Şimdi Ara

iPad Mini 2 vs Casper T9W Windows 8.1 Tablet Yardımlarınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İki ürün arasında kaldım. İlki ipad mini 2 yani ipad mini retina diğeri ise casper t9w windows 8.1 li 9 inch tablet. İpad mini 2 apple store da 900 tl. Casper 500 tl sıfırı. İki ürünü de çok beğeniyorum. Casper i düşünüyordum ama kafama soru işaretleri takıldı. Birincisi her çin malı tablette olan wifi çekim problemi. Diğeri ise bataryanın ömrünün az olabileceği düşüncesi ve windowsun şişme yapması. Bizde iki tane casper laptop vardı ve her ikisinin pili de 2 yıl sonunda tamamen bitti. Yani fişle kullanıyorduk. Yoksa çalışmıyordu. Casperin ekranının full hd olması avantaj. iPad mini 2 nin ekranı full hd den de yüksek. Ayrıca ipad da kasma şişme derdi yok. Fazla fotoğraf çekmiyorum zaten. Bu şekilde İpad mini 2 aklımda hiçbir soru işareti bırakmıyor. Alacağım tableti en az 3 sene kullanmayı planlıyorum. O yüzden ipad daha iyi görünüyor benim için. Amacım ise her iki tablette de genel olarak oyun oynamak ve kitap okumak olabilir. Ama lise sonda olduğum için zaten günde en fazla yarım saat oyun oynayabilirim. Diğer vakitlerimde tabi ki ders çalışıyorum. Fiyat olarak ikisini de alabilecek durumum var. Sizce hangi ürün bana avantajlı gelir? Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler.

• Casper?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YereDusenAdam kullanıcısına yanıt
    Komik geldi demi? Durum bu. Cevap bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurranger

Komik geldi demi? Durum bu. Cevap bekliyorum.

Hocam ileride pişmanlık yaşamamak için iPad Mini 2 tavsiye ederim ben size :)

• YereDusenAdam kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Casperi bilemem ama geçen sene superonline hediyesi olan Asus memopad kullandım.
    Bir-iki ay içinde cihaz hantallaşmaya başladı.
    Pili desen ayrı bir dert,cihazı aktif kullandığım zamanlarda 2,5 saat sonra şarj edecek priz arardım.
    Birgün çoklu sayfa açmıştım tepki vermedi artık nasıl sinirlendiysem ekrana kuvvetli bir şekilde bastırdım,ekran karardı kaldı.
    Sonrasında appledan mini 2 siparişi geçtim ve anladım ki tablet ipad demekmiş
    Memopad denen oyuncaktan sonra edindiğim tecrübeye dayanarak söylüyorum ,hızlı tepki süresi ve 10-11 saat kullanım süresi ile gerçek tablet tecrübesi ipad demektir kesin ve net.
  • GILMOUR kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Dediklerinizin aynısını zaten ben de düşünüyorum. Tablet demek ipad demektir. Bende de 3 senelik çin malı codegen tablet var. Performans olarak berbat. İpad kullananlara soruyorum. Hep onlar da sizin dediklerinizi söylüyorlar. Ben de ipad mini 2 alıp kendimi gerçekten tablet kullanmış gibi hissetmek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onurranger O kullanıcısına yanıt
    Aldığın gün Ohh be diyeceksin
  • GILMOUR kullanıcısına yanıt
    İnşallah bakalım. Hayırlısı.
  • mini 2.

• quote:

Orijinalden alıntı: BigGamer

quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken

Tabiki de mini 2. En az 32gb almayı düşünebilirsin mesela;
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-ipad-mini2-retina-cok-temiz-32-gb-orjnl-smart-cover-li-239379975/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-64-gb-ipad-mini-2-wifi-retina-ekran-ve-kilif-238134246/detay

aynen :)

2. linkteki cihaz 800 liraya indirimdeyken Vatandan alınan cihaz. Teklif verirken ona göre vermeli. 1 sene kullanıp bir de üzerine karla satmaya çalışan tacirler var. Onlara dikkat.

• Tablet deyince, sadece tablet olarak kullanacaksanız, ipad ler 1. tercih olmalı. Zaten fark ettiğseniz, artık tabletlerde eskisi gibi model çıkmıyor, satış oranları düştü. Özel ihtiyaçtan dolayı windows a ihtiyacın yoksa, kesinlikle ipad. Diğerleri samsung, asus,lenovo vs. gibi firmalar bile yeterince yazılım desteği vermiyorlar, andoid 4 ile aldıysan en fazla android 5.x i görebiliyorsun, android 6 yı göremiyorsun. İpad lerde cihaz yavaşlasa bile ios 6 ile aldığın cihazı ios 9 hatta belki ios 10-11 leri bile görme ihtimalin var(İpad Air 2 için).
  • Mixenon kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • Valla kardeşim bir hevesle alıp 2 3 ay sonra kenara atmayacaksan ipad ama kendimi biliyorum hevesimi alır kenara atar çoluk çocuğa meze yaparım diyorsan al bir android fp tableti kullan gitsin kullandığın süre içersinde çok sıkıntı yapmaz kalır bir kenarda arada kullanırsın her gördüğünde bunada bu kadar para verdik çöp oldu demezsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu tartışmak bile çok gereksiz...

tabiki casper...
  • iPad Mini 2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi de farklı sınıflarda aletler. kalite olarak zaten ipad tartışılmaz. casper'in özelliği windows rt değil, bildiğin masaüstü windows yüklü olması. direk masaüstü çalışan programları çalıştırabiliyor ki benim çalıştığım eski şirket için süper olmuştu bu. daha önce hep rdp ile çalıştırabildiğimiz uygulamalarımız direk tablette çalışmaya başlamıştı.

ama sadece tablet kalitesiyse ipad dışında hiçbirşeyi tavsiye etmem. hele casper. casper türkiye'nin tek kurumsal yerli bilgisayar firmasıdır, teknik servisi çok iyidir vs.. vs.. ama tabletleri yine de pek iyi değil...
  • Tableti alıp ne yapacaksın? Amaç web,dizi film oyun ise tabiki apple. Yok sunumdur,flashdır, yada herhangi bir exe uzantılı programdır,ozaman Windows. Ancak Windows da casper Olmasın. Asus filan bak. o casperın işlemcisi vasat olabilir.

4 yıla yakın bir zamandır ipad2 kullanıyorum. Yaptığım sadece uzanırken film-dizi izlemek. İş yeri silverlight ile çalışan bi program kullanmaya başladı. Ancak benim pek kullanmama gerek yok,yoksa mecbur w8 li tablet alacaktım mecburen. İşte bu tip durumlarda iPad yeterli kalmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.