Şimdi Ara

iPAD Retina 4.Nesil 869 TL Teknosa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
4.340
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sim kart takılmıyor galiba bu modellere...
  • evet takilmiyor bu modele ha aldim ha aliyim derken usengeclikten alamadim stokdada kalmamis gorunuo simdi :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snomask kullanıcısına yanıt
    İpad airi elinize aldığınızda farkı anlarsınız ancak

• İpad air 1200 tl civarlarında geziyor sanırım. İmkanı olan air alsın kesinlikle. İkisinide kullanmış biri olarak air hem donanımsal olarak hemde tasarım-taşınabilirlik olarak bariz fark ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Air aldım ve gercekten cok memnunum.Aradaki hız farkını da gectim, Ipad 4 onun yanında epey kaba ve cirkin duruyor,pili de bu incelige ragmen gercekten cok uzun gidiyor.KEsinlikle 150-200 TL farka deger.Air bana 1045TL-111 TL chip paraya geldi

• Şunu belirtmek isterim Air tabi ki bir üst versiyon olduğu için daha iyi işlemci ve daha minimize bir tasarıma sahip. Fiyat konusunda sıkıntı yaşayanlar için iPad 4, Air için alternatif bir ürün. Eğer imkanınız varsa biraz daha koyup Air alabilirsiniz.
  • Alıp eline geçen oldu mu acaba? 3 gündür bekliyoruz adamlar bir kargo veremedi.

• R0dosto kullanıcısına yanıt
    indirimli ürünleri toptan kargoluyorlar diye biliyorum o yüzden belirli bir günde gönderiyorlar
  • VeNoM kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi güzel diyorsunuz da 4.gün ve halen kargo bilgisi yok. Adamları arıyorum doğru düzgün ilgilenmiyorlar bile. Hayır fırsat yakaladık şimdi yok ürün elimizde tarzında bir dönüş yaparlarsa beklediğimle kalıcam

• Ipad air 100 tl fazlasına bulunabildiği için ipad 4 yerine air almak çok daha mantıklı.

Kendim satıyorum diye söylemiyorum ama puan kampanyası ile 980 civarına ipad air daha alınası duruyor..
  • -YağmurAdam- - kullanıcısına yanıt
    nerede var 100 lira fazlasına
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

nerede var 100 lira fazlasına

Nakit alımda bende var. Nakit almak istemezseniz yukarıda yazdığım gibi kliksa'da puan kampanyası ile mevcut. 1099'a satılıyor. 100 süreli worldpuan veriyor (Adios süresiz)
  • Bende ipad4 babamda air var.ipad 4dusunenler alsin arada hissedilir bir fark yok rahat olun.sadece daha hafif bir cihaz.catir catir moderncombat4 oynuyorum multiplayer,keza diger programlarda ayni sekilde.ikinci el daha ucuza air var muhabbetinide aldanmayin,2.el daha ucuza ipad4de var ;)

• -YağmurAdam- - kullanıcısına yanıt
    anladım. nakite almam şuan için zor

hepsi buradadaki kampanyadan alabilirim ben de maksimum kampanyasıyla 1075e geliyor + 150/75 liralık hediye çeki de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

quote:

Orijinalden alıntı: Zobarak

1gb ram, alan çok pişman olur, hayattaki tek amacı iphone 5s alabilmek olan oksye hazırlananan sivilceli kız değilseniz almayın

Hızın sadece Ram olduğunu düşününen biri daha. Sivilceli kız olayına hiç girme bence bu laftan sonra.

Sen gidip 8GB RAM'li 250 TL'lik tabletlerden al o zaman. Senin mantığına göre hem ucuz olmuş olur hemde dünyanın en hızlı tableti olmuş olur.

Cihazla ilgili yoruma gelirsek. iPad bildiğiniz gibi tabletlerin babası. iOS stabilitesi de ortada zaten. Sorunsuz bir tablet arıyorsanız bu fiyata kaçırmayın derim. Arkadaşın dediği 1GB Ram'e takılmayın. A6X işlemcisi ile açmadığı oyun, program yok. Bu işlerden hiç anlamıyorsanız en basitinden gidip elektronik marketlerde kıyaslama yaparak farkı görebilirsiniz.

Eğer parayı denkleştirebilirsem bende bir adet sipariş geçicem bugün.

hız sadece ram değildir. Fakat ram'siz de hız yeterli değildir.
    ios 7'de 1gb ram'in yeterli olmadığı bilnen bir gerçek. 2014 yılında 1200 Tl para verip alacağım ipad'de 5-6 sekme açıp rahat rahat gezebilmeliyim. Fakat o toz konduramadığın ram yüzünden sürekli sayfaları reload ediyor cihaz. Artık telefonlar da bile 3 gb ram'lerden bahsediyoruz. O fiyattaki bir tablete 2 gb ram koymamak ayıp.

• Bir ipad air kullanıcısı olarak diyebilirim ki bu cihaz malesef web tarama performansı olarak iyi degil dusuk Ram den dolayı..Sayfalar diger sekmeye gecince reload oluyor,ayrıca facebook gibi bir sitenin masaustu versiyonunu acınca dusuk ramden dolayı kilitlenip atabiliyor tarayıcıdan..Oyun,ekran,pil olarak muthis cihaz ama web tarama,multimedya player olarak 2gb ve uzeri Android cihazlara yonelmenizde fayda var

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Ipad4e takılıyor deyip android al dersen çarpılırsın, günah!

• quote:

Orijinalden alıntı: deblod

Android artık eski android değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 24 Nisan 2014; 16:52:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deblod

Takılıyor yazmadım ki ben,dusuk Ram den dolayı cihaz tıkanıyor,programlar-sayfalar kapanıyor dedim anlamadan atlamayın her seye...

Ayrıca su an 1000 TL civarındaki hic bir Android cihaz kolay kolay takılmaz,donmaz son kullandıgın android 2.2 falan olsa gerek..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.