Şimdi Ara

ipad miniye vınn bağlanırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    ipad mini wifi modeli almayı düşünüyorum buna harici 3g vınn bağlanırmı

mesela şu sırayla; lighting kablosunun ucundaki erkek usb girişine çift taraflı dişi usb takıp sonra 3g vınn takarsam olurmu

Orijinalden alıntı: ahmet_salih

merhaba arkdaşlar,

mesela şu sırayla; lighting kablosunun ucundaki erkek usb girişine çift taraflı dişi usb takıp sonra 3g vınn takarsam olurmu

Tahminimce olmuyordur. Olsa bile alacağın aparat sim kart takılan modelle sim kartsız modelin arasındaki fiyat farkı kadar, hatta daha fazla olacaktır.

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

merhaba arkdaşlar,

Tahminimce olmuyordur. Olsa bile alacağın aparat sim kart takılan modelle sim kartsız modelin arasındaki fiyat farkı kadar, hatta daha fazla olacaktır.

fakat usb aparatı 5 lira ve zaten bende vınn var

normalde ipadin aslı 3g li olursa nerden baksan 100 lira gider

belki senin dediğin gibi olmayadabilir

cevap için teşekkürler.

başka arkadaşlarda bu soru cevap verirse sevinirim...

• usb aparati dediginiz camera connection kit diye satiliyor ve depolama birimlerinden goruntu aktarimi icin kullaniliyor.

donanim olarak mumkun degil diyemeyiz ama yazilim olarak mumkun degil belki jailbreak yaptiktan sonra ilgili bir tweak bulabilirseniz mumkun olabilir.(tabi bu benim tahminim)

Orijinalden alıntı: nEO147

usb aparati dediginiz camera connection kit diye satiliyor ve depolama birimlerinden goruntu aktarimi icin kullaniliyor.

donanim olarak mumkun degil diyemeyiz ama yazilim olarak mumkun degil belki jailbreak yaptiktan sonra ilgili bir tweak bulabilirseniz mumkun olabilir.(tabi bu benim tahminim)

ben anlatamadım aparat dediğim bu

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/usb-uzatma-aparati-usb-disi-disi-cevirici-69331551

camera connection değil...

yani diyorumki lightning kabloyu ipad mini takınca diyer ucu usb olduğundan bu aparatı takıp diğer ucunuda vınn takarsak olur mu diyorum???

• bana oyle geliyor ki yanlis anlasildigi uzere daha mumkundu :) bu sekilde ipadin herhangi bir usb aygiti taniyacagina ihtimal vermiyorum.

bunu böyle deneyen arkadaşlar varsa yardım bekliyorum çünkü camera connection 120 TL civarı...

ios disardan veri girisine cok kapali bir sistem oldugu icin ozellikle de jb yokken imkansiz gibi geliyor. sonucta bilgisayardan baglanirken bile bir yazilim yukleniyor bilgisayara, ipad icin ozel yazilmis yazilim gerektirir ve bu ancak jb ile mumkun olabilir ve ayrica bunlardan bir sekilde usb den vinn i tanitabilirsen...

quote:

Orijinalden alıntı: nEO147

usb aparati dediginiz camera connection kit diye satiliyor ve depolama birimlerinden goruntu aktarimi icin kullaniliyor.

ben anlatamadım aparat dediğim bu

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/usb-uzatma-aparati-usb-disi-disi-cevirici-69331551

camera connection değil...

yani diyorumki lightning kabloyu ipad mini takınca diyer ucu usb olduğundan bu aparatı takıp diğer ucunuda vınn takarsak olur mu diyorum???

ipad mini'ye windows kurarsan olur driver'dan kaybeder

• ainol fire almanı tavsiye ederim eğer böyle birşey kullanıcaksan :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.