Şimdi Ara

ipad i bluetooth ile uzaktan kontrol etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipad için hangi bluetooh uzaktan kontrol cihazını önerirsiniz? mesela televizyona bağladığımız zaman, ipad i uzaktan kontrol etmek için. var mı kullanıp memnun olduğunuz bir cihaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBrad

ipad için hangi bluetooh uzaktan kontrol cihazını önerirsiniz? mesela televizyona bağladığımız zaman, ipad i uzaktan kontrol etmek için. var mı kullanıp memnun olduğunuz bir cihaz?

Ben henuz o tur bi cihazla karsilasmadim. Gorursem haber veririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

quote:

ipad için hangi bluetooh uzaktan kontrol cihazını önerirsiniz? mesela televizyona bağladığımız zaman, ipad i uzaktan kontrol etmek için. var mı kullanıp memnun olduğunuz bir cihaz?

uzaktan kontrol derken sadece ses kontrolleri falan da yeterli olur, iyi bir bluetooth klavye tavsiyesi yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBrad -- 29 Temmuz 2012; 15:32:26 >
  • quote:

quote:

quote:

uzaktan kontrol derken sadece ses kontrolleri falan da yeterli olur, iyi bir bluetooth klavye tavsiyesi yani.

ipad zaten mobilite sabit tutmak mantiksiz, ihtiyaclariniz farkli yonde olabilir tamam da oyle bir cihaz oldugunu sanmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaironeya

quote:

quote:

quote:

ipad zaten mobilite sabit tutmak mantiksiz, ihtiyaclariniz farkli yonde olabilir tamam da oyle bir cihaz oldugunu sanmiyorum

konuyu başka başka yerlere çektiniz. sabit falan tutmayacağım, cihaz benden uzaktayken sesini kontrol etmek gibi mesela, şunun gibi bir cihaz alacağım,http://www.ebay.com/itm/Mini-Wireless-Bluetooth-Keyboard-For-PS3-PC-iPad2-iPad3-/150786166317?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item231b8e4e2d

• Logitech'in bluetooth klavyesi var üzerinde ses açma kapama özellikleri de var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.