iPad - Turkcell MobilTv yükledim, iPad versiyonu çıkmış, daha taze...
Ayrıca search ettikten sonraki görünüm değişmiş, kategoriler gelmiş en üste.
Neyse, Lig tv'yi bulamadım. Ayrıca Digiturk +18 diye de bir ibare okudum programı yükledikten sonraki ekranda yazıların arasında...
Nerede spor kanalları vs? Lig Tv olursa alabilirim... Bulan/Bilen var mı?
Lig tv için ek ücret ödemek gerekiyo diye biliyorum
MOBİLTV'DEKİ PAKETLER
Standart Paket = Günlük 2TL, Aylık 9,90TL - Atv (Zaten kendi iPad App'i var, hemde HD) - Star (Zaten kendi iPhone App'i var. Ayrıca CanlıTv Programında var) - Kanal D (Zaten kendi iPhone App'i var) - FOX - CNBC-e (Zaten kendi iPhone App'i var) - HaberTurk (Zaten kendi iPhone App'i var) - Kanal 24 - Kral - NTV - NTVSpor - PowerTurk (CanlıTv Programında var) - Samanyolu - Show (CanlıTv Programında var, ama nedense 3G ile izin veriyor, sadece wifi ile...) - SkyTurk - Atyarışı tv'si - TRT1 (Zaten kendi iPad App'i var, hemde HD, tüm TRT kanalları var, süper App) - Yumurcak - Kanal7 - NR1
Digiturk Paketi = Standart Paket alana şimdilik hediye - BabyFirst - BBC World - Euronews - FashionTv - İzTv - TurkMax
Digiturk +18 Paketi = Günlük 3,9TL, Aylık 12TL - Penthouse Tv
HANİ NEREDE MOBILTV'DE LİGTV ?
Ayrıca CNNTürk, KanalTürk iPhone App'ler de var.
(CanlıTv AppStore'da 1,99$'dır, elki JB için de vardır.)
ben satın alıp crack liycem şimdi ama wifi den izlenmiyor sanırım dimi ?
zaten app'lerde var demişssinde hocam o app'lerdekini izlemek içinde internet paketi gerekyior? Turkcelli tam bilmiyorum ama vodafoneda mobil tv paketi alınca isetdiğin her yerden her zaman izleyebiliyorsan izlerkenki kullandıgın data ücretlendirilmiyor.Muhtemelen turkcellde öyledir yoksa anlamı yok zaten.
turkcell mobiltv de data ücreti alınmıyor. her yerde izlenebilir. aylık 60 saat limiti var. gayet iyi bence ben kullanıyorum gayette kaliteli görüntü.
üyelikli program. ligtvde yok ayrıca eskiden vardı ama kaldırmışlar.
Orijinalden alıntı: o3 arkadaşlar bu programda login falan var mı yoksa jailbreakli şekilde yükleme imkanı var mı lig tv'yi kapattırıyorum da
Malesef jbli olmaz login oluyorsun
LigTv olsa alırdım. Aptal Turkcell. Kaldırma sebebi ne olabilirki?
ligtv bugün itibariyle gelmiş bulunmaktadır. ilgililere duyurulur.
quote:
Orijinalden alıntı: cagrimir
ligtv bugün itibariyle gelmiş bulunmaktadır. ilgililere duyurulur.
hayırlı uğurlu olsun
Evet telefona uyarı mesajı geldi bu akşamki maç için 9,90 tl imiş de aylık ne kadar link var mı?
aylik paket yazmiyor. mac basina 9.90 fazla bence.
Maç başına ise çok fazla gerçekten...
quote:
Orijinalden alıntı: tanriseven
Maç başına ise çok fazla gerçekten...
bencede çok aylık paket gibi birşey var mıdır arkadaşlar bunda?
Programda aylık paket çıkmıyor. GÜNLÜK 9,90 yazıyor. Yani mesela lig sonuna doğru ayni gun ve ayni saatlerde Fenrebahce-XXX ve Trabzon-XXX maclari oldugunda ikisini de vermeleri ve ek para talep etmemeleri lazim. Hatta gunduz ki Anadolu takımı macını da seyredebiliriz (gibi geliyor bana).
O uyarı mesajı bana da geldi, girdim baktım, lig tv geri gelmis. Ama lig bitti, puhahahaaa
Peki mevcut digiturk aboneleri icin durum ne acaba?
adam gibi bir kampanya yaparlarsa anında geçerim vodafone'dan.
Az önce ileti çıktı iPad'i açınca, günlük 3 TL diyordu Lig TV için.
az once mesaj geldi arkadasima gunluk satiyorlar mac icin galiba