da başka bir çözüm? yabancidizi izle de denedigimde büyük ekran olmuyor veya diziportta yukarıdakı o simge çıkmıyor

dizi adi ve sezonu yazarsaniz yardimci olmaya calisirim(bir de hangi siteden izlemek istediginizi yazin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

quote:

arkadaşlar ipadde puffin indirdim dizi izlemek için normalde safariden dizimagte izliyordum ama bir dizinin bi sezonu için flash gerekiyordu . Ama büyük ekran yaptığımda ses ve görüntü aynı zamanda gelmiyor. Başka bir site önerebilicek olan var mı ya da başka bir çözüm? yabancidizi izle de denedigimde büyük ekran olmuyor veya diziportta yukarıdakı o simge çıkmıyor

dizi adi ve sezonu yazarsaniz yardimci olmaya calisirim(bir de hangi siteden izlemek istediginizi yazin)

hiç farketmez nerden izlediğim hatta indirebileceğim yer bile olur. entourage 7. sezon arıyorum her yerde bir türlü bulamadım

• peki simdi bunu yarin sabah tamamini halletmis oluruz. ama once sunu denemen gerekiyor.

asagidaki kodun tamamini kopyala va daha onceden eklemis oldugun bir yerimini duzenlemek uzere acip, bu kodu o yeriminin adresiyle degistir.(yer imi adina da dizimag yaz) ve kaydet.

dizimagten o sezonun bir bolumunu ac sayfanin tamami yuklensin. sonra ekledigin yer imine tikla. burada bos gibi gorunen bir sayfa acilmadsi gerekiyor. eger mac.reader diye bi adrese gidip hata verirse baska bi tarayicida dene. eger bos bi sayfa actirabilirsen(ya da mac.reader yazmayan bi sayfa) dizimagteki butun dizileri izleletecek bir kod yazcam buna gore

javascript:url%3Ddocument.URL%3Bif%28url.search%28%22_list.asp%22%29%3C0%29%7Ba%3Ddocument.getElementsByTagName%28%22html%22%29%5B0%5D.innerHTML%3Bkaynak%3Da.split%28%27dusuk%3D%22%27%29%5B1%5D%3Bkaynak%3Dkaynak.split%28%27%22%27%29%5B0%5D%3Bwindow.location.href%3D%28%22http%3A//www.dizimag.com/_list.asp%3Fdil%3D1%26x%3D%22+kaynak%29%3B%7Delse%7Ba%3Ddocument.getElementsByTagName%28%22html%22%29%5B0%5D.innerHTML%3Bxml%3Da.split%28%27%22%27%29%3Bb%3D0%3Bfor%28i%3D0%3Bi%3Cxml.length%3Bi++%29%7Bif%28xml%5Bi%5D.search%28%22.flv%22%29%3E0%26%26xml%5Bi%5D.search%28%22cdn%22%29%3E0%29%7Bb++%3Bdocument.write%28%22%3Ca%20href%3D%22+xml%5Bi%5D+%22%3EPart%20%22+b+%22%3C/a%3E%20%22%29%3B%7D%7D%7D

• 7. sezon 3. bolum 1. kisim

hash bir link sen bakana kadar gecerliligi son bulabilir sadece napmaya calistigimizi anla diye ornek olarak verdim.
  • Cok sagol yardimci olmaya calisiyosun. Fakat dedigini yaptigimda sunucuya baglaniyor diyor ve bekleniyor dedi uzun bir sure bekledim hic bisey olmadi dizi magten denedigimde
  • Türkiye de camera connection kit alabileceğim yer var mı?
  • quote:

Cok sagol yardimci olmaya calisiyosun. Fakat dedigini yaptigimda sunucuya baglaniyor diyor ve bekleniyor dedi uzun bir sure bekledim hic bisey olmadi dizi magten denedigimde

yanliz bu kod farkli. sen daha oncekini denemissin bunda sunucuya baglaniyor falan demez. verdigim ornek linki denedin mi bilmiyorum. hash suresi hala dolmamis. bence yukaridaki kodu da ornek linki de denemelisin. cozulemycek bisey degil bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sorum kapasite ve kablosuz veri aktarimi hakkinda, eger bilenler yardimci olursa sevinirim.

Diyelim ipad2 yada cikacak olan ipad HD'miz ve 1-1.5TB'lik harici disklerimiz var. iPad'te usb baglanti olmadigi icin ben bu harddisklerdeki verileri wireless olarak ipad'imde kullanmak istersem hangi software'ler isimi gorur? Ayrica hdd'lerden wireless veri transeri icin ne gibi bir ekipman ipda ile uyumlu olur?

Tesekkurler.
  • quote:

quote:

Cok sagol yardimci olmaya calisiyosun. Fakat dedigini yaptigimda sunucuya baglaniyor diyor ve bekleniyor dedi uzun bir sure bekledim hic bisey olmadi dizi magten denedigimde

yanliz bu kod farkli. sen daha oncekini denemissin bunda sunucuya baglaniyor falan demez. verdigim ornek linki denedin mi bilmiyorum. hash suresi hala dolmamis. bence yukaridaki kodu da ornek linki de denemelisin. cozulemycek bisey degil bunlar

safariyie denedigimde play butonunun uzerinde bir cizgi var ve tiklayamiyorum. puffin ile denedigimde ise beyaz sayfa var yukluyor ama hic acilmiyor bise
  • safarideki play butonu dediğin nedir. farklı bir sayfa açılıyor mu yani? Pufin ara sunucu kullanan bir tarayıcı olduğu için bunla uğraşmıycaz. şimdi öncelik safaride olsun onda sonuç alamazsak başka alternatiflere bakarız. yukarda verdiğim örnek linki denedin mi bunu da hala bilmiyorum
  • quote:

safarideki play butonu dediğin nedir. farklı bir sayfa açılıyor mu yani? Pufin ara sunucu kullanan bir tarayıcı olduğu için bunla uğraşmıycaz. şimdi öncelik safaride olsun onda sonuç alamazsak başka alternatiflere bakarız. yukarda verdiğim örnek linki denedin mi bunu da hala bilmiyorum

Denedim evet play butonu dedigim sey senin dedigin gibi yeni sayfa aciliyor komple ekrani kaplayacak sekilde, ortada play butonu var ama ustu cizgili
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.