Bildirim
ipad miniye vınn bağlanırmı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet_salih
merhaba arkdaşlar,
ipad mini wifi modeli almayı düşünüyorum buna harici 3g vınn bağlanırmı
mesela şu sırayla; lighting kablosunun ucundaki erkek usb girişine çift taraflı dişi usb takıp sonra 3g vınn takarsam olurmu
Tahminimce olmuyordur. Olsa bile alacağın aparat sim kart takılan modelle sim kartsız modelin arasındaki fiyat farkı kadar, hatta daha fazla olacaktır._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: k_t_destek
quote:
merhaba arkdaşlar,
ipad mini wifi modeli almayı düşünüyorum buna harici 3g vınn bağlanırmı
mesela şu sırayla; lighting kablosunun ucundaki erkek usb girişine çift taraflı dişi usb takıp sonra 3g vınn takarsam olurmu
Tahminimce olmuyordur. Olsa bile alacağın aparat sim kart takılan modelle sim kartsız modelin arasındaki fiyat farkı kadar, hatta daha fazla olacaktır.
fakat usb aparatı 5 lira ve zaten bende vınn var
normalde ipadin aslı 3g li olursa nerden baksan 100 lira gider
belki senin dediğin gibi olmayadabilir
cevap için teşekkürler.
başka arkadaşlarda bu soru cevap verirse sevinirim..._____________________________
-
usb aparati dediginiz camera connection kit diye satiliyor ve depolama birimlerinden goruntu aktarimi icin kullaniliyor.
donanim olarak mumkun degil diyemeyiz ama yazilim olarak mumkun degil belki jailbreak yaptiktan sonra ilgili bir tweak bulabilirseniz mumkun olabilir.(tabi bu benim tahminim)_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: nEO147
usb aparati dediginiz camera connection kit diye satiliyor ve depolama birimlerinden goruntu aktarimi icin kullaniliyor.
donanim olarak mumkun degil diyemeyiz ama yazilim olarak mumkun degil belki jailbreak yaptiktan sonra ilgili bir tweak bulabilirseniz mumkun olabilir.(tabi bu benim tahminim)
ben anlatamadım
aparat dediğim bu
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/usb-uzatma-aparati-usb-disi-disi-cevirici-69331551
camera connection değil...
yani diyorumki lightning kabloyu ipad mini takınca diyer ucu usb olduğundan bu aparatı takıp diğer ucunuda vınn takarsak olur mu diyorum???
teşekkürler
bunu böyle deneyen arkadaşlar varsa yardım bekliyorum çünkü camera connection 120 TL civarı..._____________________________ -
bende onu diyorum camera connection kit 120TL eger 5TL lik donusturucu de ayni islevi goruyorsa insanlar bosuna mi verdi bu parayi..:)
ios disardan veri girisine cok kapali bir sistem oldugu icin ozellikle de jb yokken imkansiz gibi geliyor. sonucta bilgisayardan baglanirken bile bir yazilim yukleniyor bilgisayara, ipad icin ozel yazilmis yazilim gerektirir ve bu ancak jb ile mumkun olabilir ve ayrica bunlardan bir sekilde usb den vinn i tanitabilirsen..._____________________________ -
o zaman bu 120 TL yi vereceğime 3g lisini alırım daha iyi _____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: nEO147
donanim olarak mumkun degil diyemeyiz ama yazilim olarak mumkun degil belki jailbreak yaptiktan sonra ilgili bir tweak bulabilirseniz mumkun olabilir.(tabi bu benim tahminim)
ben anlatamadım
aparat dediğim bu
http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/usb-uzatma-aparati-usb-disi-disi-cevirici-69331551
camera connection değil...
yani diyorumki lightning kabloyu ipad mini takınca diyer ucu usb olduğundan bu aparatı takıp diğer ucunuda vınn takarsak olur mu diyorum???
ipad mini'ye windows kurarsan olur
driver'dan kaybeder
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler