Eğer kırmızısı beklediğim gibi çıkarsa sorun yok, biraz cartlak bir kırmızı çıkarsa yandık
Ben de bu kılıftan aldım. Hakiki deri güzel bir ürün. Üstelik smart cover özelliğe de mevcut. Ancak Ipad2'im 1 hafta sonra elime geçecek bu yüzden deneyemedim. 40$'a takipli posta ile geldi.
Ben cok beğeniyorum o ürünü, bilkomun sitesinde ipad 2 icin olmadigi yaziyor, bugun sordum kamera oldugundan uyumsuz oluyor dedi, ama alabilirim cok begeniyorum cunku, kamerayi kullanmam cok . Kullancagim zaman cikartirim. Ebat olarak sorun olmazsa alabilirim. Deniyen varmi acaba ipad2 icin.?
arkadaşlar arkaya iPad 2 için şeffaf jelatin bulabilen var mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: kutri abi bu harbiden çok iyiymiş.. güle güle kullan..
Eğer kırmızısı beklediğim gibi çıkarsa sorun yok, biraz cartlak bir kırmızı çıkarsa yandık
Ben de bu urunden beyaz olanini () aldim gecen hafta. Pts sali elime gecer herhalde. Ama arkadasin gosterdigi urun de iyiymis, smart cover gibi önü, biraz pahali ama benim aldigima gore.
Bende böyle koruyorum ipad 2 mi, napim ürün beleşe geldi kilif alacak para yok
Smart Cover güzler bence bir de arka tarafına güzel bir koruyucu film olsa cok daha iyi olur ve korunur. Çanta olarak da D&R'dan Case Logic'in dik uzantımı bir çantasını aldım, iPad 2 ile birlikte bir iki kitap ve not defteri de koyuyorum, on gözüne de Hdmi Dock'u koyuyorum. Hayatımdan cok memnunum:)
quote:
Orijinalden alıntı: sezersunar
Smart Cover güzler bence bir de arka tarafına güzel bir koruyucu film olsa cok daha iyi olur ve korunur. Çanta olarak da D&R'dan Case Logic'in dik uzantımı bir çantasını aldım, iPad 2 ile birlikte bir iki kitap ve not defteri de koyuyorum, on gözüne de Hdmi Dock'u koyuyorum. Hayatımdan cok memnunum:)
son cümleye sesli güldüm :)))
quote:
Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196
quote:
Orijinalden alıntı: sezersunar
son cümleye sesli güldüm :)))
Yok o muydu bu muydu, aman smart cover iyi degildi de başka birsey baksak falan yazanlara dedim ozellile son cümleyi. Adamlar, Smart Cover gibi gercekten iPad 2'yi tamamlayan bir ürüne sevinmiyor da yok ters tuttuğunda taşıyor, islevselligi dusunulurken onemsenmemis tutus sekilleriniz deneyip yok magnet tutmuyor diyor ya ona tav oluyorum.