Bildirim
İpad 4 flash player sorunu
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
23 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2-3 dolara çok güzel tarayıcılar var,onları öneririm.
Photon sanırım onlardan birisiydi(Bayağıdır kullanmıyorum da)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrıca App Store da iPhone için bir sürü dizi uygulaması var,sanırım iPad için de vardır
Puffin öneririm -
Free bir seçenek yok mu peki ? Kredi kartını hiç bulaştırmak istemiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: xxxone
Free bir seçenek yok mu peki ? Kredi kartını hiç bulaştırmak istemiyorum.
Puffin in Free sürümünü indirebilirsin,
1 ay sonra flash açmaz oluyor,
Süresiz flash kullanımı için 4 tl yi gözden çıkaracaksın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Puffin iş görüyor flash sorununu online olarak cözüyor
Dizi uygulumaları da var
Ama dizi izleme agırliklı yada video izleme özelliginden cok yararlanmak istiyorsan iose bulasmayın derim
Android burada daha iyi
puffin kasıyor bende video izlerken. swf açınca da kasıyor. kasıyor sonuç olarak. -
quote:
Zaten kredi kartına gerek yok gidip itunes gift kart alırsın.Olur biter
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendim için alsam jailbreak falan uğraşırdım ama ablama alacağım. Galaxy tab 3 10.1 işini görecektir. Önerebileceğiniz başka 10 inç tablet var mı ? Piyasada bulabileceğim .? -
Hem 1200 vericem tablete hem tarayıcı için 4 tl vericem ve kasacak .. Ben androide yönelicem. Ablam zaten dizi izler , oynadığı en kaliteli oyun candy crush.Sayfaların yarım saniye daha yavaş açılacağını çok farkedebilecek biri değil. Galaxy tab 3 10.1 güzel ama 5 saat pil ömrü( çok daha hafif aynı zamanda) ve 1 gb ram i öğrenince -
quote:
Hem 1200 vericem tablete hem tarayıcı için 4 tl vericem ve kasacak .. Ben androide yönelicem. Ablam zaten dizi izler , oynadığı en kaliteli oyun candy crush.Sayfaların yarım saniye daha yavaş açılacağını çok farkedebilecek biri değil. Galaxy tab 3 10.1 güzel ama 5 saat pil ömrü( çok daha hafif aynı zamanda) ve 1 gb ram i öğrenince
galaxy note 10.1'e bakabilirsiniz. hatta 10 ekim ki bugün oluyor 2014 edition'ı çıkacak gibi. dünya'da çıkıyor ama türkiye'ye hemen gelir mi bilemiyorum. uzun pil ömrü var. şu anki versiyonda ram 2 gb. yenisinde ram 3 gb olsa gerek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X