Şimdi Ara

Ipad veya Ps4 kararsız kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler konu basliginda gordugunuz gibi ben oyun oynuyorum ama ipad mi alsam ps4 mu bilemedim ipad air sifir 850 ye bi arkadas satıyo arkadas yurt disina cikacak oradan ps4 de alabilir ne diyosunuz ne alim her turlu fikriniz soylerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Floki Vilgerdarson -- 27 Mayıs 2014; 18:53:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amaç oyunsa tabiki ps4 AppStore oyunları ile konsol oyunları bir değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiiki ps4

• Yok ustad oyun deil sadece

• PlayStation 4.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun diyorsan karşılaştırılamaz bile PS4.
  • Ps4 :) daha iyidir ama oyunların fiyatlarınıda göz önünde bulundur. Consol oyunlarının fiyatları cep yakıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konsola gerek yok bence bilgisayardan zaten oynanıyor 3 ay 5 ay sonra en kötü PC versiyonları düşüyor piyasaya . iPad almanı tavsiye ederim .
  • İpad

• iPad ihtiyaçtır, ps4 keyif.

• quote:

Orijinalden alıntı: quartz1928

Konsola gerek yok bence bilgisayardan zaten oynanıyor 3 ay 5 ay sonra en kötü PC versiyonları düşüyor piyasaya . iPad almanı tavsiye ederim .

200'den fazla ödül almış Exclusive (özel yapım) bir oyunun PC'ye çıkması imkansız. PC'de hile hurdacı dolu. Oyun yapımcıları Korsana baş gelemiyor. Çoğu PC oyunu konsola port oluyor ve ekmeğini buradan yiyor. Dünyanın en çok satan oyunu GTA 5 bile hala PC'ye gelemedi. Sebep ne? Önce konsolda satıp kazanç sağlamak. Daha sonra PC ye çıkarsa korsana yenik düşeceği aşikar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 um var beyler bazilari diyor ki zaten telefonun tablet gibi ne gerek var ama bence gerek var konsol diyorum oyunlari cok uçuk bide ps4 de plus alinca aylik oyun geliyo oda ayri bir +sı

• PS4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle ps4 ten şaşma.
  • hocam zaten s4unuz varmıs eger tabletede ayrı bir ihtiyacınız yoksa ps4 mantıklı bide ayıptır sorması yurtdısından getirince ps4 ne kadara geliyor

• Valla bu kadar ps4 beklemiyodum tamam beyler hepiniz saolun dediklerinizi dusunucem belki bakarsin zorlar ikisinide alirim bakicaz hadi allaha emanet

• Hocam 350 veya 450 dolar ikisinden biri ben tam fiyati ogrenir yazarim

• hocam bu arada forumda ilk serilerin hdmı girislerinin sorunlu oldugunu veya verdigi bir hatayla duzeltilemez sekilde bozuldugunu duymustum yurtdısından alırken dikkatli olun

• quote:

Orijinalden alıntı: bilaldnmzzz

Beyler konu basliginda gordugunuz gibi ben oyun oynuyorum ama ipad mi alsam ps4 mu bilemedim ipad air sifir 850 ye bi arkadas satıyo arkadas yurt disina cikacak oradan ps4 de alabilir ne diyosunuz ne alim her turlu fikriniz soylerseniz sevinirim

Hdmi girişleri sorunlu olabiliyor. Garanti yurtdışında geçerli değilmi? Yoksa Sony kabul ediyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

quote:

Orijinalden alıntı: bilaldnmzzz

Beyler konu basliginda gordugunuz gibi ben oyun oynuyorum ama ipad mi alsam ps4 mu bilemedim ipad air sifir 850 ye bi arkadas satıyo arkadas yurt disina cikacak oradan ps4 de alabilir ne diyosunuz ne alim her turlu fikriniz soylerseniz sevinirim

Hdmi girişleri sorunlu olabiliyor. Garanti yurtdışında geçerli değilmi? Yoksa Sony kabul ediyormu?

hocam yurtdısında gecerli diye billyorum hatta forumda bozuldugu icin amerikaya geri gonderecek birini gormustum. Ama siz genede arastırın

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.