Şimdi Ara

IPAD Aldık da Ne Oldu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
4.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de başlığa inat gibi gittim geçen gün Ipad 2 aldım iyi mi :)

    Ancak Iphone 4'üm de var, Ipad çok başkaymış, ben dergi okuyorum, gazeteleri sabah evden çıkmadan download ediyorum ve tüm gün offline okuyorum, oyunlar oynuyorum vs...

    Yani Ipad gerçekten de kullanmasını bildikten sonra süper bir cihaz olmuş, tabii bunda Jailbreak'in yadsınamaz bir etkisi var
  • BU videoyu seyrttim. Kişisel görüşleri ve haklı oldukları noktalar var. Onalara hitap etmeyen noktalarda söyledikleri de haklı. Bunu bir ipad kullancısı olarak söylüyorum. Ben ipadi sırf çizgi roman okumak için bile alırdım. Muhtemeldir ki ipad3'ü de alacağım. Eleştiren arkadaşlar lütfen eleştirirken ölçüyü kaçırmayın. Çok sevdiğini biri ilerde nefret ettiğiniz, nefret ettiğini kişi de ilerde sevdiğiniz bir olabilir. Herkesin itiyacı ve beklentileri farklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzcansarol

    Madem kullanmıyorsunuz ALMAYIN kardeşim


    Adamlara apple'dan bir yetkili gelmiş,demiş ki bir yandan silahıda dayamış ''iPad alacaksınız kullanacaksınız kullanmazsanız sizi şuracıktı öldürürüm''

    Diyorlar ki iPad kullanan kitle sayısı çocuklarmış,oyun oynuyorlarmış falan fişmekan bu arkadaşlar sanıyorum ki hayatları boyunca oyun oynamamış,oyun için konsol vb. cihazları kullanmamış,oyun için bilgisayar toplamamış kişiler,ayrıca o klavyeyede laf attılar ya resmen YUH diyorum sanal klavyede normal klavyeye nazaran en iyi performansı iPad sunabiliyor,2 el 2 parmak yazıyor çok rahat normal notebookta yada fiziksel klavyeli cihazdaki gibi yazabiliyorum sen bundan ne bekliyorsun ki yahu tablet işte amacı eğlence azıcık iş incik boncuk bunu almadan önce ben program yazıyorum,benim için bunlar çok önemli exe. açabilmesi lazım diye beklentiye girip iPad alan varmıdır acaba piyasada merak ediyorum,5. dk dan sonra izlemek istemedim o anki giden verime acıdım vede kapattım.




  • saçmalamışlar.sırf pressreader için bile ipad alırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 9 Eylül 2011; 21:53:32 >
  • Adobeden flash da caliscam yok visual basic de program yazcam yok COD oynicam diye bi ipad alirsan ipad de degil kendinde ara bnce sorunu.padler hayati kolaylastirmak icin uretilen aletler koltuguna oturup dergini kitabi okursun netine girersin mailine bakarsin sarj derdin olmaz .ben pek fil izleme taraftari degilim film dedigin buyuk ekranda guzel bi ses sisteminde izlenir keyiftir en nihayetinde.sonuc olarak alicagin alet ne olursa olsun ne icin aldigin önemlidir bir iphone u alo ve sms icin aliyorsan 1800 lirayla bi hayir isle daha iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FirstClass


    *Ayrıca 3G'li modelde Wi-Fi modele ek olarak GPS mevcut, belirtelim.


    Ben bu noktaya çok takıldım ya. Ben şimdi ipad2 almak istiyorum ancak wi-fi modelinde 3g yok mu? 3g olmayan diğer tabletlerin çoğunda var çünkü ve gps'i kullanmak istiyorum aldığımda. Bu baya kafamı karıştırdı şu an. Doğru mu bu acaba?


    Bende 3g siz model var..navigasyon özelliği yok...sadece önceden wifi ile indirdiği yerlerden geçerken navigasyon yapıyor..3g li modelde ise sürekli nete baglanma durumu oldugundan sanırım navigasyon ozelligi var...

    cihazı kesinlikle almayı dusunmuyordum...bir sebepten oturu almak zorunda kaldım adeta...ancak daha once hic bir zaman zorunda kaldıgım bir seyden bu kadar zevk almamıstım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: andruil

    iPad kullanmıyorum, iPhone sahibiyim ama bu video kadar hakkaten saçma bir video görmedim ben de arkadaşın dediği gibi.. Tek iyi tarafı öve öve bitirilemeyen bir cihazın objektif olarak eksi olabilecek yanlarını da ortaya koymuş. Alan kişilere bu durumlar sürpriz olmaz bu video sayesinde ama şunu da bilsinler ki bunlar çok abartmış :) Geçenlerde de birisi konu açmıştı iphone aldık da ne oldu diye. O da aynı şeylerden muzdaripti.

    Benim bu konulardaki bilgimden yararlanmak isteyen çevremdeki bir çok arkadaş telefon alıcam ne alsam ya da bilgisayar alcam ne alsam diye soruyor. Herkese ilk sorduğum şey; "Beklentin ne? Ne yapacaksın aldığın cihazla?" Ona göre insan ihtiyacını karşılar. iPhone hadi telefon olarak kullanırsın ama iPad bir multimedia aracı. Elbette bir laptopla eş olamaz, karşılaştırmak bile saçma. Adam videoda fireworks falan demiş. Yani ben photoshop'ta grafik tasarlarken mousela bile milimetrik seçimler yapmam gerekirken iPad'te parmağımla mı yapıcam. O konuda karşılaştırması bile saçma.

    iPhone benim hayatımı kolaylaştırıyor açıkcası. Film izliyorum, oyun oynuyorum, videolar izliyorum, uygulamarı bana müthiş kolaylık sağlıyor. Her sabah işe giderken gazetelerin hepsini, yazarları okuyabiliyorum. Canım sıkıldığında oyun oynuyorum. Bir yere gideceğim zaman navigasyonu açıyorum, yolumu buluyorum. Geçen taksiye bindim "abi tam olarak orayı bilmiyorum" dedi.. "Sen sür abi ben sana söylerim" dedim ki halbu ki ben de bilmiyordum navigasyona gittik. Arkadaşımla otururken cafede birden sinemaya gitmeye karar verdik. Açtım iPhone'da uygulamamı. En yakın sinema nerede, hangi filmler var, seansları kaçta ve ne kadar dolu, yer var mı yok mu hepsini görebildim. Kredi kartımla da hemen iki kişilik bilet aldık ve yola çıktık. iPhone olmasa bunu yapabilme olasılığım neydi, 0..

    Herşey kullanım amacına göre değişir. Ben bu şekilde yaşayan biriyim ve hayatta benim çok işimi yapıyor iPhone. iPad 'de aynı şekilde sonuçta iPhone ile. Beklentilere göre cihaz almak gerekiyor.

    Geçenlerde bir arkadaşım iPhone almış. Şaşırdım iPhone aldığına çünkü o adamı tanıyorum, teknolojiyle uzaktan yakından alakası olmaz. Dedim napıyosun telefonla? Hiç.. Bir tek alo diyor bir de mesaj atıyor o kadar. Bu tür adamlar iPhone almasın demiyorum ama müthiş özellikli bir cihaz için 2000 lira para veriyosun ve sadece alo diyip mesaj atıyorsun. Sonra da çıkıp " sıradan bir telefon işte farkı ne " diyorsun..

    Ferrari alıp en sağ şeritten 50 km hızla gitmek ya da ehliyeti olmayan birinin Ferrari alması gibi birşey..

    Gunde 3 ogun okunmasi gereken bir mesaj

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar media markt ve electro world fiyatlarini bilen var midir? 16gb+3g almak istiyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EvrenCCC

    Arkadaslar media markt ve electro world fiyatlarini bilen var midir? 16gb+3g almak istiyorum...

    Mediamarkt 16gb wifi 3g 1599 tl....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cruiser76


    quote:

    Orijinalden alıntı: EvrenCCC

    Arkadaslar media markt ve electro world fiyatlarini bilen var midir? 16gb+3g almak istiyorum...

    Mediamarkt 16gb wifi 3g 1599 tl....


    Anladim. Elektro world de daha uygun olabilir...
  • Ben Electro World'e gittiğim gün, Bilkom'un store'unda 1.219 TL olan 16 Wifi cihazı 1.239 TL'ye satıyorlardı ama konuştum
    ve onlar da Bilkom'un fiyatına bakınca 1.219 TL'Ye çektiler ve 2 ay ertelemeli 10'a böldüler. Yani Bilkom fiyatına bakın ve
    üzerinde bir fiyat istiyorlarsa uyarın.

