Şimdi Ara

İpad'de SRT(Altyazı) dosyaları nasıl çalışır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ipad air almayı düşünüyorum, film benim için önemli ipadde altyazı dosyaları nasıl çalışır veya altyazıları otomatik bulan bir media programı varmı? Yardım edenlere teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vlc for ios. video adıyla altyazı adı aynı olunca otomatik altyazılı oynatır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimin aystiisi

Arkadaşlar ipad air almayı düşünüyorum, film benim için önemli ipadde altyazı dosyaları nasıl çalışır veya altyazıları otomatik bulan bir media programı varmı? Yardım edenlere teşekkür ediyorum.

En iyilerden biri Avplayer HD'dir. Altyazılı oynatır. Jailbreak yapınca xbmc kurulur ve subtitle plug-in'i yüklenirse, otomatik altyazı bulma da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Arkadaşlar ipad air almayı düşünüyorum, film benim için önemli ipadde altyazı dosyaları nasıl çalışır veya altyazıları otomatik bulan bir media programı varmı? Yardım edenlere teşekkür ediyorum.

En iyilerden biri Avplayer HD'dir. Altyazılı oynatır. Jailbreak yapınca xbmc kurulur ve subtitle plug-in'i yüklenirse, otomatik altyazı bulma da olur.

Hocam jailbreaksız kullancam, bu avplayer otomatikmi buluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avplayer DTS ses vermez, DTS kodlu filmlerde sorun yaşarsınız.

Kendi altyazısını indiren uygulamaya (jb hariç) şimdiye kadar rastlamadım. Filmi bilgisayara indirip iPade atacaksanız altyazı için de aynısını yapabilirsiniz.

Filmi izlerken bilgisayarınızla aynı ağda olacaksanız daha pratik başka çözümler de mümkün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi jB var ise XBMC on numara tamda dediklerini yapıyor.
    Jb yok ise CineXPlayer tavsiye ederim.

• VLC bunun için çok iyi filmle birlikte alt yazı dostasını aynı yere atarsan otomatik tanır kullanıyorum performansı iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

VLC bunun için çok iyi filmle birlikte alt yazı dostasını aynı yere atarsan otomatik tanır kullanıyorum performansı iyi.

Nasıl atacağımı anlamadım hocam.

• quote:

quote:

VLC bunun için çok iyi filmle birlikte alt yazı dostasını aynı yere atarsan otomatik tanır kullanıyorum performansı iyi.

Nasıl anlamadın ben de onu anlamadım? Film ile altyazı dosyasının isimlerini aynı yapıp, itunes üzerinden 2 dosyayı hangi film izleme uygulamasını kullanıyorsan içine atacaksın. Eğer hiç itunes kullanmadıysan söylersen ona göre yardımcı olunur.

Bu arada VLC kadar iğrenç bir başka uygulama yoktur. Her formatı açması, iyi olduğunu göstermiyor ve performans yerlerde bir uygulamadır.
  • Vlc'de altyazı çok ince harflerle çıkıyor. Gplayer kullanıyorum, güzel.

Cihazın wifi açıp, uygulamada Wifi kısmına gelin ve orda yazan ip adresini bilgisayarın tarayıcısına yazıp enterlayın. Film ve altyazı ismini aynı yaptıktan sonra bu ikisini sürükleyip tarayıcıdaki uygun yere bırakın. Yüklendikten sonra altyazılı izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 12 Mayıs 2014; 19:38:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

Nasıl anlamadın ben de onu anlamadım? Film ile altyazı dosyasının isimlerini aynı yapıp, itunes üzerinden 2 dosyayı hangi film izleme uygulamasını kullanıyorsan içine atacaksın. Eğer hiç itunes kullanmadıysan söylersen ona göre yardımcı olunur.

Bu arada VLC kadar iğrenç bir başka uygulama yoktur. Her formatı açması, iyi olduğunu göstermiyor ve performans yerlerde bir uygulamadır.

Teşekkürler hocam, anladım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.