Şimdi Ara

ipad mini mi yoksa akıllı telefon mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an akıllı telefonum yok tabletimde, 700 tl bütçem var, ipad mini mi almalıyım yoksa o ayarda bir akıllı telefon mu?
    Retinalı mini alamam çok pahalı benim için eğer retinasız işe yaramaz ise bir akıllı telefon alacağım siz ne düşünüyorsunuz varmı bu paraya bir telefon yada tablet??

• Öncelikle akıllı telefon Alman daha mantıklı olur. Çünkü telefon daha taşınabilir ve daha işlevsel.
    Ben ilk başta akıllı telefon aldım, 1 yıl sonra ipad aldım. Çünkü ekranı büyük ve pili daha uzun ömürlüydü. Şimdi MacBook air aldım ama hala ipad mini'mi kullanıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6"lik boyutuyla ve 799tl fiyatıyla Zenfone 6 alırsan hem tablet hem telefon görevi görür senin için. Ama o çok büyük dersen 699TLye 5"lik zenfone5te alabilirsin.
  • peki nokia 1320 veya 720 hangisini önerirsiniz, 720 deki 512 ram wp 8.1 de sıkıntı yapar mı
  • Nokia alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    iphone 4 ve 4s çok eski hatta iphone 4 ios 7 ile nal topluyor aman sakın android deme 10 gb rami bile olsa verem eder adamı , şu ana kadar ki en stabil sistem wp 8 hatta 8.1 -- kamerası özel lensler ile güzel geldi bana en önemlisi takılmadan her bir şeyi yapıyor olması ie ile harikalar yaratıyor ve clear black teknolojisi ayrı tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sta1234

iphone 4 ve 4s çok eski hatta iphone 4 ios 7 ile nal topluyor aman sakın android deme 10 gb rami bile olsa verem eder adamı , şu ana kadar ki en stabil sistem wp 8 hatta 8.1 -- kamerası özel lensler ile güzel geldi bana en önemlisi takılmadan her bir şeyi yapıyor olması ie ile harikalar yaratıyor ve clear black teknolojisi ayrı tabi

O marketle anca kutu kutu pense oynarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

peki nokia 1320 veya 720 hangisini önerirsiniz, 720 deki 512 ram wp 8.1 de sıkıntı yapar mı

Lumia kullanıyorum, marketi çok dar. Tavsiyem hem fiyat hemde kamera açısından Zenfone6 alman.
  • CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Sadece twitter ve whatsapp kullaniyorum

• quote:

O zaman iphone ne yapacaksın çok merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

O zaman iphone ne yapacaksın çok merak ettim

Iphone alicam demedim ki sadece butceme gore yok dedim, ayrica cok uygulama kullanmadigim nette gezmedigim anlamina gelmez

• sta1234 S kullanıcısına yanıt
    Lumia al hocam

• Kesinlikle zenphone 6 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyprox

Lumia al hocam

720 veya 820 hangisi

• sta1234 S kullanıcısına yanıt
    Bence 820

• Önce telefon

• Hocam sakın Nokia alma lumia 820 var bende aldığıma pişman oldum.Aman tekrar söylüyorum sakın bulaşma bile.
  • Boyle bir soruya herkesin cevabi akilli telefon olacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaragol6

Hocam sakın Nokia alma lumia 820 var bende aldığıma pişman oldum.Aman tekrar söylüyorum sakın bulaşma bile.

Neden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrekaragol6

Hocam sakın Nokia alma lumia 820 var bende aldığıma pişman oldum.Aman tekrar söylüyorum sakın bulaşma bile.

Neden

Hocam çünkü bazı programlar diğer platformlarda bedavayken burada parayla.Ve bu programlar diğer platformlarda 4-5 lirayken windows ta 10 lira civarı oluyor.Özgürlük adına hiçbir şey yok.Aradığım her uygulamayı bulamıyorum.Bence tek güzel yanı var hiç kasma donma yapmıyor.Bu da zaten çok kapalı bir sistem olduğundan kaynaklanıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.