Şimdi Ara

Ipad şarj ve ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 senedir Ipad4 kullanıyorum, çok fazla kullanmadık, 2 günde 1 şarj ile kullanıyorduk, öte tarftan 2 sene daha eski olan ve 3G si olduğu için sürekli kullandığım Ipad2 ile kıyas şansım olduyor,

Ipad 4 artık hemen şarjı bitiyor ve aşırı ısınıyor, en az 2 katı daha yaşlı olan ve en az 4 katı fazla kullanılmış olan Ipad2 ye göre en az %30 şarjı az gidiyor,

Servise verdim, normal diye geri geldi,

Size yapabileceğim bir girişim varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• nasıl normal diye gelir ya bataryanın ömrü bitmiyor mu sanki saçmalık bence öyle geri göndermeleri

bence bir sorun var yani
  • Ipad lerde batarya entegre olduğu için, bataryayı değiştirme şansımız da yok,
    Garanti bittikten sonra ya at çöpe ya da, Apple a gönderip fahiş fiyata batarya değiştir!!
    ABD de olsa sorunsuz değiştirme yaparlardı ama burası Türkiye??
  • Apple Store Türkiye ile iletişim kur.
  • Benim iPad 2'nin home tuşu bozulmuştu, apple store'da değişim olunca, yeni bir tane swap iPad 2 verdiler.. ios 6.1.3 yüklü çıktı şansıma, çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar cıldırıcam bi yardım edin ipadle oyun oynarken sarj bitti ve kapandı bende ardından sarja taktım sarj oldumu diye bakmaya gittiğimde ipadimin açılıp kapandıgını gordumyardım edın lutfenn

ipad 3 4g
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Apple Store Türkiye ile iletişim kur.

Media Markt sanıldığının aksine, hiç alakasız, zaten Ipadi 1 hafta sonra servise gönderiyor, servis te pil durumundan kaynaklanır diyor, zaten pil için gitmişiz adamlar dalga geçer gibi pil diyor!!!
    Apple ı arayacağım ama bakalım ne çıkacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Şarj Problemi
    8 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İos 8 güncellemesiyle çözülür umarım, benzer durumdayım. Güncellemek hataydı.

• cemre92 kullanıcısına yanıt
    Ürünü tekrar gönderdiğim servis bu kez ürün için değişim verdi ve yenisi geliyor, belki normalde bir araç vs için söz konusu olsa çok iyi ama benim için durum böyle değil, çünkü yüklediğim uygulamaları kaybediyorum, çünkü yedekleme yapınca PC hard diski nerdeyse doluyor, o yüzden yedekleme yapamıyorum.

Öre taraftan Ipad4 lerde bence hep problem var, aşırı ısınma problemi hep bahsediliyor...

Ve yeni gelen ürünün garanti süresi uzamıyor yani belki 1 sene sonra bu batarya problemi ile tine karşılaşacağım,

Tüketici kanununa göre vedelini isteme şansım var, bakalım ne olacak, servis raporda ne yazmış...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.