Şimdi Ara

ipad1-ipad2-yeni ipad kılıf önerileri ve resimler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.026
Cevap
5
Favori
83.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taşıma amaçlı olarak bugün case logic çanta aldım bi de film fiyatlarına bakayım dedim bakmaz olaydım 100liraydı vatan'da hemen uzaklaştım
  • bende smatcover kullaniyorum memnunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco
    Ben ipad 2 için şu kılıfı aldım:

Eğer kırmızısı beklediğim gibi çıkarsa sorun yok, biraz cartlak bir kırmızı çıkarsa yandık

Guzel kilif bende cok begendim aldintan sonra resimlerini bizimle paylasirsaniz cok sevinirim sizin yorumlariniza gore bende alicam kesin olarak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jskat -- 8 Mayıs 2011; 14:32:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: paper59

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Ben ipad 2 için şu kılıfı aldım:

Eğer kırmızısı beklediğim gibi çıkarsa sorun yok, biraz cartlak bir kırmızı çıkarsa yandık

Güzelmiş bu, arkayı ve önü kapatıyor değil mi ?

Aynen öyle. Zaten alma amacım da buydu. Mayıs 11-12 gibi gelecek olan ipad2 için smart cover almıştım. Tabi tek başına smart cover yetmeyeceği için bir de arkayı korumak için smart cover uyumlu TPU case almıştım. Bu ürün daha çok hoşuma gitti, umarım güzel çıkar. Haziran 16-17 gibi elimde olacak Amerikadan gelen arkadaş ile. Bakalım görelim

• İkit carbon case ipad2
    ikit ekran koruyucuları 2 adet ön
    wrapsol ipad2 arka koruyucu için DH dükkanıma bakınız.

ipad1-ipad2-yeni ipad kılıf önerileri ve resimler
  • vRead'de dergide gördüm, Chip Mayıs2011 sayısı galiba, hemen aldım ScreenShot --> DH --> bu konu :)))

Ama bu kapak bana göre değil.

Bunlar bana göre, ben bunları satın aldım yurtdışından, 1 haftaya elimde olucak hepsi. (Beyaz, 3şeffaf ve kahverengilerden sadece soldaki)

Gelince takar, resimlerini çekerim, isteyen olursa yenilerini getirtir arkadaşlara aracı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 9 Mayıs 2011; 9:13:26 >

• Hayırlı olsun..

Tabi bu iş biraz da zevk işi ama bence yine de benim aldığım Speck PixelSkin HD Wrap'den daha iyi bir kılıf/kapak/çanta olduğunu düşünmüyorum. Yaklaşık 4 gün oldu alalı kesinlikle çok kaliteli, çok kullanışlı ve çok başarılı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrzrn -- 9 Mayıs 2011; 10:48:38 >

• Nereden aldınız acaba Speck PixelSkin HD Wrap kılıfını? Ve memnun musunuz?
    Benimde birkaç alternatifimden bir tanesi bu kılıf.
    Sadece tırtıklı gibi görseli sanki pek hoş değil gibi geliyo,düz gözükseymiş bence daha güzel olacakmış,ama elde görmek lazım tabi.
  • adresinden satın aldım ama şu anda stokta yok görünüyor. Ürünün Siyah-Mavi-Kırmızı üç rengi var. Ben siyahı tercih ettim..

Fiyat olarak 49,95$ Kıılıf + 25$ FedEx Kargo (2 gün sonra geldi) = 75 $'a mal oldu. Kesinlikle ÇOK ÇOK ÇOK memnunum. Herkese de tavsiye ederim. Malzeme olarak çok kaliteli ve cuk diye oturuyor cihaz içine.. Üzerindeki tırtıklı yüzey hoş değil gibi diyorsunuz ama bence çok çok iyi olmuş, düz olmasında çok daha estetik, sağlam ve hoş görünüyor böylece..

Smart Cover parasına kargo dahil Amerika'dan 2 günde önlü-arkalı koruma sağlayan bir kılıf alabildiğim için çok mutluyum :)

• malesef stok tükenmiş. elinde fazla olan var mı ?
  • bencede smart coverdan cok daha iyi bir ürün pixelskin , ama neden smart cover gibi katlandiginda miknatisla birbirine yapistirmamislar onu anlamadim , ufak bir cikinti var onunla katlanmis tarafi sabitliyorsunuz, birde bazi videolarda ekran tarafini kapattigimizda miknatisli kisim tam dogru yapismiyor , biraz ekran acikta kaliyor gibiydi , acaba ekran üzerindeki kisim kaygan mi yapmislar , elinizle saga sola cekince ekrana dogru kayiyor mu ?
  • Neden kimse dodocase' i düşünmüyor. Bence gayet şık ve güzel. Moleskine vari bir havası var.

