Şimdi Ara

ipad tüm sorular ve cevapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta iPad' im geldi . 16GB Wifi modeli. iPhone kullancısı olduğum için aleti kullanmakta hiç bir zorluk çekmiyorum. Görüntüsü mükemmel. Gözüme beklediğimden daha küçük geldi. Youtube videoları harika gözüküyor. Tabi eğer HD ile çekildiyse daha da güzel. AppStore' da ipad ile ilgili binlerce uygulama var. Ancak iPhone için olan free uygulaması ipad için daha az sayıda.

Etkileşimli kitaplar harika. Özellikle çocuklar etkileşimli kitaplar sayesinde daha hızlı öğrenme ve kavrama olanağına kavuşacaklar. Anlatacak çok şey var aslında. En iyisi siz sorun ben cevap yazayım

Bir de iworks nasıl yükleniyor, Appstore üzerinden mi?
    Teşekkür ederim?
    "Tüm tahtları yok eden bir Süleyman çıkacak..."
  • kaça ve nasıl getirttin.
  • ibook burada da çalışıyor. itunes üzerinden aktivasyon yaparken ülke olarak US seçmen yeterli. ben daha önce iphone için us üzerinden kayıt olduğum için sorun yaşamadım. kitap indirip okuyabiliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: dgnk

Merhaba, öncelikle güle güle kullanmanızı dilerim.
    ben de ipad almayı düşünüyorum ancak ibook ile ilgili net bilgiye ulaşamadım. sanırım yüklü olarak gelmiyor ve sadece A.B.D.'de çalışıyormuş bu doğru mu?
    yüklemenin bir yolu var mı?
    Teşekkür ederim?

Teşekkür ederim?

Orijinalden alıntı: darklike

kaça ve nasıl getirttin.

oyun html tabanlı ama baya sistemi yorun bir oyun her açtığımda aklıma geliyor deneyebilirseniz çok sevinirim

www.lordofultima.com
  • henüz ücretli bir uygulama satın almadım ama ücretsizler için bir sorun yaşamadım. hem kitap hem etkileşimli e-kitap yada başka uygulamalar (oyun, finans, hava durumu ..) indirdim şakır şakır çalışıyor.

bir sorun olacağını düşünmüyorum. ama dediğiniz gibi bir söylenti var. ama yine de sorun yaşayacağımı sanmıyorum bu akşam bir uygulama satın alıp deneyimimi paylaşırım
    quote:

Orijinalden alıntı: Katmir

Sıkıntı sanırım Türkiye store olmadığından Türkiye kredi kartları ile alışveriş şimdilik mümkün değil. Yanılıyor muyum?

Orijinalden alıntı: powerful1

henüz ücretli bir uygulama satın almadım ama ücretsizler için bir sorun yaşamadım. hem kitap hem etkileşimli e-kitap yada başka uygulamalar (oyun, finans, hava durumu ..) indirdim şakır şakır çalışıyor.

bir sorun olacağını düşünmüyorum. ama dediğiniz gibi bir söylenti var. ama yine de sorun yaşayacağımı sanmıyorum bu akşam bir uygulama satın alıp deneyimimi paylaşırım
    quote:

Orijinalden alıntı: Katmir

Sıkıntı sanırım Türkiye store olmadığından Türkiye kredi kartları ile alışveriş şimdilik mümkün değil. Yanılıyor muyum?

• genel bir inceleme vdyosu çek izleyelim

dreampowder: sorun çıkacağını sanmıyorum. ama yine de denemek lazım. test için fake bir kullanıcı adı parola paylaşırsan denerim

iworks appstore üzerinden yükelenebiliyor. ister cihazdan ister itunes üzerinden
    quote:

Teşekkür ederim?

Iworks iPad için ücretli bir uygulama galiba ücretsizi varmi? Birde mümkünse iworks un tam olarak ne için kullanildigini anlatabilirmisiniz? iTunes te iworks bir kaç uygulama olarak var!
  • iwork paralı evet.

iwork sunum işine yarıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=_LuwYGAzuus&feature=related burdan görebilirsin uygulamayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (dark) -- 10 Mayıs 2010; 19:28:12 >
  • evet bende ilk alanlardan sayılırım sanırım. Sprit yöntemiyle jb yaptım cihazı. Ve 20 ye yakın ipad için uretilmiş paralı oyun ve uygulama yükledim. Bu gün itibariylede winterboard ipad için çıktı. Tema yüklemekte mümkün. Cihaz ile ilgili her türlü sorularınızı yanıtlayabilirim saygılar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın Ç. -- 10 Mayıs 2010; 19:33:26 >
  • Apple ürünü ilk defa kullanan biri olarak sprit yöntemiyle jailbreak yaptım demişsiniz nasıl yaptınız ayrıntı verebilirmisiniz? Ayrıca winterboard nedir nasıl yapılır? Son olarak jb yaptıktan sonra geri dönüşü varmıdır? (ilerde türkçe dil desteği jb li olan cihaza sunulurmu?)
    quote:

Orijinalden alıntı: Technosoft

evet bende ilk alanlardan sayılırım sanırım. Sprit yöntemiyle jb yaptım cihazı. Ve 20 ye yakın ipad için uretilmiş oyun yükledim ve bir o kadar paralı uygulama yükledim. Bu gün itibariylede winterboard ipad için çıktı. Tema yüklemekte mümkün. Cihaz ile ilgili her türlü sorularınızı yanıtlayabilirim saygılar ..
  • quote:

Apple ürünü ilk defa kullanan biri olarak sprit yöntemiyle jailbreak yaptım demişsiniz nasıl yaptınız ayrıntı verebilirmisiniz? Ayrıca winterboard nedir nasıl yapılır? Son olarak jb yaptıktan sonra geri dönüşü varmıdır? (ilerde türkçe dil desteği jb li olan cihaza sunulurmu?)

Apple ürünü ilk kullanmıyorum iphone dan baya tecrubeliyim. Sistemler aynı zaten. Sprit yöntemiyle jb forumda anlatılmış zaten çok basit.

1 .http://spiritjb.com/win adresinden programı indiriyoruz.
    2. Usb kablosuyla ipadimizi pcye bağlıyoruz ve uygulamayı çalıştırıyoruz.
    3. İpadimize cyda adlı program yükleniyor jb sonrasında.
    4. Cydia programının source kısmınahttp://cydia.hackulo.us/ adresini ekliyoruz.
    5. Son olarakta cydia nın search kısmında AppSync for OS 3.2 yi aratıp bulup kuruyoruz.

Bu işlemlerden sonra istediğimiz crackli uygulmayı itunes üstünden rahatlıkla kurabiliyoruz. Jb yaptıktan sonra tabiki geriye dönebilirsin. Sonucta bu işlem tamamen yazılımsal. Türkçe yama eğer apple tarafından olmazsa bile kullancılar tarafından illaki çıkarılır.Saygılar.

Aynı zamanda crackli iphone uygulamalarını oyunlarıda gene ipade yüklemek mümkün. İphone boyutlarında acılıyor ama istenirse tam ekran yapılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın Ç. -- 10 Mayıs 2010; 19:51:23 >

• quote:

eğer vaktim olursa bu akşam 22.00 den sonra detaylı bir inceleme yapıp youtube' a yükleyebilirim.

dreampowder: sorun çıkacağını sanmıyorum. ama yine de denemek lazım. test için fake bir kullanıcı adı parola paylaşırsan denerim

çekip yükledin mi?
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.