Şimdi Ara

İpad mini 2 mi ipod touch 5 mi alsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. 1 senedir (baya Uzunu bir zaman) Yeni ipod touch 5 almak istiyordum.Ama 2 ay önce ipad mini 2 ile karşılaştım. Oyun,Web ve ara sıra müzik için istiyorum (Galaxy Ace Mağdurlarındanım). Annem Elektronik eşyalara karşı bir nefret duyuyor (radyasyon,vb).Telefonu elime almama bile izin vermiyor. Bilgisayarı Hayal meyal hatırlıyorum.Bende anneme itouch 5'in hiç radyasyon üretmediğini hatta testlerinin olduğunu söyledim ve inandı . Sizce Hangisi beni daha uzun götürür? Hangisi daha performanslı? Birde taşınabilirlik söz konusu. Cevabınız yoksa lütfen uplarmısınız? Diğer İnsanlar yardımcı olabilir bunuda unutmayalım

• Mini 2 touch dan iki yıl daha ileri bir teknoloji.. Ve şarjı kat kat daha uzun gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce ne istediğine karar ver tablet mi yoksa iPod mu, yoksa bu karşılaşmada biri elma diğeri turta. Bana kalırsa iPad almak daha iyi ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad mini 2

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini 2 daha iyi bir tercih olur arada 2 yıl var

• kardesim touch bnm bildiğim 4s le aynı işlemciyi kullanıyor.Yani anlıcan biraz eski ama ipad mini 2 alman demek 2 yal daha çok götürür.Ayrıca mini 2 bariz batarya olarak daha iyi.Talınabilirlik olarak bakarsan mini de bildiğin tablet yani zaten tabletler bilgisayarların rahat taşınabilri olarak geçiyor.Bide windows 8 li tabletler var onlar hoşuma gidiyo çünkü exe çalıştırıp minecraft falan atıyosunuz.

• İtouch alma kardesm. Pisman olursun ben ipad mini varken aldım 2. Hafta sattım cok bile sabrettim. Hiçbir türlü alma o cihazı ipad mini 2 5sle aynı donanıma sahip mükemmel bir cihaz. Kesinlikle sonuç belli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 12 mi 13 mini mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iPad
  • Arkadaşlar ipad almaya karar verdim. Yorumlarınız için Teşekkürler

• oyun çok oynayacaksan bence en az 32 gb al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.