Merhaba ben ipad alacağım 4g versyonunu. Öyle pek evden çıkan biri değilim fakat arada dışarı çıkarım bunun için telefondaki hattımı kestirip ipad a takacağım öğrenmek istediğim telefonda kullandığım internet paketini ipad tede kullana bilirmiyim. aveada 19 liraya 1 gb internet alıp kullana bilirmiyim.
Kullanırsın
arkadaşlar son günlerde internet paketi alan var mıdır ? ben bir dahaki hafta tatile çıkacağım 7-8 gün yokum ve bir paket satın alayım deim . aklıma yatan 2 paket aşağıdaki gibi , hazır kartlı paket tercihim. operatör olarak tavsiyelerinize açığım.
vodafone - hazır kartlı bir paketi var 40 tl . içinde 20 tl si hazır kart ücreti , kalan 20 tl ile 1 gb internet (12 tl) alıp 8 tl de param kalıyor. kısaca 44 tl ile 2 gb internet ve hattı satın alabiliyorum .
Turkcell - 20 tl hat ücreti 39 tl 4 gb internet ile 59 tl
tavsiyelerinizi bekliyorum .
açıkçası sadece tatilde maillerimi ve işimi takip edebilmek için gerekli. Facebook veya benzeri sosyal paylaşım kullanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ridleyscott
arkadaşlar son günlerde internet paketi alan var mıdır ? ben bir dahaki hafta tatile çıkacağım 7-8 gün yokum ve bir paket satın alayım deim . aklıma yatan 2 paket aşağıdaki gibi , hazır kartlı paket tercihim. operatör olarak tavsiyelerinize açığım.
vodafone - hazır kartlı bir paketi var 40 tl . içinde 20 tl si hazır kart ücreti , kalan 20 tl ile 1 gb internet (12 tl) alıp 8 tl de param kalıyor. kısaca 44 tl ile 2 gb internet ve hattı satın alabiliyorum .
Turkcell - 20 tl hat ücreti 39 tl 4 gb internet ile 59 tl
tavsiyelerinizi bekliyorum .
açıkçası sadece tatilde maillerimi ve işimi takip edebilmek için gerekli. Facebook veya benzeri sosyal paylaşım kullanmıyorum.
7-8 gun kullanacak ve sadece maillerinize bakacaksaniz 1 gb lik bir data paketi size yeter de artar bence.
önereceğiniz bir paket var mıdır ?
veya şöyle sorayım. antalya tarafında olacağım ve çekim gücü açısından vodafone ve turkcell konusunda bir seçim ??