Şimdi Ara

Ipad'de USB bellek kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, tablet ihtiyacımı hala gideremedim. Ipad air almayı düşünüyorum ama 16GB'lık model 1200TL iken 32GB'lık modeli 1500TL civarında. Açıkçası 16GB bellek fazlalığı için 300TL fazladan vermeye gönlüm razı değil, aptal yerine konmaktan bir farkı yok. Merak ettiğim eskiden USB bellek takamıyorduk bu keratalara ama sanırım artık takılabiliyor internetten yaptığım bazı araştırmalara göre. Sizlerin içinde kullanan var mı? Amacım bu bellek üzerinden film oynatabilmek o kadar, program falan kurmayacağım. Sanırım jailbreak yapıp, ifile uygulamasını kurarak erişebiliyormuşuz ama her belleği okumuyor diye okudum. Okuduğum makalelerin hepsi eski tarihli. Güncel olarak bana doğru bilgiyi verebilecek birileri var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

• Google a yazsaydin bunu zaten hemen karsina benim konum geliyor

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=50766127&p=1

Ekleme: her usb bellegi okumuyor ama sd karti okuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 22 Ocak 2014; 0:51:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ah hocam, google da çok arattım, bir çok makale okudum ama sizin konuya denk gelmedim. Bir okuyayım hemen.
  • Hocam SDcardlar da herhangi bir boyut sınırlaması mevcut mu? 4-8gb olanlar işime yaramaz çünkü. 32GB'lıklarda sorun yaşanıyor mu acaba?
  • 16gb toshiba micro sd aldım 32 tlye n11den.kullanılıyor.usb'ler ise daha sorunlu bazı 8gb leri görmüyor bazılarını görüyor vs. Önerim sd almanızdan yana hem daha hızlı hem daha küçük hem boyutu sorun olmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki JB yapmadan kullanamıyor muyuz? 16GB Ipad air almak istiyorum. Bu cihaz için JB çıktı mı acaba? Teknik terimler hakkında bilgim mevcut ama daha önce ios kullanmadığım için pratik konusunda bir tecrubem yok malesef.
  • Jbsiz olmaz sadece fotoğraf aktarımına yarıyor jbsiz. Bir de macrumorsta okuduğum kadarıyla "requires too mush power" sorununu ekstra güç kaynağına bağlanmayan standart usb hub takılarak aşmak mümkünmüş 1. Nesil ipad mini ve 4. Nesil ipadde başarılı olmuş ha bir de bu şekilde uygulam falan kurulamıyor aklınızda olsun sadece film falan atmak dosya açmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokooo -- 22 Ocak 2014; 9:57:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

Peki JB yapmadan kullanamıyor muyuz? 16GB Ipad air almak istiyorum. Bu cihaz için JB çıktı mı acaba? Teknik terimler hakkında bilgim mevcut ama daha önce ios kullanmadığım için pratik konusunda bir tecrubem yok malesef.

ozeli aç sana birşey yazcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten amacım film dizi atıp buradan oynatmak sadece. Son sürüm ios için JB mevcut mu şu an peki?

@fatih hocam
    Özel mesajım kapalı değil, hergün en az 10 adet pm alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada aklıma geldi, Android telefonum üzerinden wireless olarak ipadden filmleri izleyebilir miyim?
  • Kendi sorumu biraz daha açayım. Ios platformunda DLNA destekli player mevcut mu arkadaşlar? Mesela telefonuma DLNA destekli bir media server kursam ve wireless üzerinden telefonumdan host ettiğim videoları stream ile IPAD'de izleyebilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.