Şimdi Ara

Ipad air2 me Virüs bulaşmış olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPad safariden bir film seyretmek istedim. Google'dan tarattım istediğim filmi Bir kaç siteye baktım sonra hangisi oldugunu hatırlamıyorum ama bir siteyi tıkladım bir başka bir sayfa açıldı sonrada ekranaküçük birmesaj geldi iPad e virüs bulaştı tarama yapmak için tamam basın diye. Tamama basıp tüm sayfaları kapattım . Virüs bulaşmaz diye biliyordum ben. Virüs girip girmediğini nasıl anlarım . Suanda iPad normal Çalışıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekstra bir uygulama indirdiniz mi veya bir uygulamaya özel izin verdiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

Ekstra bir uygulama indirdiniz mi veya bir uygulamaya özel izin verdiniz mi?

hayır indirmedim ama ipade virüs bulaştı tamama basın mesajından sonra ben tamama basınca o sayfada bir şey açıldı tarama yapılıyor gibi bir şey yazıyordu hemen kapattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 210507

quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

Ekstra bir uygulama indirdiniz mi veya bir uygulamaya özel izin verdiniz mi?

hayır indirmedim ama ipade virüs bulaştı tamama basın mesajından sonra ben tamama basınca o sayfada bir şey açıldı tarama yapılıyor gibi bir şey yazıyordu hemen kapattım

Bir şey olmaz hocam dert etmeyin

• Iosda virüs yok

• Klasik reklam hilesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc de olsaydınız yemiştiniz virüsü. İnternet sitesi nereden bilsin. Asıl onlara tıklayınca virüs bulaşıyoe.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 5 Virüs bulaşır mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cihaz jp li değilse virus buluşmaz.

• İos da virüs yoktur.

• arkadaşların dediği gibi endişelenmeye gerek yok. sayfada ne yazdığına bakma. virüs yok.
  • MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    Ben yalan söylemediğime doğru söylediğime dair Allah'ın lanetini üzerime alarak yemin edebilirim.ve ediyorum. bu konuyu reklam Amaçlı açmış isem gerçekten böyle bir durum yaşanmamışsa Allah'ın laneti hem bu Dünya'da hem de ahirette üzerim de olsun. Peki siz benim reklam Amaçlı bu konuyu açtığıma dair bu yemini edebilirmisiniz. ? Buyrun yemininizi bekliyorum. Iftira atmak kolay bakalım iftirada Israr etmek bu kadar kolay olacakmı? Kısacası konuyu reklam Amaçlı açmadım gerçekten böyle bir durumla karşılaştığım için açtım.

• yşahin kullanıcısına yanıt
    Hocam jp nedir bilmem 2 aydır apple mağazasından aldığım şekilde kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 210507

Ben yalan söylemediğime doğru söylediğime dair Allah'ın lanetini üzerime alarak yemin edebilirim.ve ediyorum. bu konuyu reklam Amaçlı açmış isem gerçekten böyle bir durum yaşanmamışsa Allah'ın laneti hem bu Dünya'da hem de ahirette üzerim de olsun. Peki siz benim reklam Amaçlı bu konuyu açtığıma dair bu yemini edebilirmisiniz. ? Buyrun yemininizi bekliyorum. Iftira atmak kolay bakalım iftirada Israr etmek bu kadar kolay olacakmı? Kısacası konuyu reklam Amaçlı açmadım gerçekten böyle bir durumla karşılaştığım için açtım.

Siz olayı yanlış anladınız dizi sitelerinde o açılan pop-up lar genellikle reklam içerir ve sahte bir uyarı verir demek istemiştim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.