DODOcase, Inc.
    iPad Cases | Custom Cases | Keyboard Cases | Sleeves
    http://www.dodocase.com/products/dodocase-for-ipad2

• Bu nasil? TARGUS THZ045

fiyatini ogreebilir misiniz benim icin lutfen
  • Söylediğiniz gibi katlana bölüm o çıkıntılı kilit katılarak sabitleniyor.. Bende önce çekinmiştim ama kesinlikle sorunsuz ve çok sağlam. Mıknatıslı olmaması bir sorun teşkil etmiyor. Kapak kapatıldığında herhangi bir oynama vs. Yok çat diye oturuyor kapak ve oynama yapmıyor. Kesinlikle çok güven verici zaten kılıf öyle güzel oturuyor ki harika :)
  • Bende buna bayıldım oldukça hafif ve kaliteli + düzgün karbon görünümlü : Marware C.E.O. Hybrid iPad 2

http://www.marware.com/top-10-products/c-e-o-hybrid-ipad-2-case

Ebayden getirtiyorum.

• Haftaya wrapsol arka koruyucularim gelicektir isteyenler mesaj atabilirler geldiginde haber verilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthloN

adresinden satın aldım ama şu anda stokta yok görünüyor. Ürünün Siyah-Mavi-Kırmızı üç rengi var. Ben siyahı tercih ettim..

Fiyat olarak 49,95$ Kıılıf + 25$ FedEx Kargo (2 gün sonra geldi) = 75 $'a mal oldu. Kesinlikle ÇOK ÇOK ÇOK memnunum. Herkese de tavsiye ederim. Malzeme olarak çok kaliteli ve cuk diye oturuyor cihaz içine.. Üzerindeki tırtıklı yüzey hoş değil gibi diyorsunuz ama bence çok çok iyi olmuş, düz olmasında çok daha estetik, sağlam ve hoş görünüyor böylece..

Smart Cover parasına kargo dahil Amerika'dan 2 günde önlü-arkalı koruma sağlayan bir kılıf alabildiğim için çok mutluyum :)

bende kararımı verdim bu ürünü alacağım. stoklara girmesini bekliyorum artık. mavi rengini almayı düşünüyorum.

AthloN, peki kılıfı taktığın zaman ürünü çok kalınlaştırmıyor değilmi? örneğin ben iphone4e kılıf aldım baya kalınlaştırdı cihazı. ipad2de de öyle olmasın

• Sonuçta iPad 2 çok ince bir ürün ve onu korumak için taktığınız kılıf doğal olarak biraz kalınlaştıracaktır. Ama bu sayede de çok güvenli ve kullanışlı hale geliyor. Sonuçta incecek bir görüntüsü var. Kılıf çok kaliteli olduğu için cuk diye oturuyor ve o piyasadaki uyduruk kılıflardaki gibi oynama yapmıyor, ağzı gözü dağılmıyor

Kesinlikle tavsiye ederim
  • sayende daha emin oldum. sanırım alacağım. peki ben resimlerde gordum kayma olmasın diye orta kısımda bir çıkıntı var. o uyduruk görünüyordu videoda gözüme. çok fazla göze batmıyor değilmi?
  • İpad 2 kullanıyorum aslında ben kullanmıyorum 2.5 yaşında kızım var o oynuyor smart cover var ama sürekli söküp çıkardığından başka çözüm aradım arka tarafına silikon kılıf alıp taktım ön tarafınada ipad 1 screen cover yapıştırdım.

Screen cover ipad 1 için oldugundan önde kamera için deliği yok ama görüntüde bulanıklaşma vs olmadı kameranın üzerin kapanınca. Ekran koruyucunun boyu tam ama eni biraz fazla geldi orayıda makasla kestim.

Tavsiye edermiyim? Etmem, çünkü kenarlardan kalkıyor kesildiği için. Ben yaptım çünkü acil çözüm bulmam gerekiyordu gün boyu oynuyor ve çizmesi an meselesiydi.

Bu arada 2. yaş 4 aylık olmasına rağmen youtube dan video izleyebiliyor müzik açabiliyor skypeden anneannesini arıyor kendi videosunu kaydedebiliyor oyun oynuyor puzzle vs çocuklar için bir sürü uygulama var. Öyle ekstra özellikleri olan çok üstün zekalı bir çocuk değil ama ipad gerçekten kullanımı cocuklar için bile kolay bir cihaz. ben kendim kullanmadıgımdan herşeyi kızımın kolay kullanımı için ayarladım tüm programlar kısa yollar vs. kolay erişsin diye düzenledim. Bir yerde takılınca düğmesine basıp geri başa dönüyor takılıp kalmıyor.

Bu cihazı alınca asosyal olurmu diye korkuyordum olmadı Allah'a şükür. Cocugu olanlar alacaksa önde kamerası oldugu için ipad2 alsın kendini izlemekten vs. hoşlanıyor cocuklar.

Ayrıca ipad sağlam bir cihaz benim gördüğüm 4-5 kez sert zemine düşürdü eminim çok daha fazlasınıda yapmıştır ama herhangi bir sorun olmadı.
    Bir düşüncem daha var kullandığım ipad1 screen coveri piyasanın en ucuzu 10 liralık felan ama dokunmatik hassasiyetinde azalma olmadı. Bazı firmalar ne mantıkla 50-100 dolara screen cover satar bilmiyorum vardır bir ekstra özelliği ama o kadar fiyat farkına kesinlikle değmez.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.