< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
11. siniftan itibaren kullaniyodum bu sene ham 2660 (say) yapmamda en buyuk katkiyi iPad + Kalem + YouTube sagladi. teknolojik olmasi beni ders calismak icin motive ediyodu (iPad'le ugrasmak icin vs.). internette her seyin PDF'i var, canim sıkıldıkça yatakta vs. fark etmeksizin alirdim elime iPad'i soru cozerdim. Not almak icin hic kullanmadim ama soru cozmek icin cok cok cok iyi diyebilirim. kagit burusukluguyla falan ugrasmadigin icin daha da rahat oluyo. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemyilmazx -- 12 Ağustos 2023; 18:51:34 > |
|
|
yok hocam arada bir not da tuttum ama pek benlik degil kendim not alip sonra okumak. onun yerine ayni videoyu tekrar izliyodum vs. ama kalem tarafinda bi sikinti yok, uzun sure yazi yazdigim da oldu ama cok rahatsizlik vermiyo, kalemdan yana sikinti yok iciniz rahat etsin :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam elimde ipad ve muadil bir apple pencil var.Bircok kaynagin pdfi elimde mevcut.Verimlilik acisindan bir sorun olur mu? Malum bu ekonomide bir kitap cok pahali.Sizce tamamen ipad + pen le verimlilik saglanir mi yoksa illaki nornal kitap kalem mi olmasi lazim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2023 guncel denemelerinin pdf’leri olmuyo genelde o yuzden denemeleri fiziksel olarak cozsen daha iyi olur, hem kagittan cok uzaklasmazsin, kursun kalem kullanmani oneririm bir de. sadece iPad ve kalemi yeter hocam verimlilik icin ozellikle youtube kullanicaksaniz derslerin pdfini indirip dersle birlikte kullanmanizi tavsiye ederim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemyilmazx -- 25 Ağustos 2023; 12:31:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|