Şimdi Ara

iPad e-book olarak kullanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba! Ben tıp fakültesinde okuyorum. Bir başka tıp öğrencisi arkadaşım Sobotta'nın (kullanacağımız anatomi atlası) 350 TL olmasından ötürü iPad 2 almış ve atlası ona yüklemiş.

Bu fikir mantıklı bence. Tabi tablet piyasasını ve apple ürünlerini pek bilmiyorum, belki başka bir tablet işimi görür, belki de ipad kullanışlı değildir,.. Görüşlerinizi bekliyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: umut228

Merhaba! Ben tıp fakültesinde okuyorum. Bir başka tıp öğrencisi arkadaşım Sobotta'nın (kullanacağımız anatomi atlası) 350 TL olmasından ötürü iPad 2 almış ve atlası ona yüklemiş.

Bu fikir mantıklı bence. Tabi tablet piyasasını ve apple ürünlerini pek bilmiyorum, belki başka bir tablet işimi görür, belki de ipad kullanışlı değildir,.. Görüşlerinizi bekliyorum!

e-kitap okumak için daha iyi bir cihaz olamaz. Dergi, gazete, kitap gibi kaynaklar için çok ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Merhaba! Ben tıp fakültesinde okuyorum. Bir başka tıp öğrencisi arkadaşım Sobotta'nın (kullanacağımız anatomi atlası) 350 TL olmasından ötürü iPad 2 almış ve atlası ona yüklemiş.

e-kitap okumak için daha iyi bir cihaz olamaz. Dergi, gazete, kitap gibi kaynaklar için çok ideal.

Tableti başka ne için kullanırım onu da bilmiyorum :)

Peki ipad'da kalemle not yazma olayı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPad 2'yi bilmemde retinası olan bi iPad işinizi falzlasıyla görür. En azından göz yorulmaz.
  • quote:

quote:

quote:

@myfranco hocamın dediği gibi ekitap için ipad idealdir,
    İpad i her türlü tavsiye ederim ama not almak için verim alamazsın,
    Samsung tabletler daha çok işini görür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

quote:

quote:

@myfranco hocamın dediği gibi ekitap için ipad idealdir,
    İpad i her türlü tavsiye ederim ama not almak için verim alamazsın,
    Samsung tabletler daha çok işini görür.

Android tablet kullanmak pek istemiyorum (zaten cebimde android cihaz var, ne gerek var)

• umut228 U kullanıcısına yanıt
    O halde ipad'i gönül rahatlığıyla alabilirsiniz,
    Her türlü memnun edecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipad e film nasıl yüklenir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

O halde ipad'i gönül rahatlığıyla alabilirsiniz,
    Her türlü memnun edecektir.

Bir konuda ipad'ın da not almak için kullanılabileceği yazılmış, özel kalem alırsam kullanışlı bir not alma programı olamaz mı?

• umut228 U kullanıcısına yanıt
    iPad'de not almak icin tasarlanmis kalemler de programlar da mevcut.Word,PP,Excel gibi programlarla klavye kullanarak not almak da mumkun.

• Note Serisi bir Samsung Tablet haricinde, not alma işlemini verimli bir şekilde yapamazsınız. Hem ipad hem Note 8 kullanan birisi olarak söylüyorum.Not alma konusunda aralarında ciddi fark var.

Pdf ve epub tarzı okumalarda ise; ipad verimlilik olarak bir adım önde diyebiliriz çok rahatlıkla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Note Serisi bir Samsung Tablet haricinde, not alma işlemini verimli bir şekilde yapamazsınız. Hem ipad hem Note 8 kullanan birisi olarak söylüyorum.Not alma konusunda aralarında ciddi fark var.

Pdf ve epub tarzı okumalarda ise; ipad verimlilik olarak bir adım önde diyebiliriz çok rahatlıkla.

Bunu demeye gelmistim. Ben de bi tipci olarak atlaslari kitaplari slaytlari ipad e attim ordan calisiyorum. Mis gibi. Ama not alma konusunda cok vasat ipad.

• Ben ipadi bu aralar sadece ders için kullanıyorum çok pratik oluyor 100-200 tllik kitapların pdflerini buldum derste ipad kullanıyorum öneririm

Okuma için çok rahat ama not alma konusunda yetersiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 12 Ekim 2013; 14:47:15 >
  • Not alamazsın belki klavye alırsan yazu yazarsın hızlıca o kadar.Onun dışında gayrt faydalı cihAz

• Tactilis ve goodnotes uygulamaları ile kolay not alabilirsiniz ama asla kağıdın yerini tutmuyor.
    Samsung hiç kullanmadım ama not alma konusunda kağıdı tek geçerim

• çok kaliteli iPad kalemleri var belki biraz tuzlu gelebilir öğrenci olduğun için ama bir kalem ve bir uygulamayla en azından kasmayan donmayan iPad'i çok rahat kullanırsın
  • ipad 4 peki nasıldır? öğrenci için uygun mudur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Ebook okumak için elektronik mürekkep teknolojisine sahip olan nook benzeri cihazlardan daha iyi sonuç veren bir cihaz görmedim şarjı en az 20 gün gidiyor. Kesinlikle göz yorması diye bir şey yok. Renkli ekranı tabletlerden kesinlikle uzak durmalısınız. Bizzat ben denedim ve göz sağlığı için elektronik mürekkepli cihazları seçmelisiniz. Ben nook simple touch kullanıyorum ve daha ötesi şimdilik yok dünya da bu işi en iyi yapan benim bildiğim amazon kindle ve nook firmaları benim nook tarafından çünkü kullanıyorum ve kitap okumak için biçilmiş kaftan.

Ayrıca bu cihazlar gri ve grinin tonlarını gösteren ekranlara sahiptirler.
    Kitap okumak için en iyisidir.

Ama okuyacağınız dökümanda grafikler ve ihlali renkli görülmesi gereken resimler var ise ozaman renkli ekranı bir cihaz tercih edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silver1978 -- 21 Ekim 2013; 19:40:32 >
  • Arşivi pdf ve grafik/resim ağırlıklı olanlar ipad tercih etmeli. Hele hele anatomi atlasından söz ediyorsak kesinlikle ipad. Ama düz metin (roman tarzı yani) için e-ink tabanlı kindle,nook ayarında cihazlar tercih edilmeli.

Uzun süreli okumalarda e-ink'in şuan rakibi yok. Normal kitaba bakmaktan farksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimano

Arşivi pdf ve grafik/resim ağırlıklı olanlar ipad tercih etmeli. Hele hele anatomi atlasından söz ediyorsak kesinlikle ipad. Ama düz metin (roman tarzı yani) için e-ink tabanlı kindle,nook ayarında cihazlar tercih edilmeli.

Uzun süreli okumalarda e-ink'in şuan rakibi yok. Normal kitaba bakmaktan farksız.

Kesinlikle, siyah beyaz anatomi atlası faydalı olmaz.

Ipad 4.nesil 16gb+wifi world card indirimiyle 1029 TL'ye geliyor, nasıldır?

• Elbette kullanılır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.