Şimdi Ara

iPad/iPhone ve iPod Touch'ta Jailbreak'siz Torrent İndirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu anlatımwww.snbrk.com adlı sitemde de yer almaktadır.
    Merhaba,
    Biliyorsunuz ki iDevice'lerimizden çoğu zaman torrent indirme isteği duymakta, ama indirememekteyiz. Bunun sebebi ise JailBreak olmaması. Ama bunun bir çözümünü buldum.
    Öncelikle tarihi 2012'ye alıyoruz. Uygulamayı yükledikten sonra geri şimdiki tarihe döndürebilirsiniz.

itms-services://?action=download-manifest&url=http://commacbuildserverbuildartifactsstaging.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com/bef193dbfc624cbdbeeab961f4c40123/manifest.plist

Bu linki i harfinden t harfine kadar (onlar da dahil) kopyalayıp iOS cihazınızdaki Safari Üst bara yapıştırın. iTransmission adlı torrent uygulamasını indirmenizi isteyecek. İndirin, indirdikten sonra iTransmission adlı torrent indirme uygulamasını paşa paşa kullanın!
    İyi günler...
    Eğer silince boş bir ikon oluşup silinmiyorsa:
    JakSocket in verdiği çözüm uygulanabilir:
    Tarihi 2013e alın ve uygulamayı yeniden yükleyin. Şimdi silebilirsiniz o boş ikonu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Istanbullu Einstein -- 23 Eylül 2013; 20:40:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arada kaynadı konu....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim açıkçası böyle uygulama yüklemeyi ilk defa gördüm. Ama tarih 2012 ye ayarlanmazsa açılmıyor uygulama

• quote:

Orijinalden alıntı: akin_orta

Denedim açıkçası böyle uygulama yüklemeyi ilk defa gördüm. Ama tarih 2012 ye ayarlanmazsa açılmıyor uygulama

Ben 2012'ye ayarlayıp yükledim.
    Sonra 2013'e geri döndürüp açtım, kullandım.
  • pc için anlarım torrenti de cep için ne faydası olacak onu anlamadım bilmediğimden soruyorum film müzik indirmek için mi yoksa app store den ücretsiz uygulama indirmek için mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Denedim açıkçası böyle uygulama yüklemeyi ilk defa gördüm. Ama tarih 2012 ye ayarlanmazsa açılmıyor uygulama

Ben 2012'ye ayarlayıp yükledim.
    Sonra 2013'e geri döndürüp açtım, kullandım.

Ben de çözdüm. 2012 de indirip bir kere açmak yeterli sonra 2013 te de çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

pc için anlarım torrenti de cep için ne faydası olacak onu anlamadım bilmediğimden soruyorum film müzik indirmek için mi yoksa app store den ücretsiz uygulama indirmek için mi

Torrent üzerinden film vb. izleyerek, PC'ye bağımlılığınızı azaltabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

pc için anlarım torrenti de cep için ne faydası olacak onu anlamadım bilmediğimden soruyorum film müzik indirmek için mi yoksa app store den ücretsiz uygulama indirmek için mi

Torrent üzerinden film vb. izleyerek, PC'ye bağımlılığınızı azaltabilirsiniz.

ipod touch kullanıcısı olduğum için yemez ;) tşkler bilgilendirme için
  • Bir de ipad için olsaydı tam ekran iyi olurdu

• quote:

Bir de ipad için olsaydı tam ekran iyi olurdu

tam ekran sıkıntısı var evet
  • Yararlı konu teşekkürler

Edit:Bookmarklara eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Efe Berk* -- 12 Eylül 2013; 15:58:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Efe Berk*

Yararlı konu teşekkürler

Edit:Bookmarklara eklendi

rica ederim..

• Bende jailbreak olduğu için Cydia'dan 2.29 versiyonu yüklüydü. Burada görünce baktım 3. sürümü çıkmış. İndirdim, çalışmadı. Meraktan siiznkini indirdim, çalışmadı (tarih oyununa rağmen).
    Cydiadan 3 ü kaldırıp 2.29 u tekrar kurdum. O arada sizin versiyonu tekrar açtım çalıştı. Jailbreak sayesinde FullForce ile sizin aslında iPhone boyutundaki iTrasmission da tam ekran çalışıyor.

Tabi bu arada, torrentten film izlemeyle ilgili bilgim yok. İndirmeden direkt akışla mı izliyoruz filmi? Bir link verebilir misiniz denemek için?
  • stream malesef yok.
  • Konuyu torrentle ilgilenen arkadaşlar takip ettiğine göre, IOS'la ilgisi olmasa da ilginizi çekebilir:
    Windowsta, filmleri indirmeden direkt torrent üzerinden "stream ederek" izlemek isterseniz bu bağlantıya göz atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Konuyu torrentle ilgilenen arkadaşlar takip ettiğine göre, IOS'la ilgisi olmasa da ilginizi çekebilir:
    Windowsta, filmleri indirmeden direkt torrent üzerinden "stream ederek" izlemek isterseniz bu bağlantıya göz atabilirsiniz.

Bu özellik BitTorrent te de bulunuyor.
    iOS cihazlarımızda kullanabileceğimiz bu tarz bir torrent stream sitesi vardı ama nedensiz yere kapandı

• Hocam sen varya mükemmelsin. İpadimden şu an torrent indiriyorum hayal gibi :) eyvallah.

• Şimdi iphonedan pc için oyun yüklesek pc ye atabilirmiyiz ? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: KakaoluBiskuviCetesi

Şimdi iphonedan pc için oyun yüklesek pc ye atabilirmiyiz ? :D

Up beyler

• Beyler acil söyleyin bakın başlattım :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.