Bildirim
Ipad Simge Durumuna Küçültme Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dostum Menü tuşuna bas o simgeye küçültür tekrar açmak için Menü tuşuna Seri çift tıkla. -
hocam teşekkürler cevap için ama mesela bir youtube'da video açtığımda, geri dönüp makinadan bir oyunu oynayamıyorum. yani arkadan müzik dinleyip oyun oynayamıyorum. youtube'da bir video izlerken menü tuşu da göremiyorum ayrıca. -
öyle bir özellik ios ta yok forever android -
quote:
Orijinalden alıntı: Tesseract
öyle bir özellik ios ta yok forever android
O özellik iOS da yoksa ben nasıl tabletimden kullanıyorum peki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: nexus38
quote:
O özellik iOS da yoksa ben nasıl tabletimden kullanıyorum peki ?
biliyosan yardım et arkadasa youtube üzerinden müzik açıp arka planda oynatamıyomus yardım et işte yapabiliyosan !!! -
quote:
quote:
quote:
biliyosan yardım et arkadasa youtube üzerinden müzik açıp arka planda oynatamıyomus yardım et işte yapabiliyosan !!!
Benim yaptığımı yukarda yazdım işte biraz okusan anlarsın. -
quote:
quote:
quote:
quote:
biliyosan yardım et arkadasa youtube üzerinden müzik açıp arka planda oynatamıyomus yardım et işte yapabiliyosan !!!
Benim yaptığımı yukarda yazdım işte biraz okusan anlarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: akindofmagic
hocam teşekkürler cevap için ama mesela bir youtube'da video açtığımda, geri dönüp makinadan bir oyunu oynayamıyorum. yani arkadan müzik dinleyip oyun oynayamıyorum. youtube'da bir video izlerken menü tuşu da göremiyorum ayrıca.
Çözülmüşmü HAYIR.
-
Menü tuşu derken ekrandaki bir tuş değil
aşağıda belirttiğim tuş.
-
atıyorum youtube'dan bir müzik dinlerken ona bastığında kapanıyor müzik, kastettiğim o :)
ayrıca sakin olun arkadaşlar, sinirlenecek bi durum yok yahu -
Merhabalar ;
Alttaki menü tuşuna iki kere ard arda basınca aşağıda bir bölüm açılacaktır. O bölümü parmağınızla sağa kaydırın --------> (saydırma şekli böyle olcak ) küçük bir player çıkacak ileri geri pause tuşu olan play tuşuna basın müziğiniz kaldığı yerden devam edicektir ekrana basıp aşağıdaki menüyü kapatıp müziğinizi dinlemeye devam edebilirsiniz. -
hangi nesil ipod kullanıyosun hocam,,,eğer 3. veya altıysa istediğin şeyi unut ama dördüncü nesilse yukarıda ne yapcanı solemişler ikikere bas arkapilandan ön plana al kolay gelsin -
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar -
En iyisi ipad 2 suan ondayim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Onu acmak icin baska yoluda var dort parmagini birden ekrana deyDir sonrada yukari surukle cikiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanig. -- 14 Temmuz 2012; 9:41:37 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Eski bir konuya cevap yazıyorum ,k.bakmayın . Ama bana çok lazım .
Hocam birşey soracağım . Ios için öyle bir özellik yok demiştiniz . Peki android için var mı . Htc desire hd kullanıyorum . Lütfen yardımcı olur musunuz .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: buhara4149
quote:
Hocam birşey soracağım . Ios için öyle bir özellik yok demiştiniz . Peki android için var mı . Htc desire hd kullanıyorum . Lütfen yardımcı olur musunuz .
Androidlerdede var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Androidlerdede var
Nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz . Hani oyun oynarken çıktığım zaman gene de oyuna kaldığım yerden devam edebiliyorum . Ama youtubeden video izlerken kapanıyor. Ve yeniden yüklemeye başlıyor .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Androidlerdede var
Nasıl yapıldığını anlatabilir misiniz . Hani oyun oynarken çıktığım zaman gene de oyuna kaldığım yerden devam edebiliyorum . Ama youtubeden video izlerken kapanıyor. Ve yeniden yüklemeye başlıyor .
Youtubede zaten olmaz hocam
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Androidlerdede var
Youtubede zaten olmaz hocam
Öyleyse bu simge küçültme olayı youtube dışında geçerli oluyor. Oyun vs. Onu da yapıyorum . Demek bir çaresi yok . Ne yapalım . Tsk .
Benzer içerikler
- twitter harf arama geçmişi silme
- start pxe over ipv4
- bilgisayar kendi kendine kapanıyor
- excel arapça oldu
- bilgisayarın sesi az çıkıyor
- laptop menteşe tamiri
- bilgisayar hızlandırma
- telefon wifiye bağlanmıyor
- telefon şarj olmuyor
- internetim çok yavaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X