Şimdi Ara

ipad1-ipad2-yeni ipad kılıf önerileri ve resimler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.026
Cevap
5
Favori
83.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İKİT İPAD 2 - 2 ADET ÖN EKRAN KORUYUCU
    İKİT İPAD 2 KARBONFİBER ARKA KILIF
    İKİ ÜRÜN İÇİNDE DH dükkanıma bakabilirsiniz.

ipad1-ipad2-yeni ipad kılıf önerileri ve resimler
  • Çin sitelerinde vs. var artık iPad 2 kılıfları.
  • Ben ipad 2 için şu kılıfı aldım:

Eğer kırmızısı beklediğim gibi çıkarsa sorun yok, biraz cartlak bir kırmızı çıkarsa yandık

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Ben ipad 2 için şu kılıfı aldım:

Eğer kırmızısı beklediğim gibi çıkarsa sorun yok, biraz cartlak bir kırmızı çıkarsa yandık

Güzelmiş bu, arkayı ve önü kapatıyor değil mi ?

• quote:

çok hoşuma gitti eğer varsa beyazını almaya karar verdim. hem smart cover gibi hem de arkayı da koruyor

• quote:

bence de en guzelı bu :)) gule gule kullanın hocam elınıze gelınce yorumlarınızı renk kullanıs vs. beklıyorum :)

• Mesajım bulunsun hayırlısı ile kısmet olursa almak bu sayfa mükemmel...
  • abi bu harbiden çok iyiymiş.. güle güle kullan..

ben de bundan aldım.

quote:

• Ben de bu kılıftan aldım. Hakiki deri güzel bir ürün. Üstelik smart cover özelliğe de mevcut. Ancak Ipad2'im 1 hafta sonra elime geçecek bu yüzden deneyemedim. 40$'a takipli posta ile geldi.

• şu ürün sizce nasıl? gittigidiyor'da 90tl'ye satılıyor.

• Biraz farklı olsun diyenlere

DODOcase, Inc.
    iPad Cases | Custom Cases | Keyboard Cases | Sleeves
    http://www.dodocase.com/products/dodocase-for-ipad2

• quote:

Orijinalden alıntı: antichristsuperstar

şu ürün sizce nasıl? gittigidiyor'da 90tl'ye satılıyor.

ipad 1 için sanırım o ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: udenizli

quote:

Orijinalden alıntı: antichristsuperstar

şu ürün sizce nasıl? gittigidiyor'da 90tl'ye satılıyor.

ipad 1 için sanırım o ürün.

Ben cok beğeniyorum o ürünü, bilkomun sitesinde ipad 2 icin olmadigi yaziyor, bugun sordum kamera oldugundan uyumsuz oluyor dedi, ama alabilirim cok begeniyorum cunku, kamerayi kullanmam cok . Kullancagim zaman cikartirim. Ebat olarak sorun olmazsa alabilirim. Deniyen varmi acaba ipad2 icin.?

• arkadaşlar arkaya iPad 2 için şeffaf jelatin bulabilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutri
    abi bu harbiden çok iyiymiş.. güle güle kullan..

ben de bundan aldım.

quote:

Ben de bu urunden beyaz olanini () aldim gecen hafta. Pts sali elime gecer herhalde. Ama arkadasin gosterdigi urun de iyiymis, smart cover gibi önü, biraz pahali ama benim aldigima gore.

• Bende böyle koruyorum ipad 2 mi, napim ürün beleşe geldi kilif alacak para yok

ipad1-ipad2-yeni ipad kılıf önerileri ve resimler
  • Smart Cover güzler bence bir de arka tarafına güzel bir koruyucu film olsa cok daha iyi olur ve korunur. Çanta olarak da D&R'dan Case Logic'in dik uzantımı bir çantasını aldım, iPad 2 ile birlikte bir iki kitap ve not defteri de koyuyorum, on gözüne de Hdmi Dock'u koyuyorum. Hayatımdan cok memnunum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Smart Cover güzler bence bir de arka tarafına güzel bir koruyucu film olsa cok daha iyi olur ve korunur. Çanta olarak da D&R'dan Case Logic'in dik uzantımı bir çantasını aldım, iPad 2 ile birlikte bir iki kitap ve not defteri de koyuyorum, on gözüne de Hdmi Dock'u koyuyorum. Hayatımdan cok memnunum:)

son cümleye sesli güldüm :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cagdas dv6196
    quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Smart Cover güzler bence bir de arka tarafına güzel bir koruyucu film olsa cok daha iyi olur ve korunur. Çanta olarak da D&R'dan Case Logic'in dik uzantımı bir çantasını aldım, iPad 2 ile birlikte bir iki kitap ve not defteri de koyuyorum, on gözüne de Hdmi Dock'u koyuyorum. Hayatımdan cok memnunum:)

son cümleye sesli güldüm :)))

Yok o muydu bu muydu, aman smart cover iyi degildi de başka birsey baksak falan yazanlara dedim ozellile son cümleyi. Adamlar, Smart Cover gibi gercekten iPad 2'yi tamamlayan bir ürüne sevinmiyor da yok ters tuttuğunda taşıyor, islevselligi dusunulurken onemsenmemis tutus sekilleriniz deneyip yok magnet tutmuyor diyor ya ona tav oluyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.