Şimdi Ara

İpad mi Android tablet mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda alacağım tablet fakat önce ipad 4 ün ne kadara geleceğini görmeliyim.

Şimdiden araştırayım dedim.

Yapacaklarım.

Film izleme (kaliteli bir şekilde)
    Çok sık youtubeda video izleme
    internette dolaşma ağırlıklı olarak wikipedia gibi bilgi siteleri ve youtube
    sorunsuz bir cihaz olması.

bateri, gitar, piyano gibi uygulamaların sağlam olması vs

Aslında yazarken bende fark ettim extrem bir iş yapmayacak mışım. Gerçi tablette xtrem ne yapılır oda var.

• Senin saydıklarını şimdilik iPad 3 ve 2 karşılar. Ekranda görüntünün güzel olması açısından iPad 3 veya 4. nesil tavsiyemdir.
    Fiyat seviyen 600-700 TL üzeriyse mutlaka iPad'e yönelinmeli, eğer o miktardan düşükse Android alternatif çok.
  • İşlemci ve grafik çipi baya değişmiş ipad 4 te o yüzden en azından fiyatları görmeden almayayım diyorum. Çok umudum olmasa da pişman olmak istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gary_2550

İşlemci ve grafik çipi baya değişmiş ipad 4 te o yüzden en azından fiyatları görmeden almayayım diyorum. Çok umudum olmasa da pişman olmak istemem.

Bahsettiğin özellikler ipad3'ü işaret ediyor. yeni 4. nesilin tanıtılmasıyla birlikte kampanyalardan 1000 TL'ye ipad3 bulabilirsin.

4. nesilden fiyat olarak çok bir uygunluk bekleme, Avrupa'da 700 TL olan ipad mini'ye şimdiden 1100 TL ön sipariş belirledi aç gözlüler
  • maddi durum var ve uygulama önemli diyorsan ipad serisinden en az ipad 2 olmakla birlikte daha üstlerine bak
    fakat çok para gitmesin az da olsa idare etsin tarzında düşünüyorsan androidlere bak...kusura bakma androidle şu aralar ilgilenemediğim için model veremicem ama para yoksa bile biraz bekle ipad al derim sonunda karlı çıkacak sensin..
  • ipade film atarken sıkıntı oluyor falan diye okumuştum o yüzden açtım aslında konuyu.

gönlüm ipadden yana
  • hocam film indirme programları var 1dolar gibi fiyatlara online izleme var yada en kralı jb yaparsın paşalar gibi her şey sende nfs çıktı güm jb de indirdim..doğruluğu tartışılır bi konu ama onsuz da yapamazsın bi yerde bence ipad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Linux mu Android mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nexus 7 i da bir Araştır hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus 7 yi biliyorum fakat android tabletlerde tam verimli değilmiş diye duydum
  • quote:

ipade film atarken sıkıntı oluyor falan diye okumuştum o yüzden açtım aslında konuyu.

gönlüm ipadden yana

Hocam bunlar ipad'in yetilerini pek bilmeyen arkadaşların ya da fandroit'çilerin çıkarttıkları şeyler örnein apple store'dan indirecğiniz herhangi bir player'a film atmak itunes'dan sürükle bırak şeklinde gayet basit ben örneğin 1080p mkv'leri. İtunes üzerinde avplayer'a sürkle bırak yaparak direkt atıyorum bu işlem iPad'de gayet kolay...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ipad 4 al.
    Hiç dikkat etmemişsin ama pil ömrü çok önemli özellikle internetten video izlerken. İpad'in pil ömrü oldukça iyidir.
    Sana tavsiyem ipad 3 harici bir ipad alabilirsin.
    Nexus 7 de hdmi çıkışı yok, tv ye bağlanmıyor. Kindle fire da hdmi çıkışı var ama google play store yok.

• biliyorum hocam o yüzden dikkat etmeme gerek kalmadı.

arkadaşım golddan ipad 3 16 gb aldı facete konuşabildik. film izledim nette gezdim onu bunu yaptım pil bitmiştir diye beklerken sadece yüzde 40 ının gittiğini gördüm dedi
  • İpad al hocam.pisman olmazssin.
    Nisan dan beri 3.nesil ipad kullaniyorum.bu mesaji dahil ipadle atiyorum.
    Mukemmel cihaz
  • iPad candır.Alacaksan 3. veya 4.nesil almalısın bence büyük retina ekren mükemmel.

• quote:

Arkadaşlar yakın zamanda alacağım tablet fakat önce ipad 4 ün ne kadara geleceğini görmeliyim.

Şimdiden araştırayım dedim.

Yapacaklarım.

Film izleme (kaliteli bir şekilde)
    Çok sık youtubeda video izleme
    internette dolaşma ağırlıklı olarak wikipedia gibi bilgi siteleri ve youtube
    sorunsuz bir cihaz olması.

bateri, gitar, piyano gibi uygulamaların sağlam olması vs

Aslında yazarken bende fark ettim extrem bir iş yapmayacak mışım. Gerçi tablette xtrem ne yapılır oda var.

Telefonda Android, tablette iPad tercih ederim.

Android'in tablette iPad'le rekabet etmesi için yapması gereken çok iş var.

iPad 3 veya alabilirsen iPad 4 ile yazdığın tüm beklentilerini rahatça karşılarsın.

NOT: Bu mesaj üzerinden lütfen kimse Android ve iPad kıyaslaması yapmasın lütfen. Fanboy değilim; imzamda da görüldüğü üzere tecrübelerime dayanarak görüşümü söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

ipade film atarken sıkıntı oluyor falan diye okumuştum o yüzden açtım aslında konuyu.

gönlüm ipadden yana

Hocam bunlar ipad'in yetilerini pek bilmeyen arkadaşların ya da fandroit'çilerin çıkarttıkları şeyler örnein apple store'dan indirecğiniz herhangi bir player'a film atmak itunes'dan sürükle bırak şeklinde gayet basit ben örneğin 1080p mkv'leri. İtunes üzerinde avplayer'a sürkle bırak yaparak direkt atıyorum bu işlem iPad'de gayet kolay...

Hocam bendede ipod var avplayer yuklu. Nasil yapiyorsunuz?

• Bu arada iPad 4'ün fiyatı iPad 3'ün geliş fiyatıyla aynı olur. iPad 4 geldiğinde iPad 3'ün fiyatları biraz daha aşağı çekilir. Ayrıca bu yazdığın isteklerinden iPad 4'te yapıp da iPad 3'te yapamayacağın bir şey yok.

iPad 2 ile iPad 3 arasında en büyük fark olarak retina ekran farkı vardı ve senin isteklerinde çok şey fark ederdi. Ancak iPad 3 ile iPad 4 arasında o derece bir fark yok.

Pratikte karşılaştırmalı testlerde de pek bir fark yok; forumda çıkan 2 kat hızlı haberini dikkate alma derim. 1-2 saniyelik farklar ne zamandan beri 2 kat hızlı oluyor?
  • Ipad 4'u beklemeni oneririm

• Telefonda isler degisir belki ama tablette ios`a rakip yok.iPad 3 veya iPad4

• İpad 4 ü bekleyceğim arkadaşlar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.