Şimdi Ara

IPAD 8 İNTERNET SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ipad 8im elime ulaştı her şey güzeldi ancak normalde diğer cihazlarda gayet hızlı çalışan internetin tablette sıradan bir internet sitesini açması veya uygulama indirmesi aşırı derecede uzun sürüyor. 3 saattir kullanıyorum 3 saatte sinir hastası oldum diyebilirim. Ipad wifimi "güvenlik düzeyi zayıf" olarak algılıyor bundan dolayı olabilir mi ? Öyle ise nasıl düzelteceğim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Her zaman diyorum birşeyi ilk çıktığı zaman hemen almayın bekleyin sonra alın soruna gelirsek Modeminizi kontrol edin ağ ayarlarını sıfırlayın tableti sıfırlamayı deneyin eğer sorun çözülmediyse Wi-Fi entegresi arızalı olabilir servise gönderin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenlik düzeyi düşük demesinin sebebi; WiFi ağınızın WEP ve WPA/WPA2 ile şifrelenmiş olmasıdır. Modeminizin WiFi güvenlik ayarlarında WPA2 seçeneği varsa onu seçin. WPA/WPA2 beraber olan seçeneği değil.

Onun dışında yavaş internetin bir çok sebebi olabilir. Bu kadar az bilgiyle yorum yapmak zor.

zaten normalde zırt pırt çıkan her yeni ürünü alan biri değilimdir uzaktan eğitim dolayısıyla ihtiyacım olduğu için almak zorunda kaldım :) internet kaynaklı bir sorunmuş şuan resetledik ve düzeldi gayet iyi çalışıyor yardımınız için sağolun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.