Bildirim
iPad ve klavye satın alacağım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kullanım alanı nedir? Ne yapmak istiyorsunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam ipad 8 veya ipad air e bakabilirsiniz
Ofis programları. Basit fotoğraf düzenlemeleri ve film. Almışken 5.500₺ ye en iyisini almak istiyorum. Bakınıyorum fakat çözemediğim sorunlar oluyor.
Hangi ipad yenidir
Hangi klavye o ipade uygundur
Alternatif kılıflı klavyeler daha mı iyidir
Açıkcası pek birşey bilmiyorum. Eğer bana önerdiklerinizi link atarsanız sevinirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında en ideali Magic Keyboard, ama fiyatı çok pahalı. Ben direkt bluetoothlu TRUST NAND aldım.
100 lira bir şeydi ama pille çalışıyor. Pil süresi ne kadar bilmiyorum.
iPad Air 4 giriş modelini tercih edin hocam.
K
Air 4 5.800₺. Ben klavye dahil ipadi max. 5.500₺ ye alacağım. Buna göre bir öneriniz var mı
Kardeşim illa ipad alacaksan 3200₺ ye 10.2" lik 8.nesil olanı al, 800₺ civarı bluetooth klavyesi ve yine 800₺ ye mouse'si ni aldınmı 4800₺ ye işin içinden çıkarsın o ipad de zaten bahsettiğin işleri falan rahatlıkla fazlasıyla görür senelerce. memnun kalırsın
Bu arkadasin dedigi daha makul, hayirli olsun
Hocam 32 gb alma yetmez bence
Şu işe bak sözde fakir ülke burası öyle mi? Keyfi kullanıma milyarlar akıtıyor sunuz ben almanyad a bu kadar rahatlik gormuyor um
Senin çevrende görmemen Almanların eurolar akıtmadığı anlamına gelmiyor reis.
Bu adam tablet almasa dizüstü bilgisayar alacak o paraya, teknoloji artık bir ihtiyaç.
Bu adama 5500 lira ile iPad 8 nesil aldıranlar utansın.
Şunu söyleyeyim nedense Samsung Apple gibi dizüstü alınınca keyfi olunuyor. Laptop alınınca gerek oluyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X