    Ama işin en güzeli, iyi ki Electro'dan almışım çünkü 4.3.3. çıktı ve JB yapabildim
  • adamların incelemesi şuna benziyor

    benim ferrarim var ama neden ben trafikte kalıyorum sözüne benziyor.

    saçma sapan bir video yorum yapmaya gerek bile yok!
  • suana kadar aldigim ve parasini sonuna kadar hak eden bir cihaz. bende ipad 1 3g kullaniyorum. mevcut kullandigim programlar icerisinde ipad2 ile ilgili hiz konusunda bir fark goremedim. o sebeple 600 tl farki biraz fazla buldum dogrusu bende ipad1 aldim ve gercekten cok memnunm. yaklasik 2 aydir laptopu acmiyorum, ayrica evde ps3 um var onuda acmiyorum ipadin ounlari daha zevkli gelior :) birde 9tl karsiligi avea 3g alirsaniz size 1 ay cok rahat internette gezme ozgurlugu saglior ( tabi video izleyemiyorm )

    suanakadar karsilastigim tek kotu yani wifi algilayicisi cok guclu degil evimin arka odasindan laptopum ful cekerken ipadim wifi yi algilayamiyor..
  • Öncelikle Merhabalar,
    Benim bikaç sorum olucaktı.. İpad 2 almayı düşünüyorum. Üniversite öğrencisiyim ve okulda yapmam gereken sunumlar vs var. Acaba slayt vs hazırlayabiliyomuyum ?
    Bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim. Ekstradan son bi soru daha; Film falan izleyemiyorsun sadece youtube açılıyor diye duydum. Bunun doğruluğu nedir acaba?

    Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .WondercrafteR.


    quote:

    Orijinalden alıntı: gduman


    quote:

    Orijinalden alıntı: eozen81

    Geçenlerde aşağıdaki linke rastladım, konuda ağırlıklı olarak IPAD işleniyor ama genel olarak tabletin size ne kattığı ya da beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığı yönünde. Ben de IPAD alan arkadaşlara sormak istiyorum, aldıktan önceki beklentilerinizle aldıktan sonraki deneyimleriniz ve şimdiki düşünceleriniz nelerdir acaba?

    http://www.teknoseyir.com/24008/tablet-deneyimleri-aldik-da-ne-oldu/


    daha saçma bir inceleme video'su görmedim Ellerindeki aletin farkındalar mı acaba Zahmet etmiş arkadaş PDF okumak için Ipad almaya gerek yok yani

    ben kendi adıma aldım çok memnunum, her işimi hallediyorum... video da öyle yazamıyorsun falan diyorlarya o arkadaşların kabiliyetsizliği diyecegim olmayacak Bütün dökümanlarımı Pages de yazıyorum Anında PDF e cevirip yollamam gereken yerlere yolluyorum. Cihazı masaya koydugumda laptop yazdıgım gibi yazıyorum. Video'da ki arkadaş ipad i tek elle kullanamıyorsun demiş ya çok güldüm Ben böyle fantazi görmedim yani... Bana 9.7 boyutunda olupta tek elle kullanıla bilen bir cihaz göstersin ben ipad i yakarım

    özetle ipad 2 aldım memnun kaldım 3 çıkınca onuda alıcam

    Haa unuttum o klavye problemi içinde biri arkadaşa IOS 5 ile klaveynin ikiye ayrılabildiğini söylesin

    Mobilde olduğum için linke bakmadım, ama söylediklerinize göre videoyu yapan kişi ya gırgırına yapmış, ya da tam bir gerizekalı. :D

    bu satırları okurken çok eğlendim, tamamen katılıyorum

    ben ipad2 imle asagıdaki yapıyorum, cok mutluyum herkese tavsiye ediyorum

    * film izlemek
    * oyun oynamak
    * gazete - dergi okumak
    * video izlemek
    * muzik dinlemek
    * programlama ile ugrasmak (Lua - Codify)
    * remote desktop yapıp ihtiyac oldugunda windows kullanmak
    * tv seyretmek
    * mail alıp/gondermek
    * web de gezinmek (ille de flash diyorsanız Puffin kurup onun uzerinden webde gezinmek)
    * anlık sosyal aglara baglanmak
    * kapatma geregi duymadan 700 küsür saat standby bekleme süresi (9.30 saat webde gezinti (wifi), 9.30 saat video izleme)
    * fotograf / video çekmek
    * AppStore daki muazzam program dünyasından programlar begenip yeni şeyler keşfetmek

    daha ne olsun




  • Ipad 2 aldım ve gayet memnun kaldım. Artık evdeki laptopa elimi sürmiyorum. sadece CD vb ile bir işim varsa, ve tabi ki itenues senkronizasyonu için :) kullanıyorum. Mobil teknolojinin ete kemiğe bürünmüş hali ipad'dir. Aldıktan sonra bir kere dahi pişmanlık hissetmedim. Cihazın seriliği, geniş applicitaion yelpazesi kesinlikle çok başarılı. Cihaz gerek iş gerek sosyal hayatta elinizin altında olduğunda herşeyi kolaylaştıran bir yapıya sahip. bunun yanında çok hafif ve çok dayanıklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: andruil

    iPad kullanmıyorum, iPhone sahibiyim ama bu video kadar hakkaten saçma bir video görmedim ben de arkadaşın dediği gibi.. Tek iyi tarafı öve öve bitirilemeyen bir cihazın objektif olarak eksi olabilecek yanlarını da ortaya koymuş. Alan kişilere bu durumlar sürpriz olmaz bu video sayesinde ama şunu da bilsinler ki bunlar çok abartmış :) Geçenlerde de birisi konu açmıştı iphone aldık da ne oldu diye. O da aynı şeylerden muzdaripti.

