Şimdi Ara

İpad Mini Retina Display Hafıza Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ipad mini retina almak istiyorum fakat 32GB ve 64GB arasında kaldım. Daha önceden tablet kullanmadım ve hangisinin bellek boyutu benim için uygun bilemiyorum. Siz ipadınızde kaç program, oyun, resim&video ve film barındırdığınızı yazarsanız benim ve benim durumumdaki arkadaşların sorularının cevaplanması bakımından yardımcı olur diye düşünüyorum.

• ipadde müzik ve video tutcaksan 64 al,
    müzik için spotify vs uygulamalar kullanır, bir kaç yüksek boyutlu oyun, dergi ve internette surf için kullanıcam diyorsanız 32 yeterli gelir.
  • Kullanımınıza bağlı ama 32 gb çoğu kişiye yetiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Kullanımınıza bağlı ama 32 gb çoğu kişiye yetiyor.

Butun ozelliklerine baktigimzda ayni ama hangisini onerirsiniz ??airmi minimi?

• Ben olsam mini alırım. Taşınabilirlik açısından oldukça pratik. Ajanda, defter kadar bişey. Çözünürlüğü de artık retina.

• Çok genel bir cevap, kullanan birisi olsa daha çözüm odaklı cevap verebilir diye düşünüyorum.
    O ŞAHIS KONUYA BEKLENİYOR ...
  • bana 16gb yetiyor müziklerim telefonumda sadece uygulamalar ve oyunlar tabletimde dizi film izlemem hiç. 32gb bence hayliyle yetecektir 64 fazla lüks
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende birkaç gün önce ipad air 32gb aldim, arkadasımda ipad3 64gb var ve uzun süredir kullanıyor, bana ss attı hakkında bölümünü, arkadasımın ipadinde
    406 mp3,
    24video,
    519 fotograf,
    176 uygulama
    mevcut kapasite 57,2GB
    geriye kalan kullanılabilir kapasite ise 41GB.

Yani yaklaşık 16GB kullanıyor, bende ona yakın bir kullanım yapacağımı düşünerek 32GB satın aldım.

Bence depolama yapmayan biri için 32GB yeterli, 16GB'ın az geleceğini düşünüyorum.

Ayrıca zaten mevcut bir akıllı telefonununz varsa ipad air almanızı öneririm. Küçük ekranlı bir ürün zaten elinizde mevcut ise bence büyük alın.

İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: frtfrtfrtfrt

Bende birkaç gün önce ipad air 32gb aldim, arkadasımda ipad3 64gb var ve uzun süredir kullanıyor, bana ss attı hakkında bölümünü, arkadasımın ipadinde
    406 mp3,
    24video,
    519 fotograf,
    176 uygulama
    mevcut kapasite 57,2GB
    geriye kalan kullanılabilir kapasite ise 41GB.

Yani yaklaşık 16GB kullanıyor, bende ona yakın bir kullanım yapacağımı düşünerek 32GB satın aldım.

Bence depolama yapmayan biri için 32GB yeterli, 16GB'ın az geleceğini düşünüyorum.

Ayrıca zaten mevcut bir akıllı telefonununz varsa ipad air almanızı öneririm. Küçük ekranlı bir ürün zaten elinizde mevcut ise bence büyük alın.

İyi forumlar.

Eyvallah beklediğim cevap işte buydu. Sanırım seçimim ipad mini 32GB olacak, akıllı telefona şuan sahip değilim ve bilerek almıyorum, şarj süresi artmadıkça şuan akıllı cihaz alınması taraftarı değilim, alırsan da sanırım apple marka çözümlü bir ürünü alırım diye düşünüyorum(ekranının büyüyeceğini varsayarak)

• @RoadSing3r

Mini/air tercihinizi yaparken iyi dusunun kisa vadede iphone veya akilli telefon sahibi olmayi dusunuyorsaniz, film dizi vb video izliyorsaniz ve ipadinizi genelde kapali ortamlarda kullanacaksaniz air almanizi tavsiye ederim. Ancak mobilite sizin icin onemliyse ve 7,9inc size yeterli geliyorsa mini alin. Air artik eski jenerasyonlara gore ciddi oranda kuculdu ve hafiflesti, mutlaka iki urunu de detaylica incelemeden elinize almadan tercih etmeyin bence. Baska arkadasim hem iphone 5sahibi hemde ipad mini ve ikisinide kullaniyor o da cok memnun ikisindende. Sonucta tamamen kisisel zevkler ve ihtiyaclar. İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitede sıkıcı hocaların derslerinde, tramvayda yolculuk ederken vs kullanmayı planlıyorum, bu açıdan da baktığım zaman mini bir adım önde ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadSing3r -- 15 Aralık 2013; 22:29:52 >
  • RoadSing3r kullanıcısına yanıt
    Kullandıgım için cevap verdim işde hocam. Şuan 2.2 gb kullanım alanım kaldı.
     İpad Mini Retina Display Hafıza Seçimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    Sistem kaçını kullanıyor acaba ?
  • Tabiki o zaman direk mini almalisiniz, mini cok daha kisiye ozel bir cihaz, airi disarda rahat kullanamazsiniz. @RoadSing3r

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoadSing3r kullanıcısına yanıt
    Toplam kapasite 12.9 gerisini sistem kullanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoadSing3r

Üniversitede sıkıcı hocaların derslerinde, tramvayda yolculuk ederken vs kullanmayı planlıyorum, bu açıdan da baktığım zaman mini bir adım önde ...

Benim montun cebine sığıyor mini, süper tatlı bir cihaz.
  • HeliTeknik kullanıcısına yanıt
    Benimkine sığmıyor Bu çarşamba incelemesi olacak donanimhaberde fakat o kadar bekleyemeyeceğim zaten 3 haftaya anca ulaşıyor elime ...
  • Cevaplar için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoadSing3r -- 15 Aralık 2013; 23:49:42 >
  • Bu arada Wi-Fi + Cellular modelini alacağım malum dışarıya taşıyacağım bu cihazı. Önerdiğiniz operatör var mı ? ( Sadece internet paketi için)
  • Ben ipad mini 32 GB kullanıyorum, ancak yetiyor, ama itiraf edeyim bir sürü oynamadığım oyunla dolu.
    Retina bir cihaz için 32'den aşağısı bence uygun değil (aksini düşünenlere saygı duyarım)
    Aslında ideali 64 GB bence ama fiyat 1.700 TL oluyor ki, ipad'i ne kadar seversem seveyim eni konu bir tablet için 1700 çok fazla, bu nedenle bende 32 GB alacağım sanırım
    1.400'e bulduğumda alırım :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.