Şimdi Ara

Ipad Air 2 uygulama yüklenmiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu güncelliyorum. Arkadaşlar elimde ki ipad finlandiyadan geldi wifi üzerinden kullanıyorum henüz kayıtlı değil, app storeda üyelik oluşturdum anca indir veya satın al butonları gözükmüyor. Itunes üzerinden uygulamaya yüklemeye çalışıyorum itunesda gözüküyor ipadde gözükmüyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 2 Mayıs 2015; 16:56:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 saat falan hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 saat arası bende

• Teşekkür ederim.

Birde arkadaşlar bir şey soracağım bana bu ipad Finlandiyadan geldi şuan kayıtlı değil Türkiye'de. Wifi üzerinden kullanıyorum, app storedan uygulama indiremiyorum ancak. Yeni profil oluşturdum, icloud profilninde girişini falan yaptım app storeda ne ücretsiz uygulamalarda yükle butonu gözüküyor ne de ücretli uygulamalarda satın al butonu var bunu nasıl düzeltebilirim ? Bilgisayardan itunes üzerinden program yükleyebilir miyim veya satın alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

Teşekkür ederim.

Birde arkadaşlar bir şey soracağım bana bu ipad Finlandiyadan geldi şuan kayıtlı değil Türkiye'de. Wifi üzerinden kullanıyorum, app storedan uygulama indiremiyorum ancak. Yeni profil oluşturdum, icloud profilninde girişini falan yaptım app storeda ne ücretsiz uygulamalarda yükle butonu gözüküyor ne de ücretli uygulamalarda satın al butonu var bunu nasıl düzeltebilirim ? Bilgisayardan itunes üzerinden program yükleyebilir miyim veya satın alabilir miyim ?

Yüklenmesi lazım. Yanlıs bişey yapıyor olmayasınız?

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    Yükle veya satın al ile ilgili herhangi bir şey yok valla ekranda.
  • ekran görüntüsü gönderirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslannn A kullanıcısına yanıt
    Boyle oluyor.
  • quote:

Boyle oluyor.

Allah allah cok ılgınc. Kredi kartı bilgilerinin orda ödeme yönteminde hicbirşey yazması lazım onu seçtinizmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Boyle oluyor.

Allah allah cok ılgınc. Kredi kartı bilgilerinin orda ödeme yönteminde hicbirşey yazması lazım onu seçtinizmi?

Anlamadım bende daha önce ipodda böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Mesela düzenle kısmıda silik bir şey yapılmıyor. SS atacağım şimdi.

App store bulunan uygulamalari iTunes uzerinden yukleyebilirim digiä mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 2 Mayıs 2015; 15:29:00 >

• up
  • quote:

up

Hocam ödeme bilgilerinde kredi kartı falan giriliyor ya. Orda kredi kartı seçiliyse onu iptal edin. Hiç birşey adlı seçeğe basın. Bide öyle deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • App store da öne çıkanlar sekmesinde an altta apple kimliğin gözüküyor mu ?
    Veya ayarlar >itunes ve app store sekmesinde en üstte apple kimliğin gözüküyor mu?
    Hard reset ( Home düğmesine ve power düğmesine birlikte basın bırakmayın ; elmayı Görünce bırakın ) deneyin..
    Olmadı son çare restore edip yedeksiz yeni ipad olarak kurulumu tamamlayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 2 Mayıs 2015; 21:18:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslannn A kullanıcısına yanıt
    Kurcaladim iYice iTunesdan kurdum. Ama app storedan direk olarak olmuyor ne yapalim buna saa sukur Yuklememi onerdiginiz oyun uygulama vs bir sey var mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kisitlamalar aktifse indirme yapamazsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.