Şimdi Ara

iPad 4 Oyun Performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPad with Retina Display yani iPad 4 kullanan arkadaşlar GTA, Batman, MC4, NOVA 3, Asphalt 7 gibi oyunlardaki performans nasıl anlatabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam hocam,
    Gerek oyunun açılış süresi gerek akıcılığı ile mükemmel . İnfinity blade most wanted gibi oyunlarda 1 kere takılma yaşamadım.

• Hocam bende iPad 3 var. Zaten arasında ki tek farkın çip olduğu da bilindik bir durum. Kısacası ben iPad 3'te bile sorun ya da kasılma yaşamıyorum. İnanmayacaksın belki ama 3GS'te Subway Surf oynuyorum, tek kasma bile yok. Çünkü Apple farkı bu oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipad 4 aldıktan sonra ultrabook a bakmıyorum

• Saydığım oyunları deneyenler var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkm27

Saydığım oyunları deneyenler var mı?

Bizim arkadasta ipad 4 vardi asphalt 7 yi denedik herhangi bir takilma söz konusu değildi gayet akiciydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 32aslan -- 2 Nisan 2013; 22:05:54 >
  • Oyunlarin ios surumu iphone5 ve ipad4 icin yapiloyor kasacagini sanmam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile75

Hocam bende iPad 3 var. Zaten arasında ki tek farkın çip olduğu da bilindik bir durum. Kısacası ben iPad 3'te bile sorun ya da kasılma yaşamıyorum. İnanmayacaksın belki ama 3GS'te Subway Surf oynuyorum, tek kasma bile yok. Çünkü Apple farkı bu oluyor.

inanmıyorum.
  • İpad 4 sahibiyim. Söylediğiniz. Tüm oyunlar rahatlıkla çalışıyor. Isınma çok yok oyunların yüklenme hızı falan harika . Real racing 3 falanda harika çalışıyor

• quote:

Hocam bende iPad 3 var. Zaten arasında ki tek farkın çip olduğu da bilindik bir durum. Kısacası ben iPad 3'te bile sorun ya da kasılma yaşamıyorum. İnanmayacaksın belki ama 3GS'te Subway Surf oynuyorum, tek kasma bile yok. Çünkü Apple farkı bu oluyor.

Hocam bizim arkadasin 3gs te kasiyor ama

• iPad 4 te o oyunlarda kasılma gibi birşey söz konusu olması bile saçma. iPad 4 ten bahsediyoruz.
  • quote:

Abartmayalım 3GS te kasıyor iOS 6 subway surfers

• Son cikan ipad ve takilma var mi diye soruyoruluyor ilginc

• quote:

iPad with Retina Display yani iPad 4 kullanan arkadaşlar GTA, Batman, MC4, NOVA 3, Asphalt 7 gibi oyunlardaki performans nasıl anlatabilir mi?

Dediginiz oyunlarin hepsi iphone 4te bile hala takilmadan oynaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

quote:

inanmıyorum.

Senin tercihin dostum, boğazına yapışmıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GuKaMa

quote:

Abartmayalım 3GS te kasıyor iOS 6 subway surfers

Kardeşim kullanımına bağlı şimdi. Cihaz diriyse bir sıkıntı olmuyor ki benim cihazım hala diri. Oynarken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.

• Bende iPad 3 var iPad 4 kullanma şansı buldum biraz.
    Günlük kullanımda fark yok gibi görünebilir ama ağır applerin , oyunların açılışı falan çok daha hızlı 4 de.
    iPad 3 de zaman zaman lagler olabiliyor appe göre. Dergi okurken sayfa değiştirmede bile kasabiliyor bazen.
    Real Racing 3 oynuyorum iPad 3 de. Kasıyor denemez gayet keyifle oynanıyor.
    Ama iPad 4 de çok daha yüksek fps veriyor power vr sgx554mp4 gpu sayesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beksipeys

quote:

iPad with Retina Display yani iPad 4 kullanan arkadaşlar GTA, Batman, MC4, NOVA 3, Asphalt 7 gibi oyunlardaki performans nasıl anlatabilir mi?

Dediginiz oyunlarin hepsi iphone 4te bile hala takilmadan oynaniyor

İphone 4S'te bile Ara ara kasan bu oyunlari 4 nasil oynatiyor o gpu ile?Biraz mantikli yorum yapin.

• ipad 4 ün oyun ile takılacağını sanmam

• Real Racing 3 yükledim, arka planda çalışan bir ton uygulama olmasına rağmen yağ gibi akıyor oyun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.