Şimdi Ara

İpad de Web'de gezinti Kabusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iPad 4 7.1.1'deyim. Kısa sürelerde sekmelerde sayfa yenilemesine gerek duymuyor ama 1-2 dakikayı geçerse sayfayı yeniden yüklemesi gerekiyor ki bu benim de canımı çok sıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercury browser diye bir uygulama var. tıpkı PC'deki FireFox tarayıcısına benziyor ve nekadar sekme açarsanız açın, kaç dakika geçerse geçsin seklemel kapanmıyor ve kendini yenilemiyor. Hatta youtube veya başka ortamlardan video açtığınızda, ikinci sekmede işlem yaparken videonun açık olduğu sekmede ortam dosyası hala çalmaya devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Ciddi almayin bu uyeyi. Belli zamanlarda gelip apple urunlere camur atar gider. Hep yaptigi sey.

Ben senin gibi marka aşığı değilim. Nerde ne kusur görürsem yazarım. Bu fotodanda senin gibi bir marka tapıcısı lamerdeğil bir ipad air kullanıcısı olduğum anlaşılır.[simage][/simage]
     İpad de Web'de gezinti Kabusu

gdumanı ciddiye almayın !

Mesajınıda silmiş.

Neyse ipad air neden böyle yapıyor anlamış değilim bende ipad 3 var arkada realracin3 açık mc4 açık safaride denedim böyle bir sorun olmadı yazılımsal olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: brs17

Elimdeki iphone 5 ile 4 farklı site açtım şu an deneme amaçlı sorunsuz geçiş yapabiliyorum ve yeniden yükleme olmuyor. Sizde niçin oluyor anlamış değilim.

Süreye de bağlı sanırım bende de oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ipadde genelde büyük dosya boyutlarina sahip sitelerde yapiyor.
  • Ipad Air kullanıyorum Safari 'de aynı sorunu yaşıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.