    Benim bu konulardaki bilgimden yararlanmak isteyen çevremdeki bir çok arkadaş telefon alıcam ne alsam ya da bilgisayar alcam ne alsam diye soruyor. Herkese ilk sorduğum şey; "Beklentin ne? Ne yapacaksın aldığın cihazla?" Ona göre insan ihtiyacını karşılar. iPhone hadi telefon olarak kullanırsın ama iPad bir multimedia aracı. Elbette bir laptopla eş olamaz, karşılaştırmak bile saçma. Adam videoda fireworks falan demiş. Yani ben photoshop'ta grafik tasarlarken mousela bile milimetrik seçimler yapmam gerekirken iPad'te parmağımla mı yapıcam. O konuda karşılaştırması bile saçma.

    iPhone benim hayatımı kolaylaştırıyor açıkcası. Film izliyorum, oyun oynuyorum, videolar izliyorum, uygulamarı bana müthiş kolaylık sağlıyor. Her sabah işe giderken gazetelerin hepsini, yazarları okuyabiliyorum. Canım sıkıldığında oyun oynuyorum. Bir yere gideceğim zaman navigasyonu açıyorum, yolumu buluyorum. Geçen taksiye bindim "abi tam olarak orayı bilmiyorum" dedi.. "Sen sür abi ben sana söylerim" dedim ki halbu ki ben de bilmiyordum navigasyona gittik. Arkadaşımla otururken cafede birden sinemaya gitmeye karar verdik. Açtım iPhone'da uygulamamı. En yakın sinema nerede, hangi filmler var, seansları kaçta ve ne kadar dolu, yer var mı yok mu hepsini görebildim. Kredi kartımla da hemen iki kişilik bilet aldık ve yola çıktık. iPhone olmasa bunu yapabilme olasılığım neydi, 0..

    Herşey kullanım amacına göre değişir. Ben bu şekilde yaşayan biriyim ve hayatta benim çok işimi yapıyor iPhone. iPad 'de aynı şekilde sonuçta iPhone ile. Beklentilere göre cihaz almak gerekiyor.

    Geçenlerde bir arkadaşım iPhone almış. Şaşırdım iPhone aldığına çünkü o adamı tanıyorum, teknolojiyle uzaktan yakından alakası olmaz. Dedim napıyosun telefonla? Hiç.. Bir tek alo diyor bir de mesaj atıyor o kadar. Bu tür adamlar iPhone almasın demiyorum ama müthiş özellikli bir cihaz için 2000 lira para veriyosun ve sadece alo diyip mesaj atıyorsun. Sonra da çıkıp " sıradan bir telefon işte farkı ne " diyorsun..

    Ferrari alıp en sağ şeritten 50 km hızla gitmek ya da ehliyeti olmayan birinin Ferrari alması gibi birşey..

    Tamamen düşünceleri yansıtmışsınız.. Süper yorum




  • Bu adamlar basçek te inceleme yapan adamlar
    Video aşırı gereksiz olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caglar-caglar

    Ipad 2 aldım ve gayet memnun kaldım. Artık evdeki laptopa elimi sürmiyorum. sadece CD vb ile bir işim varsa, ve tabi ki itenues senkronizasyonu için :) kullanıyorum. Mobil teknolojinin ete kemiğe bürünmüş hali ipad'dir. Aldıktan sonra bir kere dahi pişmanlık hissetmedim. Cihazın seriliği, geniş applicitaion yelpazesi kesinlikle çok başarılı. Cihaz gerek iş gerek sosyal hayatta elinizin altında olduğunda herşeyi kolaylaştıran bir yapıya sahip. bunun yanında çok hafif ve çok dayanıklı.





  • Şu itunes üzerinden bir türlü Müzik ve Film atmayı beceremedim. Yahu ne gerksiz bir prohgram ya... tamam kabul ediyorum teknolojiden fazla anlamam ama bu kadar basit kullanılabilen bir alet yapmışsın neden film ve müzik atma işlemini bu kadar karışık yapılmış anlamadım gitti.
    Video atmayı anlatabilecek bir arkadaştan yardımlarınızı rica ediorum.
    İpad'de air video programı var ancak bilgisayardan nasıl film atacağımı da bulamadım. :(

    Not: Zor zahmet Resim atmayı öğrendim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.