Şimdi Ara

iPad Pro 32gb -iPad air2 64gb ve EĞİTİM İÇİN APPLE Hangisi uygun bana sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben okula bilgisayar taşımaktan sıkıldığım için otobüste,kütüphanede,ders aralarında slayt okuyabilmek için tablet almaya karar verdim.

Tableti sıklıkla slayt okumak ve ders ile ilgili resimlere bakmak için kullanmak istiyorum.

Kararsız kaldığım nokta şu: zaten ios usb bağlanmasına ya da bilgisayardan dosya atılmasına izin vermiyor.Buluta google drive yüklücem tüm slaytlarımı orada okuyacağım.Bütçemde 2bin civarı.

İpad pro 32gb mı almalıyım? yoksa ipad air 2 64 gb mı ?

Yeni iPad çıkar mı bir de sizce bekleyebilirim çıkıcak ise.

Birde şu eğitim indirimi bitince sizce yeni bir şey gelir mi ? Şuan kulaklık veriyor kulaklık ihtiyacım yok aslında.5Eylülde bu kulaklık biticekmiş 5 eylülden sonra ürünün fiyatını mı indirirler eğitim için yoksa yine başka bir aksesuarı bedava mı verirler ? BU kulaklık hediyesi yokken nasıl oluyordu bilginiz var mı ?

çoook teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytar. -- 26 Ağustos 2016; 0:07:14 >

• Laptop taşımaktan sıkıldıysan ipad pro taşımaktanda sıkılırsın. Bulut drive larda pek kullanıllı değil ayrıca hızlı bir internet lazım ona 100-200 mblık dosyaları sittin sene yükleyemiyoda indiremiyoda saatlerce bekliyosun. ipad mini daha taşınabilir geldi bana daha iyi olur sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Laptop taşımaktan sıkıldıysan ipad pro taşımaktanda sıkılırsın. Bulut drive larda pek kullanıllı değil ayrıca hızlı bir internet lazım ona 100-200 mblık dosyaları sittin sene yükleyemiyoda indiremiyoda saatlerce bekliyosun. ipad mini daha taşınabilir geldi bana daha iyi olur sanki.

Upload olarak üniversite internetini kullanıyorum.200mbit kadar upload hızı var. 5 dakikada tüm yılın notlarını yükleyebiliyorum. Samsungun 250 liralık tırt tabletini kullandım bu yıl idare etti.Ama şarjı yetmiyordu.Çok küçüktü ve takılıyordu. iPadn 9.7 liğini düşünüyorum 12 küsür boyuttakisi zaten çok büyük.Çantama atarım çıkarım evden diye düşünüyorum ipadi.

iphone ve macbook ta kullanıyorum.Bu yüzden ios düşündüm aslında.Diğer markalarda güzel öneriler var ise değerlendirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytar. -- 26 Ağustos 2016; 0:25:17 >

• Air 2 işini görür. Ama ilerde kalemde alırım işime yarar dersen pro almalısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad veya surface

• quote:

Orijinalden alıntı: drkengin

iPad veya surface

Şimdi baktım surfaceslere fiyatları çok yüksek.Sanırım profesyonel çizim tableti onlar.Ben çizim ile ilgili bir iş ile uğraşmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Air 2 işini görür. Ama ilerde kalemde alırım işime yarar dersen pro almalısın.

Ben pek anlamıyorum bir sorum daha var.Drive dan slayt okucam dedim ya.32 gb yeterli olur mu ? Çok fazla uygulama yüklemem clash of clans,spotify,soundcloud falan yeter.Drivedan slayt açınca hafızadan gidiyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baytar. kullanıcısına yanıt
    Kalem kullanmayacaksan air2 kullanıcaksan pro. Ama macbookun hangisi merak ettim. ipadin macbook air yada yeni macbooklara göre +sı yok bence. Proların var oda kalem

• quote:

Orijinalden alıntı: ASAP Rocky

Kalem kullanmayacaksan air2 kullanıcaksan pro. Ama macbookun hangisi merak ettim. ipadin macbook air yada yeni macbooklara göre +sı yok bence. Proların var oda kalem

retina ekranlı 13 inç macbook pro kullanıyorum.

