Şimdi Ara

İpad İos 7 etkinleştirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese. Sabah uyandığımda iPadi elime alır almaz Etkinleştirme Hatası'yla karşılaştım.

İçerik şöyle: Bu aygıt iPad Geliştirici Programı'nın bir parçası olarak kaydettirilmemiş. iPad Geliştirici Programını'nın bir üyesiyseniz, lütfen iPad Geliştirici Programı Portalı URL://httpdeveloper.apple.com/ios adresinde aygıtınızı kaydettirin.

Böyle yazıyor. Araştırdığım kadarıyla geri yükleme yapın deniyor ancak geri yüklemeyi de yapamadım belki kaydı tam alamadığımdandır bilmiyorum. Ama tarih ve saat yazıyor kayıtta da.. Başka bir çözüm var mıdır üstadlar?

Edit: Tamamdır sorunu başka bir bilgisayarda 7.0.2 yükleyerek çözmüş bulunuyorum. Yardım eden herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nativist -- 6 Ekim 2013; 15:08:28 >

• Udid kayitsiz betami kullaniyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyan

Udid kayitsiz betami kullaniyorsunuz

Yok hocam beta kullanırken böyle bir şey gelmemişti başıma. 1 hafta kadar önce ayarlardan ios 7 yükledim. öncesinde beta vardı evet
  • Beta yukleyenlerde oluyodu genelde.siz o zaman ipsw dosyasini netten indirin shift+guncellemeleri denetle deyip oyle yukleyin 7.0.2'yi.buyuk ihtimalle problem kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bendede aynı sorun var şimdi itunesi yüklüyorum dfu modede sıfırlayacağım
  • Az önce itunes yeni sürümünü güncelledim. Bu sefer shift restore den yedeği buldum ancak 3194 hatasını verıyor. Host dosyasında apple ile ilgili bir yazı yok. Bir türlü aşamadım. Dediğiniz gibi 7.0.2 ipsw dosyasını yüklüyorum şimdi. Düzelir umarım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nativist -- 6 Ekim 2013; 13:32:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: microlap

Aynen bendede aynı sorun var şimdi itunesi yüklüyorum dfu modede sıfırlayacağım

Hocam son durum nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple macbook sıfırlama sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ios 7.0.2 güncelledim değişen bir şey yok. halen aynı hatayı veriyor. başına böyle bir sorun gelip de sorunu çözen olmadı mı hiç?
  • Aynı sorun bende de var uğraşıyorum fakat ne yaptıysam 3194 hatası alıyorum bir türlü aşamadım.
  • host dosyasına baktınız mı ?
  • host dosyasının içini sildim hiçbişey yok şuanda denedim olmadı
  • CDMA sürümünü yükledim sorun çözüldü :) teşekkür ederim yardım edenlere
  • Nasıl çözdünüz arkadaşlar bu sorunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Nasıl çözdünüz arkadaşlar bu sorunu..

iOS 7.0.2 yükleyerek sorunu çözdüm hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nativist

quote:

Orijinalden alıntı: microlap

Aynen bendede aynı sorun var şimdi itunesi yüklüyorum dfu modede sıfırlayacağım

Hocam son durum nedir?

olay basit dfu mod alın restore başka çare yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.