Şimdi Ara

iPad Mini Retina Ne kadar olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikli olarak kendi kişisel görüşüm ipad mini retina gerçekten beklenenden çok daha iyi bir güçlendirilmeyle karşımıza çıktı, ancak forumda ve sözlük gibi yerlerde 400$ olduğu için Türkiye'de 1000 liradan aşağı olmaz diyorlar, fakat ben tecrübelerime dayanarak belirtmek istiyorum ki geçen sene ipad mini çıktığında 400$ dı ve Türkiye'de 599 liraya satıldığı zamanlar bile oldu ve genel olarak fiyatları 700 liranın üzerine çok fazla çıkmadı keza halen de öyle, peki ne fark var ki bu ürün 1000 liraya satılsın ? Tahminim iyi araştırma, kampanya takibi vs. ile bu ürünü de 750 lira civarına bulabileceğimiz yönünde, sizlerin görüşleri nelerdir ? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler,

İyi geceler dilerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Açıkçası ben de merak ediyorum dediklerinizi hocam. O yüzden takip
  • 1199-1399 arası girer tahminim ama apple store nasıl etkiler bilinmez
  • 849 TL gorursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ilk ipad mininin fiyati ne kadar olur arkadaslar?

• iPad Mini With Leş Display 650₺'ye satılıyorken en fazla 500₺'e düşer senin iPad Mini With Retina Display'ı 750₺'den alma şansın hiç yok. 899₺ olabilir.

• 4g lisi 1499 tl den girer diye dusunuyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 16 GB WiFi modeli 1099TL'den piyasaya giris yapar diye dusunuyorum.

• Bence ipad mini retina n11 de en fazla 950 lira olucak sonrada 850 ye düşücek. Eski mini türkiyeye 329$'dan giriyordu yeni retina mini 399$ giricek arada 70 dolar fark var bu vergilerle bize 100$ olarak yansır yani 200 lira fark olucak. N11 de ipad mini 689 ipad mini retina 889 olmalı ama yeni olduğu için 950 tlden satarlar

• ipad mini nin piyasada kalacağı ve apple ürünlerinin fiyatının düşmediği gözenünde bulundurulursa(bkz.3gs);
    retina ipad mininin 4G destekli olanının 1000 tl altı olma ihtimali yok, 16gbwifi en düşük modeli ise 1000tl civarlarında sezonu açar. eski ipad mininin düştüğü seviyelere de asla inmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzdesign -- 23 Ekim 2013; 0:02:46 >
  • İlk çıkan ipad dahil olmak üzere tüm ipad leri kullanmış biri olarak, Ipad 2 de aldığım tadı hiçbirinde alamadım. Neden? Aldığım tek 3G li ipad, ipad 2 ydi de ondan..

Ipad de biraz bütçe ayırın ama 3G li model alın, mobil olarak kullanmanın keyfi çok başka..
  • retinadan dolayı 1000 liranın altına kesinlikle düşürmezler üstadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 899 - 999- 1049 benzeri fiyatlarda olur tahminim.

• 899 TL olacaktır.
  • Mini gibi 600-650 tl ye düştüğünde alacağım inşallah...

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    Sen nedense bende bloklu gözüküyordun. Ya forum hatası ya da telefondayken yanlışlıkla bastım. Neyse bir alıp veremediğim yok, kaldırdım bloğu.

• 999 TL benim tahminim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Sen nedense bende bloklu gözüküyordun. Ya forum hatası ya da telefondayken yanlışlıkla bastım. Neyse bir alıp veremediğim yok, kaldırdım bloğu.

Haha, caniniz sagolsun hocam kimsenin tavuguna kist demedik daha :)

• 799 veya 899 Tl olacaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800 ü geçmez 16gb wifi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.