Bildirim
iPad Java Desteği ve 3G??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Flash uygulamaları görüntüleyemiyorsun malesef, fakat ios5 ile java desteği gelecek, Adobe ile geçtiğimiz ay anlaşma sağlandı. Problemin ortadan kalkacağı %100.
3G ye gelince 3G nin telefon görüşmesi yapmayla pek bi alakası yok, 3g bir bağlantı türü ve bu bağlantıyla istediğin yerden internete erişim sağlayabiliyorsun, bizlere 3gyi tanıtan ceptelefonu operatör şirketleri olduğu için bu karmaşa hep yaşanıyor. Fakat dediğim gibi 3g ile sadece dilediğin yerde internete girebilirsin, 3G bağlantısını cihaza yerleştireceğin sim kart ile etkinleştiriyorsun. Bilgisayarlarda kullanılan vın, jet vs. hepsi birer 3G bağlantısıydı.
Ben wifi modelini aldım, çünkü iphone kullanıyorum dışarıda kullanım ihtiyacı duymuyorum, kaldı ki mevcut 3g bağlantı türleri oldukça pahalı, tavsiyem wifi alman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz c -- 24 Eylül 2011; 21:51:54 > -
Çok Teşekkürler Çok Yardımcı Oldun. Bi de Sim Kart Derken Normal GSM Operatörlerinin mi ? -
gsm operatörlerinin sim kartı ama micro sim kart çıkarttırman gerekiyor operatöründen -
Saol Anladım. -
ios5 java desteği ile bir gelişme varmı ? ipad alıcam ama işim gereği java destekli sitelerde işlem yapmaktayım eğer böyle bir desteği yoksa almamak en iyisi olacak bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: uysal034
ios5 java desteği ile bir gelişme varmı ? ipad alıcam ama işim gereği java destekli sitelerde işlem yapmaktayım eğer böyle bir desteği yoksa almamak en iyisi olacak bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
alma -
quote:
ios5 java desteği ile bir gelişme varmı ? ipad alıcam ama işim gereği java destekli sitelerde işlem yapmaktayım eğer böyle bir desteği yoksa almamak en iyisi olacak bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
Gönul rahatliyla alabilirsin. Elbet cozulecektir. Diger tabletlerdeki diger sorunlarla ugrasmanizdan iyidir. -
quote:
Yok hocam alma işini şansa bırakma. iPad belki çoğu kişi tarafından en iyisi ama piyasada java destekleyen bir sürü android tablet var. -
Arkadaslar adobe tum mobil uygulamalarini ve tablet desteklerini birakmistir.bu yuzdende samsung htc tablet yada telde destek alamicaksiniz bu yuzdende cogu firma artik sitelerini html5 uzantisina ceviriyor youtube gibi siteler basladi bile yakinda ne javaya ne flasha gerek kalmiyacak zaten saygilar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X