Şimdi Ara

İpad de Web'de gezinti Kabusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sevmediğim özelliği örneğin dört pencere açtınız safaride. Sonra pencerelerden diğerine geçtiğinizde sitenin tekrar yüklenmesini bekliyorsunuz. Üstelik o site yeni açılmış gib oluyor iki saat kaldığın yeri bulmaya çalışıyorsun sitede. Resmen saçmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 8 Temmuz 2014; 1:05:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

En sevmediğim özelliği örneğin dört pencere açtınız safaride. Sonra pencerelerden diğerine geçtiğinizde sitenin tekrar yüklenmesini bekliyorsunuz. Üstelik o site yeni açılmış gib oluyor iki saat kaldığın yeri bulmaya çalışıyorsun sitede. Resmen saçmalık

Geçmiş olsun kardeşim. Sadece iPad da meydana gelmiyor bu. Yapacak birşey yok, kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onun sebebi ram yetmezliğidir.
    benim ipad 2'de de benzer bir durum var.
    apple telefonlarına yeterli miktarda ram koymuyor.
    512 mb yetiyor, 1gb yetiyor neden daha fazla ram koysunlar ki, diyenler hiç bir şey bilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

onun sebebi ram yetmezliğidir.
    benim ipad 2'de de benzer bir durum var.
    apple telefonlarına yeterli miktarda ram koymuyor.
    512 mb yetiyor, 1gb yetiyor neden daha fazla ram koysunlar ki, diyenler hiç bir şey bilmiyor.

Bende ipad air ve Samsun galaxy s3 tel var her ikisindede 1 gb ram var ancak ipad ios gereği heralde her siteyi tekrardan yüklüyor sırf bu yüzden tatil fırsatını kaçırdım bilgiler anında uçuyor şuan mesela bir şeye bakmak için yan pencereye baksam bu yazdıklarımda uçacak. Tamam Stabil vs. Diyozda herşeyi yeniden yükleyip bilgileri kaybedecekse yetmişim böyle Stabilliği

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Ciddi almayin bu uyeyi. Belli zamanlarda gelip apple urunlere camur atar gider. Hep yaptigi sey.

Ben senin gibi marka aşığı değilim. Nerde ne kusur görürsem yazarım. Bu fotodanda senin gibi bir marka tapıcısı lamerdeğil bir ipad air kullanıcısı olduğum anlaşılır.[simage][/simage]
     İpad de Web'de gezinti Kabusu

• Elimdeki iphone 5 ile 4 farklı site açtım şu an deneme amaçlı sorunsuz geçiş yapabiliyorum ve yeniden yükleme olmuyor. Sizde niçin oluyor anlamış değilim.

• Bu lanet olayı en Son 512 ram Windows Phone cihazimda yaşamıştım, demekki iostada varmış, tabi anladigim kadari ile 1 GB larda sıkıntı yok. Şuan 2 GB ramli Android 4.4.4 kullanıyorum arkada 2 farklı tarayıcıda 10 ar sekme açıyorum daha acmiyormusun diyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belli bir zaman geçtikten sonra yeniliyor ama hemen geçiş yapınca sıkıntı yok
  • İpad 3 ve ios 6 sürümdeyim,acaba sürümle mi alakalı? Çünkü bende olmuyor bu sorun,hangi sayfaya tıklasam oldugu gibi duruyor,bi tek safaride videolar duruyor,bazı tarayıcılarda video bile durmadan çalıyor,
    Mesela puffin'de 4 ayrı sekmede video çalışıyor,donma/durma olmuyor

• 8 sayfa açtım ama hiç böyle sorun yok,5.1.1 deyim,üstteki arkadaşın dediği gibi sürümle alakalı sanırım

• ben 4s ile 48 tane segme actim daha gecen ve yarisindan fazlasinda yukleme sorunu yasamadim birakin 4 taneyi yani. benim telefonda 2 binden fazla resim vardi daha once telefon bayagi sekilde kasiyordu o zaman ben de cok rezalet otesi tarayici performanslari aliyordum. tarayicim 30 saniyede aciliyordu bazen. daha sonra bu resimleri temizleyince telefonun her konuda performansi atti. eger resimleriniz coksa bir temizlemeyi dusunun hocam.

telefon ios7 tarayicim ise chrome.
  • Bende de de mevcut bu sorun, yazilimsalm duruyor
    Ipad aire sahibim

• Bence sat dostum ipad'i başka şöyle 2-3 gb bellekli falan varsa onu satın al,ios sana göre değil zaten eski yorumlarını konularını biliyorum hani hiç çabalama bence başka bol bellekli android tablete geç.
  • bende iOS 7.1 deyim. Ipad 4. 10 sayfa açmama rağmen kapatmıyor. Home tuşuna basıp safariyi alta alınca 6/7 dakika geçtikten sonra kapatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugo Grotius -- 8 Temmuz 2014; 16:19:25 >
  • Ram sorunu bu. Android 'de de var.

Arkaplandaki gereksiz uygulamaları kapatırsanız sorun çözülür. Android bunu otomatik yapıyor ama IOS'da sanırım yok bu olay.
  • 64 bit islemciye 1 gb koyarsan olacagi bu cok anlattim bu sorunu kimse tinlamadi sirf. Bu yuzden ipad air almaktan vazgectim.

• İpad mini bende de öyle bir sorun yok.

• Sanırım arkadaşın dediğini bazıları yanlış anlıyor. Bende de ipad 3 var, genel olarak memmunum, fakat bende yeniden yükleme olayını sevmiyorum. Yanlış anlaşılmasın, 20 sayfa bile açsanız donma veya kitlenme yok, demek istenen bu değil, iki sayfa açtınız ve sayfanın birinde 10 sn kalıp diğer sayfaya geçtiniz diyelim, geçtiğiniz sayfa ilk defa açılmış gibi tekrardan yükleniyor. Yani ben donanımhaberi gezerken diğer sekmede diğer sayfa açılsın olmuyor.
  • Üstadı bendede o sorun var cihaz iPad air
    Edit; yanımın ip5 inde 10 tane sekme açsam yinede yenileme yok
    Ili cihazda iOS 7.1.1
    iPad air resmen bir facia çok b*ktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖlürkenPepsiİçenİnsan -- 13 Temmuz 2014; 18:52:55 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • akıllı cihaz olarak iphone ve ipad dışında başka ürün kullanmadığımdan androidde var mı bilemem ama ios'lu cihazlarda bu dediği var, bunu dediği için sen kullanma, sen layık değilsin demek saçmalık, küstahlık, kimsiniz de apple'ı bu kadar savunabiliyorsunuz? eskisi gibi sürekli olmasa da sayfayı yeniden yüklüyor. mesela ntvmsnbc,milliyet ve donanımhaberi açınca daha belirgin oluyor. belki pili çabuk bitmesin diye belki de güvenlik önlemi diye ama bu hata kesinlikle var. ayrıca telefonumda ios 7.1.1 ile aniden çökmesi giderilmişti ama son güncellemeyle bu çökme yeniden hayatıma girdi, bu sefer çöküyor ama 1 dk içinde kendiliğinden geri geliyor. ios 8 belki bunları ortadan kaldıracak belki de daha yeni sorunları getirecektir, çünkü yazılım yönü giderek daha az önemsenir oldu...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.