Şimdi Ara

Ipad 4 MD510TU/A 16GB WiFi (KLIKSA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Axess kredi kartı olanlara 100TL chip para ile beraber 1079TL ye geliyor Distribitör garantili ipad için iyi fiyat diye düşünerek link ekliyorum..

http://www.kliksa.com/urun/apple-ipad-retina-md510tu-a-16gb-wifi-siyah-4-nesil-/900389318#!OdemeSecenekleri

• Şunu da unutmayın:

Axess'ten internet alışverişlerinize %5 chip-para!
    NET yazın, 4566'ya gönderin, 30 Haziran'a kadar yapacağınız 100 TL ve üzeri internet alışverişlerinizde %5 chip-para kazanın!
    Kampanya detayları:
    Kampanya 03-30 Haziran 2013 tarihleri arasında geçerlidir. 30 Haziran 2013 saat 23:59’ dan sonra yapılacak işlemlerden kazanım sağlanamayacaktır.
    Kampanya kapsamında, internet üzerinden yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde, alışveriş tutarının %5’i chip-para olarak hediye edilecektir.
    Kampanyadan faydalanmaya başlamak için NET yazarak 4566’ya SMS gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanyaya dahil olan bir müşterinin bütün bireysel kartları ile kazanabileceği toplam chip-para tutarı 50 TL chip-para ile sınırlıdır.
    Kampanyadan kazanılan chip-paralar, harcamayı gerçekleştirdiğiniz kartınıza anında yüklenecektir.
    Aynı gün içerisinde aynı işyerinden yapılan 100 TL ve üzeri ilk alışveriş kampanyaya dahildir.
    İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir.
    Kampanyadan Axess, Wings, Fish, Carrefour Axess, Axess exi26, Free ve Neo asıl ve ek kart sahipleri faydalanabilir.
    Yurtiçi ve yurtdışından yapılan işlemler dahildir.
    Mail order ile yapılan işlemler, vergi, fatura ve fon işlemleri kampanyaya dahil değildir.
    Free kart sahipleri, FREENET yazıp kartın son 4 hanesiyle beraber 4566’ya SMS göndererek 1,9 TL ücretle kampanyaya dahil olabilir.
    Kampanyaya asıl kart sahibinin kayıtlı olan telefon numarasından 1 kez SMS gönderilerek kayıt olunması yeterlidir. SMS tutarı Turkcell müşterileri için KDV ve ÖİV dahil 0.65 TL, Avea aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,50 TL, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,40 TL olarak ücretlendirilir.
    Kayıt olduktan sonraki işlemler kampanyadan faydalanabilir.
    Kampanyadan 03-09 Haziran arasında kazanılan chip-paralar 16 Haziran; 10-16 Haziran arasında kazanılan chip-paralar 23 Haziran; 17-24 Haziran arasında kazanılan chip-paralar 01 Temmuz; 25-30 Haziran arasında kazanılan chip-paralar 07 Temmuz 2013 tarihine kadar kullanılabilir.
    Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil-111 -- 26 Haziran 2013; 16:42:22 >

• N11 kampanyasındaki kadar değil ama yine de iyi fiyat
  • ben hala hepsiburada.com diyorum,
    özetle:

200 TL card finans puanı LİNK

200 TL Hepsiburada çeki LİNK

Tablet teknik olarak 799 TL ye gelmiş oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

ben hala hepsiburada.com diyorum,
    özetle:

200 TL card finans puanı LİNK

200 TL Hepsiburada çeki LİNK

Tablet teknik olarak 799 TL ye gelmiş oluyor.

300 + 300 harcama istiyo hocam böyle şart olur mu ya.

• PuzzleMaker P kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsunuz,
    harcama şartı olması kötü olmuş ama zaten çekler 3 ay sonra (eylül ve ekim aylarında) tanımlanacak.
    o tarihlerde en kötü ihtimal deterjan, parfüm vs. alıp 300 tl lik ürünü 200 tl ye alabilirsiniz.
    hadi hiç harcama yapmayı düşünmüyorsanız bile 100 tl lik çeki ihtiyacı olan birine en kötü ihtimal 50-60 tl ye satabilirsiniz.
    böyle yapılması durumunda bile hala hepsiburda.com fiyatı avantajlı.
    Ayrıca bende hala kararsızım. iPad 4 16 GB mi yoksa Samsung 16 GB 10.1 inç Tab2 mi diye?
    Kafayı sıyırmak üzereyim.
    Dipnot: Galaxy S2 kullanıcısıyım.
  • Herkesin card finansi olmayabiliriz axess i olan icin 130 tl chip para indirim olur .
    Buda axess sahipleri icin guzel firsat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

Herkesin card finansi olmayabiliriz axess i olan icin 130 tl chip para indirim olur .

Doğru diyorsunuz da, şimdi sizin mantığınızla gidersek "herkesin axess i de olmayabilir"
    ayrıca indirim 100 tl ile sınırlı, ama şu internetten alışverişe 50 tl ye kadar çip para veren kampanyaya dahil olursa o zaman güzel olur işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

quote:

Orijinalden alıntı: emre-29

Herkesin card finansi olmayabiliriz axess i olan icin 130 tl chip para indirim olur .

Doğru diyorsunuz da, şimdi sizin mantığınızla gidersek "herkesin axess i de olmayabilir"
    ayrıca indirim 100 tl ile sınırlı, ama şu internetten alışverişe 50 tl ye kadar çip para veren kampanyaya dahil olursa o zaman güzel olur işte.

30 tl diye biliyorum internet alisverislerine verilen chip i 50 olabilir .. bence dahildir daha oncede olmustu kliksada bana her ikiside gelmisti
    Edit : evet 50 tl bu durumda 150 tl chip olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre-29 -- 26 Haziran 2013; 20:33:59 >
  • çek sistemi çok saçma ama çekler 50 liradan satılabilir hiç kullanılmasa bile
  • Tablet almayı düşünenler bu fiyata iPad bulmuşlar , çok fazla beklemeye gerek yok
    Varsa axess kartınız hemen alın bence , ben hepsibuarada dan aldım, fiyatı indi inecek diye beklemenin anlamı yokmuş,
    Ayrıca bu Apple ın sattığı cihazlar öyle pat diye değer de kaybetmiyorlar Samsung veya diğer markalarda olduğu gibi.
    (Not: s2 kullanıcısıyım , oldukça objektif olmaya çalıştım)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 aralık ayında 1099 a aldım satürnden(bilkom).internetten almak istemeyenler ara ara satürn mağazalarını gezip baksınlar.bu fiyata çoğu kez rastladım.

• world de 100 tl puan veriyor;

http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=4463&m=1

çeklerle beraber birleşiyor mu bu acaba ?
  • arkdaşlar bu kliksa %10 chip para muhabbetini nasıl kullanıyoruz acıklık getirir misiniz? yani direk fiyattan mı düşüyoruz yoksa hesaba puan olarak mı geçecek , ayrıca kliksanın başka ürünlerinde de var mıdır? örneğin;http://www.kliksa.com/urun/sony-xperia-l-black-akilli-telefon/901848830 bu üründe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 26 Temmuz 2013; 12:31:38 >
  • Sıcak değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.