bulmuşken sorayım. iphone6 s kullanıyormuşunuz.Bende de var 6s.Alırken 16 az dediler 64 aldım boş boş duruyor telefon.Siz 16 almışınız telefonu tabletide 32.32gb lık tablette yer sıkıntısı yaşıyor musunuz ? 128 gerekli mi sizce ?
  • Kesinlikle ipad pro alın su an kullanyorum gayet memnunum 32 sadece wifi modelini aldım bana yetiyor su anda 18 gb bosluk var yukleyecegim uygulama yok su an için word powerpoint exceli aktif olarak kullanıyorum stand ve bluetooth klavyeyle birlikte kullanıyorum su anda hoparlorleri gercekten mukemmel ve tasınabilirliği cok iyi egitim+havale indirimiyle 2073 tlye falan tekabul etti ve yanında 699tllik powerbeats2 kulaklık verdiler kulaklıklar ozellikle spor yaparken cok iyi oluyor beats kampansı 5 eylulde sona eriyormus (bu arada iphone 6s 64gb kullanıcısıyım 32 gb boslugum var 38 uygulama yuklu ve yuksek grafikli oyun sadece modern combat var 9500 fotograf var bilindik sosyal medya uygulamalarının hepsi yuklu buna ek olarak i movie de yuklu anlayacagın ipadde cok fotograf cekmeyec
    egin için hafıza yetecektir diye dusunuyorum ) ek olarak 128 gb ipadde kullanıma göre değişir fakat 256 gb cidden gereksiz gibi geldi bana

32 gb bence ortalama kullanicilar icin tam yeterli bir alan gerci sizin kullanima gore 16da yeter ama siz bilirsiniz.
    Bende tableti sizin gibi kullaniyorum okulda not alma pdf kitaplari icinde tutuyorum falan. 16 gb air 2 yeterli gibi suan.

• Surface pro bence bu iş için en uygunu.Hem surface tam sürüm windows 10 ile geliyor.Onenote uygulaması efsane zaten.Büyük gelirse pro 9.7 alın bence hocam.Kalemi çok büyük artı.Not alırken pdfler ile uğraşırken.
    Bana yetiyor. 64lük 6s e gereksiz para vermek istemedim dolduracağim max 2küsür filan olurdu ne gerek var? ipadde ise durum daha farklı telefona göre daha çok uygulama, video filan bulunduruyorum ama 32gb bana yetiyor. Çünkü ipaddede müzik bulundurmuyorum mesela. Bir sezon dizi 5gb filan yer kaplıyor izleyince siliyorum vs. Ama hafıza olarak gayet yetiyor bana

• AyfonDelisi A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de ipad pro 9.7 hakkında araştırmalar yapıyorum..

Yorumunuzda office programlarını kullandığınızı söylemişsiniz, benim de pc ve tablette en fazla kullandığım özellikler word ve powerpoint...

Bunun için ipadde powerpoint sunumu hazırlamak kolay mı hocam ? Rahatlık sağlıyo mu ? Yoksa windows pcnin rahatlığını vermiyor mu ?

Sürekli sunum hazırlayan biri için ipad tavsiye eder misiniz ?
    Diğer kullanıcı arkadaşlar da görüşlerini yazarsa sevinirim.

• iPad Pro mu kullanıyorsunuz merak ettim :)
  • Jönnnn J kullanıcısına yanıt
    Pc rahatlığında değil şimdilik ama üzecek kadarda kötü değil. Windows tarafında bu kadar hafif ve iyi çalışan bir cihaz surface var galiba onunda fiyatına değermi tartışılır

• Surface seviyelerine çıkacak bi bütçem yok hocam şimdilik, onun için onu direkt eledim.

6 yıllık bi pc'im var beni her zor durumda kurtarıyo ama şöyle stabil çalışan, hafif, word dosyası hazırlayacağım, powerpoint sunusu hazırlayacağım bi alet ihtiyacı duyuyorum.
    Arkadaşlar pro al kalemini de al senin işini görür dediler..

Sizin yorumda da "üzecek kadar değil" sözünden alınabileceğini anladım, doğru mudur hocam ?

• Jönnnn J kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle windowsa alışkınsanız o deneyimi vermez bu gerçek. Ben öyleyim en azından ama bu performans kötü anlamına gelmez. ipad pro gayet güzel bir cihaz siz sadece office uygulamaları için kullanacaksaniz gayet yeterli gelir ama onun harici indirme filan yapamazsiniz tam bir pc deneyimi vermez haberiniz olsun.

• Surface 'i tercih et bence o daha çok işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

iPad Pro mu kullanıyorsunuz merak ettim :)

Yok hocam da 1 sonraki nesilini almayi dusunuyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.